jel bio s55 isto takav?
Printable View
jel bio s55 isto takav?
ne mogu se sititi jeli bio s55 izasao kao neki limited edition...
verzija 8 za sx1 je vec vani, samo je jos malo teze doci do nje...
unofficiall download, naravno...
gubis garanciju, bolje pricekati legalno
ma slazem se. ja imam v6 i puno je bolja od v5 (puuuno bolja); vjerujem i da v7 i v8 nose nova poboljšanja, ali imam garanciju jos godinnu dana, pa cu rađe pricekati, ili mogu do siemensa pa da mi oni stave, ali nije mi sad toliko potrebna...
evo, tko hoce: SX1_International-uk-de-it_08_0001
i jos jedan link : SX1_International-uk-de-it_08_0001
mislim da v8 još nije izašla jer je tek v7 neslužbena tj. još je neisprobana a tek će ona biti uskoro "spremna" za upgrade!
v8 je vani 100%. frend mi je skinia i to je v8... Nisam vidia neke velike razlike od v6, ali nisam ni radiapuno...
A to ti nema veze sto siemens nije dao v7 sluzbeno. Koliko je tako prije bilo slucajeva...
npr. v11 za m55 je vani vec jako dugo, a siemens je nije dao sluzbeno; v20 za s55 nikad nije ni bila sluzbena, a sad je sluzbeno vani v90, itd, itd...
sve je to originalno od siemensa, samo sto zbog nekih razloga nisu ih stavili za sluzbeni download...
Ajmo sada nazad, gdje osim u Siemensu, Vipu i HTu kupiti SX, povoljno?
Za sada je Siemens cini se najjeftiniji.
evo koja su poboljsanja v7 u odonosu na v6:
ovo je prevod online translatora pa imajte obzira na nesto losiji prevod:
-> much quicker Men
-> recent version of the MP3 Player (V 1.13)
-> problem with Sound one with plays was removed
-> problem with the MMC Backup was removed
-> camera problems were repaired
-> optimization with Support of the CarKit
-> more stable operating system
-> improvement of the states by time (without MMC)
-> improvement of the Stabilitไt with manual choice of the net supplier
-> improvement of the USB Kompatibilitไt
ej mene zanima kada ja dobijem sx hocu li morati skinuti 1. v5 pa v6 pa tek onda v7 ... ili cu odma moci skinuti v7 i to je to imam sva poboljsanja??
mozes odmah na najnoviju verziju....
nema potrebe za postepenim update-om
= Citat =:
Poslao: 3aTmr
v8 je vani 100%. frend mi je skinia i to je v8... Nisam vidia neke velike razlike od v6, ali nisam ni radiapuno...
A to ti nema veze sto siemens nije dao v7 sluzbeno. Koliko je tako prije bilo slucajeva...
npr. v11 za m55 je vani vec jako dugo, a siemens je nije dao sluzbeno; v20 za s55 nikad nije ni bila sluzbena, a sad je sluzbeno vani v90, itd, itd...
sve je to originalno od siemensa, samo sto zbog nekih razloga nisu ih stavili za sluzbeni download...
pa u tome i jest fora jer mene ove neslužbene verzije ni ne zanimaju! idem u srijedu u siemensu ugradit v7 naravno preko njih,pa garancija mi još nije istekla zašto da se zajebavam preko neta kad će mi to oni napravit besplatno,i naravno da ti na netu neće objavit sve verzije ali kad upitaš u shopu reći će ti koja je sad verzija u opticaju!
koliko vremena njima u siemensu treba da to naprave?
@kappa
15-ak minuta.
@damgol
sve te verzije na netu su iste kao one u siemens service-ima, samo sto su procurile na net...
Ali da, istina je, oni ih nisu dali sluzbeno, pa ako nesto zeznes, gubis garanciju.
da 15 minuta treba baš sam danas stavio v7 i na prvi pogled nisam ništa novo uočio ali ono što si ti 3a Tmr napisao valjda je točno. barem je ovo što se tiče mp3 playera jer verzija jest 1,13
eto samo da kažem kad sam danas došao po v7 u shopu su bila dva tipa koja su u ruci držala SX i razmišljala o tome da ga kupe. Jednog sam nagovorio i čovjek ga je kupio a sa drugim neznam kaj je bilo,valjda se sad doma grize kaj ga nije uzeo.
posto u ovim jadnim vinkovcima nevjerujem da ima siemens service centar ... jel zna tko jel ima taj servis u osijeku
Ma ne, cekaj da bude dostupno za download, pa cemo ja i ti to rijesiti ;)
sta bi ja da nemam robia :)
baš i ne vjerujem da bu na sajt stavili neku novu verziju softvera tak skoro. ova v6 je ispravila sve velike bugove i nju će ostaviti sigurno još neko vrijeme. radije si vi odite do shopa!
IMAM GA..................................
svaka čast!
:thumbup:
kako sada da ga spojim sa kompom, naime moj OS je win98....... nemogu instalirati sds............
imali neki drugi program........