Ako se ovak na njega skuplja prasina pa to ce biti katastrofa,najljepse fotke od moba su bile one prve a sad kad ga gledam iz ruke i nije tako ljep bas...
Printable View
Ako se ovak na njega skuplja prasina pa to ce biti katastrofa,najljepse fotke od moba su bile one prve a sad kad ga gledam iz ruke i nije tako ljep bas...
aaaaaa eldar ga je baš fino popljuvao...uređajje ok,ali za tu lovu i flagship---koma...
Eldar ge jest popljuvao i to je njegov subjektivan stav koji ne mora biti realan prikaz samog uređaja, ali tko je na kraju jedan Eldar Murtazin da mi njegovo mišljenje puno znači u životu i da na osnovu toga ja kupim/ne kupim fon?? e pa jebe mi se što je on napisao za ovaj telefon....:hrv:
ali ima i ja oke i pamet kao i eldar i vidim na šta liči mob i koje su mu mane i prednosti...radije uzemem w950 i digitalac i nitko sretniji...
uklenjali su ga skroz...niš me ne privlači na njemu(s obzirom na cifru)...a i večinu će privlačiti činjenica da je skup i rijedak i ono ak je skup-mora da je dobar...uzet ću ga možda tek toliko da ga probam,godinu nakon pojavljivanja:D
meni malkoc jeftino izgleda, eto naspram k850...
a onaj ekran, to nije realan prikaz 100%
Ja se dvoumim između P1i i w960. Al ipak mi se cini da mi je nekak dobar taj w960 i da ga možd uzmem. A ak ne bude kakav mislim da je onda ga prodam. To bar nije problem.
ma sumnjam da je sve tako lose kako Eldar kaze.ipak je to top model SE.:wow: :lmao:
Meni se mob sviđa unatoč Eldarovom pljuckanju. Samo mi je interesantna količina prašine na njemu,jel to Eldaru bilo lijeno malo prebrisat ili je nešt drugo u pitanju
Ma de vidit ćemo kad izađe i kad ga nabavimo. Svako ce sam najbolje znat procijenit. Uostalom oni su svi radili te recenzije prema prototipovima, mozd ce konacni proizvod bit drugaciji, ko zna. Trebalo bi bit nest bolje, ipak je to flagship mobitel u W seriji.
W960 je vjerojatno model kojega se najvise iscekuje,sto se moze procitati na raznim forumima.toga su sigurno svjesni i u SE i nekako vjerujem da ce finalni proizvod biti prava stvar.
ne moze se ocekivati da bude sve savrseno(sjetimo se N95),ali ja uopce ne sumnjam da ce W960 biti u vrhu prodaje.:drink:
Tesko da ce biti u vrhu prodaje ako mu cijena bude prevelika,sto se tice eldarovih kritika na mob. meni one nista ne znace jer njegov recenzije se nisu uvjek tocne pokazale a i ne sumnjam da ce w960 stroj...
tamo di ste mislili da w960 skupla prasinu..pogledajte malo ostale mobove...svi puni prasine..pa di taj radi..kak uopce moze ocjenivat mob u takvim uvjetima...
strasan mob.. ostao sam zapanjen citajuci specifikacije. fizicki nije nesto posebno atraktivan kao recimo w850 ali i dalje jako lijep i otmjen dizajn.
bas bi mi dobro dosao telefona sa wi-fi. jednoga lijepoga dana....
ima ga u intelkomu..... cijena 5199kn
http://www.intelkom.hr/do_pdf.php?act=cjenik.pdf
pa jel moguce da je vec u prodaji?na gsmareni jos nije available.
Nije u prodaji,tako je pisalo i za K850 prije nekih 2 tjedna pa ga još uvijek nemaju... Samo su ga stavili u cjenik,a ko zna kad će ga dobit ;)
Distibuteri dobiju sluzbenu cijenu i postave ju u svoje cjenike da se mi malo palimo i raspravljamo o tom.......
ziher..ja se ziher na ovu cifru nisam napalio:D
'''However, the W960i’s performance is marred by the protective glass, which slightly reduces the picture’s brightness and somewhat distorts the colors, but this doesn’t make all the difference in real life situations.'
eto zas je ekran malko tamniji
aha...u tom grmu lezi zec...
evo jos jedan review
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...-Ericsson/W960
Aha,a pogledajte zaključak:
Izgleda da će ovo biti jedan od većih promašaja SE (ako je vjerovati reviewu) :-/ :thumbdown= Citat =:
Način na koji je pozicioniran, (kao vodeći muzički orjentisan proizvod kompanije), ne donosi ono što bi se moglo očekivati. Njegov centralni deo, muzički odeljak je u liniji sa drugim UIQ baziranim uređajima, kao što je Sony Ericsson P1i. Nokia N81 isporučuje znatno bolji zvučni doživljaj iako ima da ponudi manji broj podešavanja. Sony Ericsson-ov pravi glavni proizvod kada su u pitanju muzičke rešenja je Sony Ericsson W910i ali ovaj model se isporučuje sa nekim drugim mogućnostima i podešavanjima. Kada se sve sabere za model W960i ne preostaje mnogo. Pao je na testu kao kompanijin vodeći proizvod kada su u pitanju vrhunska muzička rešenja i zaista ne postoji realno objašnjenje šta je navelo inžinjere kompanije da izađu sa rešenjem kao što je ovo. Još nekoliko sličnih modela bi ukoliko ih kompanija predstavi bili dovoljni da i najlojalnije korisnike Sony Ericsson telefona preobrate u sledbenike Nokia-inih rešenja, koja imaju u današnje vreme više Sony Ericsson-ovog duha nego sami Sony Ericsson modeli. Očigledno, sudbina zna da bude prilično ironična, pa ostaje da vidimo kako će se priča razvijati.
pa mob je w950 sa malčice boljim opcijama kamerom i mogućnostima ništa spektakularno nit je bio namjenjen kao konkurencija nekim uređajima n95 je i tu ju i je pomeo u nekim stvarima no dobro sd trebalo bi stvar shvaćat subjktivno iz vlastite ruke čim se dobije prilika za isto a ne sudit po tuđim riječima
Meni se sve više čini da se ovdje očigledno radi o svjesnom blaćenju SE-a od strane autora( kojega većina poznaje sa MR-a ), jer ako je ovaj model nasljednik 950, onda je vjerojatno sve isto po pitanju kvalitete zvuka kao na njemu ili malo poboljšano u odnosu na istoga, dok su mnogo vidljivije promjene sa vizualnog aspekta, gdje pritom mislim na touch player, odnosno walkman 3.0..
kada se vratimo na w950 review, onda se može vidjeti da ga je isti autor dignuo u nebesa od kvalitete zvuka, sve do vizualnog dijela, tralala.... pa sad ja vas pitam, tko tu koga yebe??
Po meni, potpuna kontradiktornost ili su njegova očekivanja bila toliko velika s ovim modelom da ga ni kvaliteta koja je superiornija od ipoda ne bi mogla zadovoljiti!
.... ili je pak nešto drugo doprinjelo ovakvom negativnom stavu..