Fućkaj izbore, to je ionako sve namješteno... ako Vertigo pobjedi. ;D
http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c025.gif
Printable View
Fućkaj izbore, to je ionako sve namješteno... ako Vertigo pobjedi. ;D
http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c025.gif
HSD-hrvatska stranka dilera
Oni obecavaju da ce legalizirati maricu,pa susjed sav sretan ceka njihovu pobjedu!
ja sam la luna. rodjena sam u zagrebu. zivim ovjde citav svoj zivot, kao i moja sestra. i sad neki kazu da nisam prava hrvatica, jer nisam rodjena u dijaspori.
e bas zato, SDP i Zoran Milanovic!!
:P
http://img405.imageshack.us/img405/3...zmz5rc4.th.jpg
to se ne pita :p
ja bum za HDZ :)
to mala ja bum isto
ja vam baš neću reć za koga ću glasat... :p
nakon onih uzbora 2000. više nisam imala volje ići na izbore. i tako mi je sve isto, bez obzira tko pobijedi!
međutim, ova odvratna sanaderova bahatost, natjerala me da promijenim mišljenje. ne zbog nekog uvjerenja, nego samo zato da hdz dobije što manji postotak glasova...bez obzira na to što ga vole u Obali Bjelokosti...
...HSU najvjerojatnije - ak ne, onda poderan list :D ...
haha i ja La luna ,bas zbog toga....!¨!!SDP!!!!
@El Tompa - SDP je prvi izjavio da ce legalizirati opojne droge ako budu na vlasti, a po mojim saznanjima HDZ to nije nikada reko...
HDZ
...idemo dalje... ;)
Iako jos nemam prava glasa imam dovoljno dobra saznanja o strankama jer mi je otac u jednoj od njih...
Po meni HDZ...
za nikoga od vodećih, znači HDZ i SDP - NE
HDZ i dr. Ivo Sanader:D
e mala , da znaš malo vise o dr. Ivi Sanaderu, odnosno kakva je zbilja osoba taj naprosto nevin, pošten čovjek, ma idealan kandidat za dati mu glas kakav se predstavlja javnosti..mislim da bi ga u najmanju ruku prezirala a ne bi mu dala glas na izborima....
Dao bih možda glas određenim kandidatima dok na kraju krajeva on i nema neku težinu, ali samo ne tom arogantnom smradu, manipulatoru velike većine koji nisu puno stekli u životu ili ih je život natjerao do neimaštine a ovaj ih kupuje kobasicama i kuhanim vinom..sramota najveća!
Yebeni gay, smrdi kilometrima na poremećaj u genima....
OT, neću nikome dati svoj glas već ću ga napraviti nevažećim..
e, ovo totalno potpisujem.. imam i ja frendicu, ciji je caca u doticnoj stranci.. cura je pametna, bistra, nije priglupa.. al glasa za cacinu stranku.. zasto? pa jer caca, a samim time i ona, imaju koristi od toga.. debele koristi..
eto kako se u nas 'rvata formira demokracija :hrv:
...a tako je to, da, nažalost :(...
Za koga ću glasati, prvo da razjasnimo dvije stvari, kod mene ne prolazi ni HDZ (kojeg ne podnosim iz dna duše,pm) a niti SDP (kojeg isto tako ne podnosim no manje nego HDZ)....
Ja ću najvjerovatnije napraviti ovako, ili ću ići na izbore i glasati za HSU, smatram da i ti bogci umirovljenici zaslužuju nekaj u ovoj državi, em ih zahebavaju sa tim dugom, em svašta drugo...
ili ću otići i zaokružiti sve stranke, tako da listić ne bude valjan....
razmišljao sam i ne ići, ali, šta ko ih pere, budu moj glas onda dali kreteni,ko ih pe....
hdz... izgleda da moram, jer od moje zarucnice cale je valjda neko mudo u toj stranci . . ... tako da neam izbora :P
...eh, jesmo mi budale, mi pošteni ljudi... ideš da živiš pošteno i od svog rada, a gledaš kako lopovi kradu, i nitko im ništa ne može...ali drago mi je da mi stari nije takav, jer bio je u HDZ-u do `97, ali kad je vidio tko dolazi u stranku - otišao je jer ih nije mogao gledat...do danas svi pravi i pošteni HDZ-ovci ili su otišli ili su istjerani iz stranke upravo zbog lopova i lažova tako da današnju političku scenu čine ti koji čine, a pošteni i pravi ljudi ne mogu doći do prava na govor a kamoli na vlast...
...e da...tako je to :( nažalost...i onda - ajde glasaj, pa za koga kad svi lažu...ostao mi je, eto, HSU jer stvarno nikom drugomu ne mogu dati glas...
da, tako je to..
ni meni se politika nit sve te stranke ne mile, ali gledam koja od njih ima najvecu mogucnost da potuce hdz, pa mi po tome ostaje jedino sdp..
a sto se tice stava "mrzim politiku, necu izic na izbore", to definitivno nije u redu.. radije izidjite i zaokruzite tako da listic bude nevazeci, nego da se ne pojavite.. u tom slucaju moze bilo tko od "faca" na kraju dana vas zaokruziti na popisu da ste bili i nadodati listic po svom nahodjenju.. to je cinjenica, to se tako radi, pogotovo po manjim mjestima.. znam to provjereno, jer masa frendova mi je radila na izborima..