eeee...u auto je dobro isto ko i motoru...al motor je bolji :D provozaj se sa mojim burazom i vidit ces da gotovo nema razlike :D
onaj auto SUBARU IMPREZA mrak auto...plave boje...zute felge....spojler....maglenke..taj mi je auto mrak :D
Printable View
eeee...u auto je dobro isto ko i motoru...al motor je bolji :D provozaj se sa mojim burazom i vidit ces da gotovo nema razlike :D
onaj auto SUBARU IMPREZA mrak auto...plave boje...zute felge....spojler....maglenke..taj mi je auto mrak :D
@andrea nemas pojma kak bi htio imat tatu kao sto je tvoj... :(
tak nam je pao grah killa.....moj tata je luđak ali u dobrom smislu te riječi...da njega nema ja bi umrla od tuge
stigao motor jučer. nismo morali po njega. e motor je stvarno super, sjela sam se na njega ali nisam vozila....jako je velik, mislim da ja to neću moći voziti...ali je predivan....a tek zvuk....
budem se slikala na njemu pa vam pokažem
da da slikaj se, ali se prvo namaži šljokicama i stavi žute (pardon, plave) leće i crveni nos. I onog pesa po mogućnosti među cice! loool ;D ;)
vrlo smješno
ja krepavam! :lol: ;D (bez brige, krepal bum prije ili kasnije)... ali stvarno lol.. kad se samo sjetim one tvoje božićne sa pesom i šljokicama... ;D
NHF naravno! samo mi je smješno takvo poziranje općenito, ništa osobno... peace :)
ajde barem sam te nasmijala ako ništa drugo
ma ti si moja šljokica! cmok!
ja bi promijenila nick u šljokica.
a ja u goldfinger! loool :fried:
ali ja sam ozbiljna. već sam rekla prije zappanu, ali nisam znala koji bi nick. ja bi u šljokicu ozbač. neću bit andrea, jer me jedan stalno opsjeda. luđak.
eh ko ti kriv kad se s takvima petljaš...
a ak si ozbiljna za 'šljokicu', moje saučešće... :)
u stvari za tebe je nadimak 'lepa andrea'! :fried: ;D
no, pa koliko ti treba za odgovor? ;)
šljokice u zadnje vrijeme baš i ne stavljam, ali nisu mi seljačke,jer ja ne stavljam šljokice u stoosamdesetipet boja nego samo u jednoj....za novu godinu je sasvim druga stvar...onda većina cura ima šljokice posvuda.....;)
leće u boji mi i nisu baš nekaj....neda mi se to stavljat pa skidat, a i muti mi se pred očima
e reko sam ti ja za te leće... a šta ćeš kad ne slušaš čiku wb-a... :)
mo ok, ja sam u pokretu 'šljokice na tjelo, samo ne moje'. OK je to za novu godinu i slična događanja, ali meni je najgore kad se očehnem u nokog tko je nabacao to po sebi, pa se tog nemrem rješit ko čička...
hehe,wb je nesto nasmijan :D
molim bez offtopica...!!!:angry: :D
ovdje pišemo o motorima.....:angel:
i ležaljkama! a to me asocira na šljokice... :)
OK, bum obrisao of topik...
Ma gle opće nisam nekog super-duper izvrijeđao onako kak ja to znam:D Meni je kolega poginuo na motoru zbog toga sto nije imao kacigu a bio je ajmo tako reci izvrstan vozac ali sranja se dogadjaju, onda se nadje par "cenzura" ljudi koji pricaju o nekakvim refleksima, o tome kako ti na skuteru nemre nista biti, o tome kako ce te picke vidjet ispred birca ako imas kacigu itd.itd.....= Citat =:
Poslao: whiteboy
ajde ludi barek daj se malo smiri... nisam vidio kaj si bio napisao, ali nemojmo se ovdje vrijeđati, argumentirano raspravljanje je poželjnije, čak i žešće, ali bez uvreda. OK? Ja sam isto imao kaj za reći killi na onu glupost o 'dovoljno spretnim vozačima' ali sam se suzdržao, jer mi se ne da sekirati, ak se tebi da samo izvoli ali mu molim te lijepo objasni da krivo brije, bez uvreda...
Uglavnom htio sam pomoc onim ljudima koji voze ili namjeravaju vozit motor a nakon ovih reakcija boli me tuki oce li oni imat kacigu ili ne jer ionako mi nije zao ljudi kojima se nesto desi a nemaju nikakvu zastitu.
EOD
sori al ono za reflekse je istina..... zas mislis da nije.
pa valjda je logicno za shvatit da ce neki malo spretniji vozac sa boljim refleksima imat vise sanse da izbjegne sudar nego onaj tko ima lose reflekse...
a kaciga je drugo... tu je nisam spomenuo
refleksi?? hahah pa obicno nespretni ljudi ne idu na motore..znam jednog takvog, nema refleks ni za loptu uhvatiti..
nemaju killa refleksi ništa s tim! To nek ti bude jasno. Nadam se da ti neće postati jasno tek kad ti se nešto dogodi, pa vidiš da tvoji refleksi nisu bili baš brzi... uostalom koliko se sjećam tebe je neki auto pobro dok je naglo izletio na žutu traku dok si se ti po njoj vozio, zar ne? di su ti onda bili refleksi?
Još jednom - nema tih refleksa koji će ti spasti život ako ti npr. na tvoje zeleno svjetlo netko proleti sa 200 km/h kroz crveno. Nakon toga će više refleksa imati brisači auta koji će čistiti tvoje ostatke sa šajbe.
nisam reko SAMO refleksi nego I refleksi. nije uvjek tako ali dosta puta... pa ja imam dobre reflekse, vec sam 100 puta na zg cestama zbog takvih idiota mogo past smotora...
a ko ce svama :) aj dosta o tome prjedjimo na ljepsu stranu ovog sporta...
npr. TI?:D= Citat =:
Poslao: vjeko
refleksi?? hahah pa obicno nespretni ljudi ne idu na motore..znam jednog takvog, nema refleks ni za loptu uhvatiti..