Najbolje devizni racun, iako ja i sa ziro racunom placam preko neta bez naknada
Printable View
Najbolje devizni racun, iako ja i sa ziro racunom placam preko neta bez naknada
Po mojoj procjeni, ne isplati se kupovat mobitel na ebay-u, jer ti na kraju ispadne skoro isto, imajuć u vidu da shipping nije jeftin i ako imaš u vidu da nije sigurno da imaš garanciju na mobitel.
Naravno, provjeri kakav je seler (da li mu je iznad 99% ocjena) i da li pravi isporuke za Hrvatsku ili gdje god živiš.
došle su mi slusalice...
odmah na prvi pogled vidi se da nisu original. zvuk je ok, basa previše, samo me užasno živcira kada stavljam lijevu slušalicu u uho čuje se neki klik unutar slušalice te sumnjam u dugotrajnost slušalica.
sada ih treba malo uhodati da dobe još malo bolji zvuk.
za 100 kn neznam dal bi našao bolje u prodavaonici.
jel će taj klik s vremenom nestati? stalno stišćem i stišćem, ali nikako da nestane
Probaj promjeniti one gumice na slusalicama, stavi manje ako si ih dobio u kompletu.
Ma probao sam ih sve i sve isto. Inace koristim one najmanje jer nemam velika uha.
Ma priviknut cu se, ionako ih ne koristim puno, uglavnom kad putujum autobusom, a doma koristim px100 koje su mila majka prema ovima
jel mi netko može dat odgovor na slijedeće pitanje. koliko treba da se čeka roba naručena iz Britanije?Naravno tu mislim na period, od kad je roba dostavljena na poštu?Naravno i ako izuzmeo carinu.
Dva tjedna bi bio neki prosjek, da, ali evo kod mene je trenutno slučaj da već 3. tjedan čekam dvije pošiljke iz UK-a. Valjda zbog nadolazećih praznika, tko će ga znat...
edit: jedna je stigla.
Za mobitele ima stvari koliko je kupcima samo volja...
Kinezi su najjeftini samo treba se cekat puno dok ne stigne posiljka. Na primjer kod njih su stitnici za mobitele jako jeftini, pa se isplati narucit vise komada - cijene ovisni od modela ali ima i za 2 dolara dobra da se nadje (sa shippingom) :)))) Sluske slucajno ne narucivat jer one su lose...
Jel zna netko sellera sa dobrom garderobom i dobrim cijenama :)
zasad imam odlična iskustva sa ebaya. Izuzev jednog primjera, kupovao sam glavni flat kabal za motorolu v3, sve je uredno stiglo na prvi pogled, lijepo zapakovano, u foliji.... dao ja čovjeku i feedback uredno, no kad sam krenuo sa ugradnjom, skužim da je na vitalnom dijelu izgreban i vodovi oštećeni. naravno, kad sam ga ugradio, nije radio kako treba, počeo mi ispisivati broj 3 na ekranu i jednostavno nije radio. nisam bio puno oštećen, nekih 20 kuna, no to mi je dovoljan razlog da prije nego ostavim feedback, da ustvari pogledam što je sa njim i da li valja. vizualni pregled nekad puno znači.
Hahah koja priča. Čovjek vratio zasluženo
http://www.index.hr/xmag/clanak/osve...ac/528928.aspx
hehehehehehehehehehe
E ako je ovo istina, deluje istinito, onda mi je nevjerovatno dobra fora.
Koji je Matt lik, svaka mu cast, svaka cast!!!
Mogu samo da zamislim njegov osmijeh kada je rekao ono "Gospođo, ovo je eBay, ne auto-salon" - heheheheheheh
Humiliation - ogromni :)
Kako se kidao tek od smijeha kada je procitao e-mail.
Bravo!
Obožavam takve kuje. Za nju bi specijalno potrošio i tjedan dana, samo da je skurim tak da plače od jada.
Stigla mi je pošiljka iz GB u roku od ukupno 4 dana..po meni u rekordnom vrijemenu :)
Mada mislimda to u mnogome ovisi i od toga kakav je prodavac i kakvom postom šalje
Ne vjerujem da je do prodavca, on jedino ima udeo u tome kad ce predat na postu. Ostalo je sve zadaca poste.
Iz Velike Britanije uobicajno stvari stizu vrlo brzo tako 4 dana i nije rekordno vrijeme, ali da je brzo-je :)
Ja sam prije mjesec dana starcice iz Honkonga, jos malo pa ce stic... jos jedan mjesec... bar mu je cijena bila skoro dzabe... :)
Ja čekam iz škotske već tri tjedna. Nadam se da ovi na carini nisu sebi uzeli:-)
Ali to ti kažem da ovisi od prodavača na koju poštu stavi paket, jer pogotovo u GB postoji veliki broj poštarskih kompanija, pa nekim treba više da stigne :)
zasad se još nisam susretao sa naplatom carine ako kupim nešto iznad limita od koliko je ono, 300 kuna?
Recimo, kupim mobitel. Stiže mi iz britanije npr, nije bitno. i sad, kad mi stigne, ovi mi recimo obračunaju carinu. kome plaćam, kako plaćam, kako podižem paket? Može li mi netko malo objasniti proceduru. Konkretno me interesira tako za skuplje stvari kao što je mobitel, djelovi auta i slično.
pa recimo da sam imao sigurno preko 20 kupovina na ebayu preko 200 kuna. evo, zadnje što sam uzeo je bio car mount za motorolu milestone preko ebaya, malo jače od 250 kuna me izašlo (bio je komplet original punjač, car mount i još neke sitnice). Zar je moguće da sam baš toliko sreće imao?
Jel ikako moguće izvući se sa mobitelom, a da se ne plati carina?