Imam Nokiu 5310 Xpress Music kupitu u T-Mobile-u, zanima me da li se moze otključati preko nekog koda koji ukucam u uređaj ili preko njegovog kabela koji sam dobio u paketu??? Ili bas mora preko boxa... hvala :comp:
Imam Nokiu 5310 Xpress Music kupitu u T-Mobile-u, zanima me da li se moze otključati preko nekog koda koji ukucam u uređaj ili preko njegovog kabela koji sam dobio u paketu??? Ili bas mora preko boxa... hvala :comp:
baš mora preko box-a.
jer je to BB5 model.
planiram kupiti nokiu e51,i kako sam već dosad saznao nema koda za nju nego se mora uć u mob i neš napravit...uglavnom može li mi netko malo više reć o tome jer kako sam ja skužio tog dekodera,on će meni ugradit moju sim karticu u njega i neću je moć vadit van onda....molim brz odgovor!!!
zvao sam sve žive dekodere jedno 6-7 njih i samo taj jedan mi je rekao da može dekodirat e51,svi drugi su rekli da nemogu...tako da baš i nemam izbora nekog...ali pitanje je da li ću moć jednog dana izvadit tu svoju sim i kako to uopće izgleda?
Ako ćeš se igrati unlock majstora i ubiti mobitel (čitja napraviti ciglu) izvoli
http://www.dhakamobile.com/bb5/2582-...de-system.html
naravno da je problem...prvo platiš pa onda otključavaš:cry:
Ako ćeš se igrati unlock majstora i ubiti mobitel (čitja napraviti ciglu) izvoli
http://www.dhakamobile.com/bb5/2582-...de-system.html
"neće da može" ovo...pošto je trk server based unlock...probano naravno davno...ljudi su samo "crackovali" izgled programa i ništa drugo..znači za unlock su potrebni logovi i dalje ;)
da našao sam ja i jednu bolju stranicu,ali me strah to ić radit,još pogotovo kad nisam to čuo od nekog našeg...još i pogotovo tu kad trebam neki kabel dku-5 kupit...
a kad biš mi barem rekao s kojim si programom to išao radit i di da si tqaj kabel kupim...ja sam skinuo od onog dejana program i vrlo dobro piše kako to napravit,samo me brine taj kabel i da li poslije imam opet hrv jezik...i naravno da si ne spalim mob :)
Kakvo je sad stanje sa cijenama otlkučavanja,preciznije 5300?
Pozdrav. Pitanje sve govori u naslovu.
Naime, zivim u Kutini, i kod svih servisa, dobavljaca mobitela, nitko nemoze otkljucat Nokiu E51. Zanima me dali zbog opreme koje nemaju ili bas se nemoze [sto i nevjerujem]...
A ako vec se moze, moze mi netko navesti, neki servis ili tak nesto, ugl da je u blizini dubrave....
Zahvaljujem
Pozdrav svima. Imam pitanje. Dobio sam na poklon 6288, ali je lokana na T-mobile, trebao bi je odlokat na Tele2. Da li je to moguče na ovom mobu i koja je cijena? Novi sam i nisam baš upučen u ovo ali sam dobio preporuku da se javim na forum i da će mi biti sve objašnjeno. Hvala svima koji mi pomognu.
Može mi neko pomoći kako da otključam "nokia 3600 slide"? Kupljena je prije 10 dana u tele2?
Nokia E71 otključana prije nekih dva mjeseca u Rijeci u jednom servisu a prije toga kupljena u T-Mobile centru.
Nakon otključavanja, uredno mi je izdan račun na iznos od 350kn.
kako otkodirat ovaj model na sve mreže.trenutno je na vipu , atreba mi tele 2 .hvala
trebao bih otključati ovaj mob ... sad je na Tmob, a ja trebam staviti tele2 ...
kako to najbezbolnije učiniti ... ?
THX
ma ovo mi treba privremeno... pa zato pitam...
Pozz!
Da li ima free rješenje?
Hvala !!
6120classic se NE može besplatno dekodirati
pisalo se o tome već dosta
jedino da odeš do unlockera ili turboSIM karticom
Pokusao sam nekim kodovima preko kalkulatora i nisam uspio. Pa pitanje je da li se moze dekodirati i ako moze , kako ? Hvala.
može, ali ne sa kalkulatorom
el moguće to s imei kodom?
to je 5130 xpress music, kupljena u t-mobilu.