dobro ti se čini.. to sam i ja gledao pa mi je bilo sumljivo.. a
na kraju je ispalo da je tako.
Printable View
A mislim i 4 dana je previse .Jos kada imas tjedan dana.Pff zaboravis da ti ttreba punjac.
Sto se tice tog dual sim-a kakav oni ekran imaju?koliko boja?
mislim da je 2,6" i 262000 boja.
istina,ovo mi je do sad naj kinez...
ovaj kinez je do jaja
Ja sam ga narucio ali nemam garanciju na njega strpite se malo da ga istestiram bar 15 -20 dana pa vam javim gdje možete naručiti.
u cemu je problem oko narudjbi?
danas sam imao jednog u rukam alik mi ga oce prodat za 200 eura, cect al neznam koji... i pokusavam skuziti koji ima na prednjoj strani gore desno iznad diplaya tipku GAME pa ako netko skuzi koji je model nek mi kaze
evo jedan zanimljiv model :banme:
http://justamp.blogspot.com/2007/07/...ile-phone.html
I ja sam čuo za taj dual-sim nudio mi ga je jedan frajer, novi za 170 eura,nemam baš povjerenja u to,ali zanimljivo je to sa dvije kartice!
jel se moze nabavit za do 100 eura neki dual sim? za ove pare mislim da mi se ne isplati kupovat nekog kineza bez garancije...
mislim da ne moze jer su to uglavnom novi telefoni i tesko je naci neki stariji rabljeni koji bi imao tako nisku cijenu.
Pa u ovom CECT-u je WM6 OS koliko vidim po slikama :dunno::confused:
http://www.tromedja.com/SLIKE%20PONU...N99%20%201.jpg
Samo tako izgleda, to je tema i nista vise!
ovo bi trebala biti kopija TyTna ako se ne varam?!
danas sam koristio NOKIA N76 CECT, na telefonu pise nokia, i na poklopcu baterije, dual sim 2.0mpx kamera... kajto sad znaci da pise nokia?? kaj im je nokia dala licencu da njihovo ime stavljaju
PoMoZiTe--> nemrem ga nigdje na netu naci, kao da ne postoji..
i jos ima iz na poklopci ikonu i znak olimpijskih igara 2008 to ce biti tamosnji sluzbeni mobitel
a nemam fotke to sam kod jednog covjeka gledao, cijena 350 eura, izgleda jebeno mob i fora mi je taj znak iza di pise Beijing 2008 i znak olimpijskih igara, izrada je solidna, puno bolja od prijašnjih kineza.. Čak i telefon dok se pali idu one ruke i ispise se nokia.. iznad displaya pise nokia n76 i na poklopcu baterije također, ali ispod baterije ne kucistu pise cect... ne razumijm onda ciji je to telefon ili dali je licenca dana cectu...a opet nokia n76 je inace preklopni telefon..nema veze s ovim.
ma nema blage veze to.. stvarno... sad me jedino smeta kaj ga nemrem nigdje na netu naci.. pod cect modelima ga uopce nema
Mislim da to nema nikakve veze sa nokiom, a jos 350eura za kineza dati :crazy: