neznam kad stigne o svemo ćete bit obaviješteni ...... isplati se riskirat (plus iće na ruke)
Printable View
konacno krece u prodaju.
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8g...g-news-336.php
čak niti ne zgleda loše,to je ono šta je org. n95 trebala biti rekao bi...vidjet ćemo...
Vjerojatno. Ili prije Božića, bar što se Mobisa tiče.
Čudi me da Eldar već nije "kušnuo" ovaj mob. Bar je on lud za Nokijama.
Naravno da će bit astronomske na početku...poslije se nadam padu cijena :hrv:
n95me košta oko 4.200kn bez poreza....
baš sam htio napisati kako se je počela prodavati.. a u mobisu bu za 2 mjeseca :banme:
i kostat ce 6000kn.:creep:
nije to samo kod nas......
uhh mislim da cu morat dugo dugo cekat da mu malo padne cijena da ga kupim:cry:
vjerujem da bi cijena na crno mogla biti oko 600EUR u pocetku,ali treba naglasiti i da ce sa pocetkom prodaje N95 ME,sigurno i obicnoj N95-ci jos opasti cijena pa je i to prilika za one koje si zele nesto jeftinije nabaviti N95.
Oce moc baterija od N95 8GB u nokiu N95?
Ja bih rekao da moze.
ja sam odustal od n95 jer je skupa i ima samo 8gb. za te novce mogu kupiti ipod touch i još puno drugih stvari...
na gsmareni je available,eto je uskoro i kod nas po oglasnicima.
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php
Iskreno, nisam znao kako popuniti memoriju na N91 koja je imala "samo" 4GB.
Vjerojatno će fotke brzo popunjati prostor, ali 8 GB je stvarno puno.
Iako, nakon onoga "ludoga provoda" s N95 (običnom), ne pada mi na pamet kupovati ovu od 8GB.
Mah, pusti to, nego na stranim forumima ljudi totalno "očarani" s tom novom Nokijom. Jedan Austrijanac me tako popljuvao što se tiče moje ocjene "Jednom Nokia-vazda Nokia" (ovo mislim po pitanju slidea, baterije, a i jako maloga ekrana kojeg su raširili na 2,8").
Tako da više u raspravu o njihovom veličanju N95 8GB više nisam ulazio jer mi je zlo od punih usta kakva ta nova Nokia treba biti...:crazy:
mislim da če ovoj n95 mana biti ekran...2,8 inch na 320*240 onak ..haloo!!!
meni nije jaso sto ste svi zapeli za to "320x240 a 2.8"" kao da je sad to katastora, a vecina vas korisit ili 17" ili 19" monitoru u rezi 1024x768 ili mozda malo vecoj.
daj malo ramislite, nije tako lose. bolje to nego neke divlje rezolucije kao na n90, n80 ili e70. naravno da bi bilo bolje da je veca, ali nije niti ovo lose.