@Futurama,
Please koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
Printable View
@Futurama,
Please koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
kaj nitko nije piknuo mob...ono rekoh čekat ću w760,pa x1,i onda reko neću čekat w760,uzmem si w910 i negdje u veljači dogodine kad cijena x1 zvizne uzmem si i njega,e sad malo sam sumnjičav i očekivao sam da će netko mob već uzet i napravit review,toliko hvaljen a nitko ga nema,pa ne znam baš mane i vrline iz prve ruke,da ga ne uzimam baš prvi sad...
Zakaj moraš čekati da ga netko uzme pa onda ti, budi hrabar i pikni si ga pa napravi detaljan review ako budeš imao volje.. :))
Telefon je sjajan i vjeruj mi da ne moraš biti skeptičan oko kupovine istoga.... :)
ma kuzim ja tebe potpuno,i review bih napravio sa velikim zadovoljstvom,ali jednostavno bih želio znat baš svaku manu pa i najmanju da ne pogriješim jer sam jako oprezan oko takvih pizdarija i toliko dvoumljenja...hajd,bum sredio valjd nešt kroz ova dva tjedna pa si ga i piknem :)
Cijena je očito razlog zašto ga ovdje još nitko nije kupio. Previsoka je, tko će dat 3000 kn i to u najjeftinijoj varijanti (ne uzimam u obzir kupnje pod ugovorom) - stvarno previše. Puno bolji izbor je W580i koji, budimo realni, uopće i nije toliko lošiji od W910-ice, a dođe duplo manje.
ja se inace ne palim na dizajn ali kad sam vidio w910 onda sam si odma rekao da cu ga uzet.prvi put mi se neki mob svida zbog dizajna. a i ima jos taj senzor i novi walkman player pa mi se zato svida. ali je jos uvijek preskup, nedam za njega vise od 1500 kn i gotovo. valjda je tako skup jer ima taj senzor i prvi je s novim walkman 3.0 playerom. vjerojatno ce mu cijena pasti kada dodu drugi walkman mobiteli. e, da, da li on dolazi s karticom od 1gb ili 2. negdje sam procitao da dolazi s 1 (sto vise vjerujem) a negdje s 2. pa da li neko zna?:crazy:
sa jednom gigom...
Ako je kupljen u T-Mobilu, dolazi sa 2 GB karticom. Imam ga 3 dana. Zgodna igračkica. Vrlo lagan i tanak. Tipkovnica čudna. Zahtjeva duže privikavanje. Smart search odličan. Kad bi imao kameru od 3 Mpks bio bi skoro idealan. Rotiranje ekrana vrlo sporo. Kick shock - reklamni štos. Tko to bude koristio prije ili kasnije će mu odletjeti preko ramena na pod!
dve gige?,to je dobro al zakaj sam ja onda pročitao jedna nemam pojma,no dobro...koji je točno problem tipkovnice?
pa s obzirom kolko kosta moral bi dolazit s dvije gige. kakav je zvuk preko sluski i da li su udobne?:hrv:
u t-mobileu se dobije 2gb a u vipu 1gb... cudno....
preskup mobitel za ono sto nudi i to definitivno...
što se tiče tipkovnice kuzim kaj misliš al dobro nakon kraćeg privikavanja...(meni je i w880 bio zajebancija a i w950 također,dok k serija je imala mnogo bolje sređene tipke meni osobno,mekše i sve ostalo:))...da serijski dolazi s jednom gigom a t-mobile očito odlučio privuć na pametan način kupce
ja škrto đubre razmišljam da si uzmem mbs-100+m2 4gb+HBH-DS980/970 nznm kloje su nam na trzistu i w910 u tele2 jer bi mi cijena ispla tu negdje oko 3000 malo više koliko košta dakle otpr sam uređaj,i imao bih sve odmah,e sad isplati li mi se to s obzirom da je mob zaključan na tele2 i ima li načina da ga i sad za sitne pare otključam te ima li uopće potrebe,:)
da li w910 koja je kupljena u t-mobile ima one njihove ikone na mobitelu.?
Kazem, na crno je najbolje pa ti biraj :)
ali na crno ih ima najvise koji su kupljeni u t-mobile. inace ja mrzim to sto operateri stavljaju svoje ikone, mene to odbija od moba. zanimalo me jer kod t-mobile se dobila mem.k.od 2 gige sto nije malo, ali kad ima te ikone, taj izbornik to mi sve odma pada v kuruzu.
no, a da li barem onih par vec instaliranih flash tema mijenja izgled glavnog izbornika?
mora imat kao i vodafon brandirani
oće netko review il bum ja ? :respect:
Ipak nije ovaj mobitel greskom izabran za mobitel godine 07' u svijetu!!
ovaj mob je u intelkomu 2399kn nigdje nisam naso jeftinije....tako ako si ga neko misli uzet nek ne daj vece pare a dalje je taj mob oko 2900kn..
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=2
ja sam ga prije mjesec dana platio 2 900 sad ne kuzim kak i dalje drzi tu cijenu budući da ga baš ne kupuju ljudi previše
U HGspotu mu je sad razmjerno povoljna cijena kao i u Intelkoma od 2.399,00 kn za gotovinu.