hrvoje ova mala na drugoj slici je najjebenija treba koju sam ikad vidjela.
a na ovoj prvoj, tko je taj čelavi tip okrenut leđima?
Printable View
hrvoje ova mala na drugoj slici je najjebenija treba koju sam ikad vidjela.
a na ovoj prvoj, tko je taj čelavi tip okrenut leđima?
ma slika je super i mala je dobru pozu odabrala...
@andrea pa nisi valda ljubomorna...;)
ma mala je jebenica, tko ju nebi, ja bi njega ;)
lol :)
sto jest jest mora se priznati, hrvoje majstor si ;D
On topic ljudi molim!
dobra je, al kakve su joj ono bele štrafte po leđima i guzici?
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
@andrea da fakat je super cura!!!!uzasno je slatka.ovaj tipo ej navodno smogovac koji ju malo prekriva,da.sad ja neznam jel je il nije vise. :D
sto se godina tice-a sta sad,malo ej mladi al je lud taj smogy,upoznaj se pas vidjet!
@smogovac sam da znas jos mi dugujes jedno opijanje ja velja ti i franjo!!vec se sad smiejm !hahaha
andrea - dobro ti hrvoje kaže, tko zna dali je smogovac na slici. ni ja se ne sjećam, a bio sam s njima na maturalcu. tak da...ono... bolje ti je da...da malo baciš oko na mene i hrvoja.:)
tomo, zar moras biti detaljan?? ;)= Citat =:
Poslao: tomo
dobra je, al kakve su joj ono bele štrafte po leđima i guzici?
:love: - mislm da sam s ovim rekao sve(za onu curu naravno)!
ma to ti je obicna cura-standard samo kaj je u yegozovnoj pozi :love:
ma da, niš posebno
@tomo jel pricas za ovu u bjelom na prvoj slici?
at bjeli decko neznam jel se to odnosilo na mene al ovo sam sve uhvatio aj sa svojim foticem.
i da apsolutno ej velja u pravu.kolko ima čelavaca na svijetu, možda je to neki ko zna ko.
@vjeko
Standard je osnovno mjerilo kvalitete i na temelju toga zaključujem da je ovdje riječ o djevojci koja zadovoljava moje visoke standarde! ;D
da i svaki čelavac je obučen u moje krpe....i ima moju torbicu...u kojoj se nalaze razne potrepštine
daj ajde pa ti imas splicanke-naj-komade hrvatske;) zgrabi jednu..;)= Citat =:
Poslao: watson
@vjeko
Standard je osnovno mjerilo kvalitete i na temelju toga zaključujem da je ovdje riječ o djevojci koja zadovoljava moje visoke standarde! ;D
@hrvoje na ovu drugu...
= Citat =:
Poslao: vjeko
daj ajde pa ti imas splicanke-naj-komade hrvatske;) zgrabi jednu..;)
Imam, imam ali sve su đavlije ne možeš ih tek tako namamit u mrižu ma bit će valjda nešto poslje južine i kiša! :D
pa daj ima neš za jesti...
prvo je ponudis malo marelice-votke.nakon kaj ju popije(barem dvije case) ponudi je tri pive i onda kad sve to popije mozes na akciju ;):D= Citat =:
Poslao: watson
Imam, imam ali sve su đavlije ne možeš ih tek tako namamit u mrižu ma bit će valjda nešto poslje južine i kiša! :D
i obavezno imati lavor nrgdje sa strane..jel..
@tomo da neznam ni ja kaj je to, zaboravih ju pitat...nismo imali vremena za suvišne rjeci
@vjeko
Znam ja kako doći do ulova, treba sačekat poboljšanje vremena kad je vidljivost malo bolja! ;)
hehe, good one!!
i sad smo dobili u izvornom threadu traperice. Dajte ljudi malo slikajte ono kaj treba!