mislim na flash menu
Printable View
podrzavali li ako neko zna ovo K810i i K850i???
K810 pretpostavljam da ... da.... ali K850??? 99% sam siguran da ne... ali se nadam da ce neko reci suprotno...
Zapravo, prije obrnuto. K810 AFAIK ne podrzava, a K850 bi mogao.
Iako, u FS-u od K810 sam nasao foldere /tpa/preset/system/desktop/flash/ i /tpa/preset/system/standby/flash/.
Tko zna cemu to sluzi na K810... :confused:
mislio sam i ja da podrzava... mislim i da K810 podrzava ali sam isao na to.... da ne postoji jos nista za K850i
za skinut...
odnosno na koji nacin u bacit u tel... inace koji je cid K850i je li se zna vec???
K850 je CID52 AFAIK.
A sad :ontopic:
k850 = cid 52 je ali DB3150 ( u pripremi je i CID 53)
ja sam na svom w800i isto nasao folder tpa/preset/system/desktop/flash/... ako vam se da, objasnite, i jos jedno pitanje, bi to radilo na w800 sa onim softom koji podrzava flash teme, mislim da je to R1l002?
koliko znam da w800 ne podrzava flash menije...
imam pitanje za te flash teme-imam k510i i w200i
ja sam na netu skinuo flash temu koja je flash ali nije swf,nego thm i prebacim na mob thm i promijene se ikone,ali swf neznam kako ubaciti u mob
jel moze tko postaviti flash teme ali u thm formatu koje samo ikone promijene za k510i i w200i
PLIZZZZZZZZZZZ
evo pogledajte
i na w200i imam tri teme sto promijene meni ali u thm formatu mozete li mi postati na forum neke za k510i i w200iCode:http://www.youtube.com/watch?v=XgY6zzEtrTI
mozda si me skuzio mozda ne ali slusaj
ja sam za w200i skinuo 3 teme koje su u formatu thm a imaju meni onak drukciji je nego original meni ima kao walkman nesto i tako,ako to tko ima ali ja neznam kako ubaciti swf file.........
Opet je u paketu samo swf ali ne i prateca tema uz njih (mozda ima uz 2-3), znaci gdje su teme za ove flash menije....
A imam i jedan problamcic, do sada sam uspio ubaciti 5-6 flash thema, ima jos 3-4 MB slobodne memorije, ali sada kojiu kod pokusam upload sa xs-om sve se dobro odradi ali kad upalim telefon tih teme jednostavno nema u telefonu.....
Izvinjavam se na tekstualnim i gramatickim greskama u proslom postu (kucao sam u mraku internet cafea)...
Znam da swf ide u tpa/preset/system/desktop/flash ...pa tu ubacim .swf
a tema u tpa/user/theme ..........pa tu ubacim .thm
Moj problem je sto u ovim paketima sa flash temama koje sam skinuo sa vasih linkova postoje samo .swf ali ne .thm, ja ili ne razumijem ili ne znam sta treba da uradim, kako do prateceg .thm file-a, tj. MASVA kako da editeram temu......
A drugi moj problem je sto sam na taj nacin uspio ubaciti par sledecih tema... backstreet, breakbeat, clubpulse, grouped-desktop, mimenuOrange, wlkman-dancing... ostale koje pokusam takodje na isti nacin sa xs++, ne postoje u folderu theme, ili postoje ali je izostao flash menu, jednostavno se nista ne dogodi i ako je sve normalno teklo...
<?xml version="1.0"?>
<!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator -->
<Sony_Ericsson_theme version="4.5">
<Desktop_style Type="File" Source="simplee.swf"></Desktop_style>.........
ev ovo sto ti je crvenim podvuceno,to je naziv flash menija,i to treba promijeniti u theme.xml. znaci ako ubacis orbitorange.swf, onda u temi koju hoces da koristis sa tim menijem stavis ovo,znaci 4. red ti mora ovako pisati..
E hvala vam ljudi, konacno ukapirah, jeste da se dosta mucim da nadjem odgovarajucu temu koju cu editirati da joj source bude .swf koji ja hocu jer su cesto druge verzije ili kad mjenjam source u notepad-u nije u u 4-om redu i jos drugih peripetija ali ide polako....
Ova tema je izgleda malo zamrla, do duse nema ni na internetu nesto novih flash tema......
Ili ih ja nisam znao naci....
kad sam poceo izradivat flash meni sam ovdje slao sve svoje uratke kao i na se-nse.net forum i ovdje skoro nitko nije nista pisao ni komentirao pa mi je vise bilo glupo slat kad vidim da nema bas potrebe... evo usporedba, ovaj topic ima 5 stranica dok onaj 57, ovdje je cca 10 000 pregledana puta dok tamo cca 140 000 puta a i tamo ima vise od 1100 poruka dok ovdje malo vise od 100. uglavno, sve sto sam slao mozes naci tu http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=8542
a sve sto sam napravio mozes ovdje naci
http://rapidshare.com/users/STVAHN
Evo jedno početničko pitanje,pošto se uopće ne razumijem u ovo: mogu li se ubaciti flash teme (sa flash menijem) u K850? I ako da,jel bi mi mogao netko dat neki jednostavan tutorial kako ih ubaciti i link gdje mogu skinut te teme? Hvala :)
ljudi ja sam siguran u to da idu flash meniji na w800i jer sam gledo na youtubeu video kak si je lik metno flash meni na w800i,dajte malo pogledajte na youtubeu te video snimke pa ćete vidit da podržava...pozz svima koliko vas ima