meni je najslabija karika na bbc-u puno bolja, ova treba mi malo previše odugovlači s pitanjima...
Printable View
meni je najslabija karika na bbc-u puno bolja, ova treba mi malo previše odugovlači s pitanjima...
meni je najslablja karika uzas...tj voditeljica me ful zivcira..odvratna je...
Malo je reci da je odvratna, uopce mi kviz nije privlacan a cupka je odvratna, Mislim bolja je i ona nego da je vodila alka vuica posto se i ona konkurirala.
a jesmo se navukli na miljunasa pa nam sad nis drugo ne valja :D
ja cuo da je vremenska prognoza na rtl-u dobra :D
Itekako dobra, vrlo je pregledna i pokazuje samo bitno. ;)
dobra je player dobra morat ćeš si nabavit nekako rtl preko satelita,pa će i tebi kosa ovako narasti :freakout: kad vidiš renaticu na djelu;D
inače najviše me zanima kakve će emisije imati knjaz......
na njega smo totalno zaboravili a čovjek je legenda:)
malo je reći dobra :mega:= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
ja cuo da je vremenska prognoza na rtl-u dobra :D
...al najbolja je bila na prvi dan rada RTLa...lijepo ju je kamerman uhvatio :D...
Bas tako khm, khm!
A vidi ove portugalce.:-X
http://www.rtl.hr/repository/images/...b51a_large.jpg
jel se bude ko prijavio da ide u portugal? detalji www.rtl.hr/portugal
Čujem da Sopekica muti sa Cro Cop-om, a probila se putem Binga, a tamo je pak došla preko kreveta s Mucom.....katastrofa...
e da Sopekica ima kolagena u čubama i stavila si je neke silikone u sise, ne one standardne nego kao neke držače....eto ovo je ziher istina jer mi stara radi tamo....jedino za CC nisam ziher....
šta je je, treba je fakat zgodna.
jadnica, davi se dok piča
To da ima umjetne sise je 100%. Jel jedno vrijeme u bingu ko daska a onda odjedanput puf baloni, mada nemam ja nista protiv, osim onog uzasnog glasa. Al ko sljivi glas kad je "vrijeme dobro"!
Ma oduvijek je ona imala sisurine - sjećam se jednog auto kluba u kojem je ona izašla kao miss mjeseca prije jedno 4-5 godina, kad je tek krenula u 'biznis' i već je onda imala takve sise koje su joj osigurale titulu miss godine auto kluba.
je u pravu si sad sam se i ja sjetio toga......
znači ipak su prave;D
uuff..moj stari se ''pali'' na sopekicu :D,moram priznat da je bas sexy
LOOOOOOOOOOOOOL!!!!
...evo baš gledam glamur caffe i nem rem belivit kako su uvalili Sopekici kajlu hahahahahah.......pa novinar ju pita kaj je to ANTICIKLONA i onaaaa neznaaaaaaa!!!!!!! hahahahahahaa.....:D:lol:
koja sramota za RTL, ja bi joj odma nogu dao pa nek zarađuje u Getrou na promociji novih praškova za veš....;D
daj slusaj malo bolje ljepo je rekla " pa gle, znam" :) :) ;D
fakat ju je sje*** ovaj sa glamura
hahaha, hjoš je poslje tog pobjegla:D al ju je sje.. svaka mu čast, ajd drago mi je da je još neko vidio ;)
...jeste gledali jučer Veto...svaka im čast...
...a ja ne znam šta mi je,ja LUUUUDIM za Tatjanom Jurić,ženska je SEXY ;D...PRELIJEPA JE... http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_8_14.gif ...
gledo sam i ja glamour, prestrašno ;D
pa jebate kaj svi gledamo glamour;)
ma dajte ljudi pa nemojte jadnu sopekicu dirat
jest da se osramotila al' bez nje vrijeme nije isto...
mislim kak ćemo znat kad je ciklona a kad anticiklona;D
tomo izgleda da si bio u pravu a?
pa kad nema niš pametnije na telki, a nije mi se dalo izvuči guzicu negdje van, ionako čitav dan ljenčarim...
što se sopekice tiče, niste valjda očekivali da će tako mrak izgledati i još uz sve to biti pametna ;D da ima takvih žene bi odavno vladale svijetom ;D