A onda nis drugo nego servis.... :D
Printable View
A onda nis drugo nego servis.... :D
E sad me zanima jos jedna stvar...dakle mob je brandiran na T-Mobile i kad bi ga debrandiro jel bi ona tipka (lijeva iznad one tipke za nazad) jel bi jos uvijek bila za internet ili nes drugo jer to me tak strasno zivcira...pa nea veze ak je CID53 bar da ga debrandiram....a ako ostaje to za internet onda necu nis ni radit...:D
Pa mogla se ranije tema otvorit. Vidio sam ga i isprobao cini mi se ok. Dobar dizajn ima kameru velike reze ali koliko sam vidio slike nisu najcistije.
Samo bih vas molio informaciju o firmwareu za K770i. Jel ima neki noviji firmware od R8BC004? Ako ima, mogu li linkovi?!
Unaprijed hvala!
Za sve koji misle da su slike s K770 kamere loše, evo podataka: u VIDI-evom testu je nadmašio čak i nokiu N95 8GB... A video ima neki camera driver koji snima u 200x300 ili tako nekoj rezouciji ali ne znam naziv napamet...
Kupila sam ga i ja prije par dana i jako sam zadovoljna s njim.Jedino mi smeta sto sam na k800(momak ima)vidjela slike poredane nesto slicno ovom
http://www.letsgodigital.org/images/...en/13/k770.jpg
samo ima vise slika nego ovdje.Kod mene to nema.Kako da to nastimam?
I taj stepen zracenja da li je toliko opasan ako ne pricam nesto posebno dugo
@besana,
Pa vec sam ti objasnio, u onoj zatvorenoj temi. :jehon:
Ako nije tako, onda ne znam... Mozda onda to K770 ne moze.
Moze,postavila sam sliku gore i vidi se na telefonu.Meni je tel na nasem jeziku .A sto se razgovora i zracenja tice da li je opasno ako se upotrebljava maksimalno sat na dan(sat razgovora nekada i manje)
Pa, koliko ja znam, nitko se dosad jos nije ni brinuo o tome, kamoli stradao od toga. A ljudi pricaju i znatno vise...
Znam ali mnogo sam citala da mu je zracenje jako veliko zato pitam....
Ja imam mobitel 9 mj., i mogu reci da je ovo jedan od najboljih mobitela koje sam vidio. Kamera odlicna, cijena i display takodjer. Imao sam K800, i imam C702, ali mi je ovaj ipak najbolji, po pitanju dizajna, displaya, a i kamere, jer je jednostavna za koristenje, a radi odlicne slike.
Btw, onakvo gledanje slika se namjesta pod opcije->vremenski prikaz. A i u ovih 9 mj. mi nije narastao, neki novi dio tijela, a ne razgovaram puno, pa ne vjerujem da je toliko opasan. :D
A gdje nadjes opcije i vremenski prikaz?
Pa u albumu kamere pod datotekama.
Nasla sam.Hvala ti.Na k800 izgleda malo ljepse i vece ali vjerovatno ovaj tel nemoze tako
Pod opcije->nacin prikaza se igraj s prikazima, mozda dobijes nesto.
Sad ne kuzim sto mislis. Mozes pritisnuti tipku "gore" dok si u standby-u, ako je to to.
Znas da ti se iznad slika pokaze neki kao kalendarcic gdje se slike slazu po mjesecima i danima?Ima li sanse da to sklonim da ostanu samo slike
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac.../imgK770i1.jpg
Vidis 3 reda slika i gore iznad pise august.....E taj kalendar da se skoloni?