Lol, kao da je bitno sto polupismeni coban kojem je zivotni vrhunac prije nekoliko godina bio kurcenje po kvartu sa kolicinom olova u sebi misli o hrvatskoj.
Printable View
Lol, kao da je bitno sto polupismeni coban kojem je zivotni vrhunac prije nekoliko godina bio kurcenje po kvartu sa kolicinom olova u sebi misli o hrvatskoj.
Joj nemoj me nasmijavati. Mi živimo od senzacionalizma. Pa Ameri su ga izmislili! A koja je pozadine te priče da on može se tako izražavati o jednoj državi zbog priloga na televiziji? Koju je kitu onda dolazio in the first place?
moj brand new avtatr govoori o svemu (bio bi bolji al san izbrisa hd na kojem je bio i photoshop i gimp :D)
sad radi ovog sranja puno boljih repera nece tit doc u hrvatsku a ni dosta izvodaca
mozda sad game dođe XDXDXD
ovo da nitko neće htjeti doći u hrvatsku zbog ovoga su gluposti...
frish - da, živimo od senzacionalizma...otvori oči.
index je skuhao frku, kao i uvijek, u potrazi za ne-znam-ni-sam-čime...
seljacina nadrogirana , do jucer je kleco da mu neka disk. kuca poslusa jednu jedinu pjesmu danas misli da je nesto..jadnik nadrogirani
ajme sramote,kako covijek isplanira ovo ej.....;D= Citat =:
primijetite trenutak kad batinović i kamera uletavaju u garderobu... za stolom u pozadini
Tip je seljak i te americke cajke su mi jednako jadne kao i ove balkanske. No cinjenica je da tamo nitko nije nista smrkao.
I da, index.hr je smece i potpuno mi je razumljiva njegova reakcija na ovakvu glupost. Ali cak i da je smrkao, mislim da bi onom Batinovicu trebalo biti puno neugodnije. Jer sa onakvim engleskim se pojaviti na televiziji,pa onda jos u na jubito....:lmao:
http://www.youtube.com/watch?v=CDGZ5lCX6DY
Duža verzija
http://www.youtube.com/watch?v=Xlh0KRx3PuY
Kraća verzija
Tako mala hrvatska a pored svih uspjeha u sportu budemo se i proslavili da tako jednostavno hvatamo snifanje koke da nam murija ni ne treba!
A govnar 50cent koliko god ja volio tu vrstu glazbe mi je zgadio mišljenje o njemu samome.
Klasični muljator i uzurpator sa ulice koji ko pičkica sere na radiju kada se vratio u ameriku jer su ga naši sasvim slučajno i neplaniranu ufatili na djelu!!
Sirovina i primitivac.... našmrkani folirant....crni pas....