u mene nema ima samo da ga normalno upališ ili da ga upališ za rad u avionu
Printable View
u mene nema ima samo da ga normalno upališ ili da ga upališ za rad u avionu
Ja sam si mislio kupit taj mob, ali tipke su mi premale (a ja samo igre furam po mobovima), cuo sam da je ekran velik kao na K750i (a popizdio sam sa takvim malim ekranom)...:angry:
A to ona pita.Pa da imam ali sta ce ti to?Ima i Track ID ali trenuto u Hrvatskoj nema koristi od toga
išao sam i ja vidit taj mob... malo sam tipkao i stvarno je ugodna tipkovnica... ja sam mislio da neće... nezna se koji je ljepši crni ili bijeli... bijeli nekako naglašava obline i dizajn... a crni to sve upije i daje dojam na plavo svijetlo...
i koji ces? ja isto ne znam koji bi, bas sam na mukama.... ;D :crazy:
a vjerojatno bijeli budem još pitao nekoga ko bude od kupaca u trgovini :)
e da jesi dobio usb kabel?
dobiju se slušalice, usb, cd, uputstva na hr i mađarskom (rofl)
mislim da ću uzet bijeli da se nevidi kad bude izgreban...
jer crni kad se oguli ostane bijelo...
mene jedino živcira na bjelom neka crna rupica (povise CyberShot_naprijed).
E ZNAte li gdje su najjeftinije me. kartice za SE,je li treba original Sony ili mogu bilo koje mikro
ta crtica je valjda ono za svjetlost tipkovnice da prilagodava svjetlu vanjskom, kao na W810
a kartica moze bilo koja, samo da je micro
ajd vi koji ste uzeli k550 slikajte nekaj pa uploadajte sliku da vidim kakva je rezolucija
http://i150.photobucket.com/albums/s...r/DSC00007.jpg
Meni su jako dobre slike s tim da je mobitel.
preje*** mob.. Koliko dodje na crno?
http://i150.photobucket.com/albums/s...r/DSC00012.jpg
http://i150.photobucket.com/albums/s...r/DSC00011.jpg
Evo da ne širim puno post
naso sam u tele 2 paketu 1300 kuna znaci na crnjaka oko 1100 kuna.. al stvarno je lud mob... heheh E sam jedno pitanje : mob ima flight mod? ono samo mp3?
Bice.-nego dali se isplati kupit mem. karticu u HG spota vidio sam Apacer 1GB 133kn
A gdje je nesto onaj YarisBlue.Pomozite mi s ovim karticama sad sam našo 2GB 179 kn isto u HG spota je li ja to nešto krivo gledam ili što?..............pomozite
Evo jos malo opisa.Mobitel je jako širok,ali je zato tanak oko 14 mm.Ima najnoviji SE softver,dosta dobru kamero sto vidimo i po imenu.Solidan zvučnik,male ali dosta ugodne tipke(mnogo manje nego na slikama).Malo se teže otvara....i to je to.Meni sad samo treba neka kartica ali očito mi nitko ne želi pomoć
@sony ericsson
Koristi tipku edit, da ne moram ja spajati tvoje postove
vec sam ti napisao upozorenje na prosloj stranici
A dobro nisam ga ni vidio.Spoji i ove pa cu u buduce paziti.-Na greškama se uci
iskreno, nije mi se baš svidio u rukama!! malo mi je bio nespretan s tim naguranim i sitnim i natiskanim tipkicama ispod displeja. mogli su to i malo bolje rasporedit.. al to može bit samo meni na prvi dojam..:turn:
treba ti M2 kartica, to gledaj... mislim da je 2gb prejeftino i da krivo gledas...
koliko je siri u odnosu na k700? idem sutra po njega , mamicu mu ako nejdem ;D
edit: slikaj ga u ruci, nevjerujem da je siri od l2!??
Neda mi se-Ovako po izgledu i nije nešto širi,ali se u ruci osjeti.Ma nije to nista strašno.ali stalno moram brisat ekran i onu plastiku povise kamere jer stalno ostaju tragovi.