Trudit ću se da je ne slomim= Citat =:
Poslao: Dark
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!! :D :D :D :D :D
Printable View
Trudit ću se da je ne slomim= Citat =:
Poslao: Dark
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!! :D :D :D :D :D
mislim da mx500 ima zicu...
Za par mjeseca dereš tenke?Ti ih nosiš 24/7 ili kaj?
Jep. On je sa žicom= Citat =:
Poslao: flOorKilla
mislim da mx500 ima zicu...
Pa gdje je 640? U Linksu je oko 583 kn= Citat =:
iso ja danas kupit mis.... uzo sam sa sobom 600kn, a mx700 bio za 640kn...... koja nesreca....
pa trebao si killa reci da ces im donijeti ja stalno tako pa im nikada ne donesem :)
ljudi pa kaj ste vi tajkuni a mislim sve to kaj nabrajate je previše novaca, ljudi za te novce kupuju kompjutere
Ja sve što kupim pošteno i zaradim= Citat =:
Poslao: Trayche
ljudi pa kaj ste vi tajkuni a mislim sve to kaj nabrajate je previše novaca, ljudi za te novce kupuju kompjutere
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ja sve što kupim pošteno i zaradim
Ma svaka čast stari ali previše novaca za nešto poput tikovnice i miša
A na šta bi drugo? Patim na takve fancy stvari i zaradio sam lovu i kupio je= Citat =:
Poslao: Trayche
Ma svaka čast stari ali previše novaca za nešto poput tikovnice i miša
e pa ja ocu mis bez zice. bt mi je ipak preskup, mislim da ce me zadovoljit ovaj sa irc vezom.
Misliš IC vezom? Ta veza je u qrcu i više nema takvih miševa za kupiti. Logitech ti ima RF vezu= Citat =:
e pa ja ocu mis bez zice. bt mi je ipak preskup, mislim da ce me zadovoljit ovaj sa irc vezom.
a onda ok ako ti tako kazes ;) cyb ajd nadji mi neki mis bezicni opticki da dobro izgleda i da dobro sjedi u ruci za oko 500kn max
Dosta dobar i ergonomski je MICROSOFT Wireless Intelli Mouse Explorer. Košta 350 kn u HG spotu. Ali Logitech je Logitech= Citat =:
a onda ok ako ti tako kazes ;) cyb ajd nadji mi neki mis bezicni opticki da dobro izgleda i da dobro sjedi u ruci za oko 500kn max
vidio sam neki microsoftov mislim da je to taj i ful mi je gadan
Ja ti nebi prepručio baš microsoft, imao sam loša iskustva s njihovim bežičnim mišem. Odbijao je poslušnost, letio po ekranu, i pio baterije ko lud. I nije imao punjač, nego su se baterije morale mijenjat... Ja sam ga onda išao zamijenit, drugi je bio isti takav. Onda sam si rekao j***š bežični miš, uzeo si Geniusov tablet, i sad je sve super.
I ja sam imao takva iskustva. Najbolje ti je uzeti MX700= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ja ti nebi prepručio baš microsoft, imao sam loša iskustva s njihovim bežičnim mišem. Odbijao je poslušnost, letio po ekranu, i pio baterije ko lud. I nije imao punjač, nego su se baterije morale mijenjat... Ja sam ga onda išao zamijenit, drugi je bio isti takav. Onda sam si rekao j***š bežični miš, uzeo si Geniusov tablet, i sad je sve super.
NEMOJ UZET MIŠA BEZ ŽICE.Mislim kaj ti ta bijedna žica tak smeta il kaj? Još moraš mijenjat baterije, nije najpouzdanije a skuplje je. MX500 rocks a MX700 za preseravanje
Očito nisi radio sa mišem bez žice. Ja već jedno 4 godine imam miševe bez žice i puno si slobodniji. Nemaš zajebancija sa žicom. Sa MX700 se dobe akomulatori i stalak za punjenje tako da to nije problem.
Postoji Trustov miš koji je bežićni, optički i ima punjač na koji se natakne kad se ne koristi. Morao bi biti u Hg-spotovoj ponudi između 400 i 250 kn, ali ne garantiram da je ta cijena.
da mislim da cu uzet mx700..... netrebam mjenjat baterije.... sam ga mstavim u stalak/punjac i bok. i puno para 'bk' isto tako... al nema veze to su misevi koji traju...
a zica me zivcira.... hebga nekima smeta nekima ne..... freedom is all I want ;)
Btc miš i keytronic tipovnica dečki to je kvaliteta.:D :D :D :D :D
..tapecirana tipkovnica i miš,to je ugođaj....:)
ma najbolje bez misa i tipkovnice... ajd sada svi idite kupit touchscreen.
Doduše, ja sam uspio potrgat i 2 stola, tak da ni to nije uputno...:D Najbolje ti je imati vreću za boxanje sastrane...:)= Citat =:
pa po stolu mozes, po tipkovnici nemoj :)