znaci li to da te trazio da se ponovno registriras ili se netko novi registrirao pa se to pojavilo?
Printable View
znaci li to da te trazio da se ponovno registriras ili se netko novi registrirao pa se to pojavilo?
pojma ja sam se u toku dana registriro na svoj broj 3-4 puta
i tako mi odjednom izbaci tu poruku.
valjda pise da sacekam 24h od zadnjeg pokusaj, pa da pokusam ponovo
evo isti slucaj na njihovom forum ali fazon na njemackom pa nemogu skuziti :)
http://www.cellyonline.de/Community/...ad.php?tid=287
koliko kuzim po tome sto govore na forumu tip mu je odgovorio da ce proslijediti to njihovom timu koji razvija software i da ce mu se javiti sto prije. ovaj mi se zahvaljuje na promptnosti i kaze da je inace odusevljen sa programom.
sacekam par dana pa pokusam ponovo
znao sam u danu registrirati se po par puta sve ok.
do sad sam mozda jedno 20 puta reg. na svoj broj bez problema.
mozda je i do ovih mreza i svega tog. ma dobro valjda opet mogne za koji dan.
glavno i ja sam zadovljan programom...
jel mi mozete rec kako da skinem taj program da ga mogu instalirati???
skinio sam ga, stavio u mob i ne mogu ga instalirati
koji mob? :)
sony ericsson v640...... sad sam probo preko njihove stranice i ode mi mob na net i kliknem da prihvacam i ode dalje i sad mi bijeli ekran stoji vec 2-3min... jel to sad skida ili???
EDIT: rjesio sam problem....
evo i mene proso problem sa registraciom :) vratio sam se na staro
radi ko lud svaka cast cellity :)
Hajde ako tko hoce posaljem mu program na mail pa neka ga onda stavi na rapid i napise ovdje link. U .jar-u je, nema skidanja aplikacije s neta nego samo stavi je u mob i pokrene registraciju... E-mail posaljite na PM.
pretpostavljam da svi koristite program preko gprs-a. zanima me da li ga netko koristi preko vipme-a (prepaid, bon) i znate li koliko trosi?
koristio sam preko Vipa poslao nekih 100-tinjak poruka i tek mi onda uzelo nekih 5 kn.... ali ako mjesecno ne potrosis prometa od 100kb nece ti nista naplatit jer se promet iz mjeseca ne zbraja s drugim mjesecom.... :)
e, to mi je dosta vazno. super! znaci, ako dobro shvacam - 100 kb je jedna obracunska jedinica? sve do 100 kb nece niti naplatiti, bez obzira koliko se puta spajao preko programa? jer meni se cini da mi on naplati svako spajanje. ne znam. mozda nemam dobre postavke na mobu, ali namjesteno mi je na gprs, a to je to. ne?
moj buraz i moja cura su se probali registrirati i nece ima.... mozda zato sto nemaju vise od 5.91kn?(tolko kosta 100kb u vipu)??????? ja sam bez problema uspio ali sam imo vise novaca na racunu... mozda je to caka kao kod poziva (ako nemas 1.22kn nemozes zvati).... kad kupi cura bon ili brat javim vam jel uspilo....
da, to je jer nemaju 5,91 kn. kad kupe bon moci ce bez problema :hrv:
http://rapidshare.com/files/83769292...1.2.4.rar.html
evo ga uzivajte!!!!
da ali to je samo na Vip-u.
nebitno dal si na pretplati ili na bonu uzima ti samo 0.50kn. za vodafon portal(NE ZNAM ŠTA TO TAMO VRIJEDI) a gprs preko tog programa ti ne zkida nista valjda do 100kb onda to ti naplati oko 6 kn.Samo provjeri da li ti mob podržava taj program jer neki ne rade pa da se bez veze ne tlačiš.
Pozdrav i sretno!!
o kakvih 0.50 kn pricas? mobitel mi srecom podrzava, ali program se ne moze minimizirati. to je steta. ali inace radi ok.
pričam o tome šta tih 0.50 kn skine kad se spajaš na vipov vodafon nedavno su to počeli naplačivat prije nije bilo toga čista pljacka
ne ne krivo si shvatio!!To onda ne bi imalo smisla!