dakle, ništa od smanjenja cijene prometa? bezveze...korisnije bi mi bilo to nego veći upload...:jehon:
Printable View
a šta da vam kažem ljudi vijesti su takve kakve jesu
za nas većinu gotovo nikakve ali za one koji plaćaju više
naravno vijesti su predobre:rolleyes:
evo ja sam se prijavio za amis. nista se ne placa t-comu. za 153 kn imam intenret i telefon. brzina 1024/256 kbps i flat. vise informacija ima ovdje
http://www.amis.hr/privatni_dvaujednom_cjenik.php
Stvarno dobra ponuda, kad će to do Slavonije....
Sad je vec ocito da nece biti nista od pojeftinjenja...jer ne da bi dobili mail obavijesti otkad vec bi i na sluzbenim stranicama i reklamama izreklamirali svoju nemjerljivu dobrotu i brigu za svoje korisnike. Samo ostaje da se nadam da ce uskoro doci bolji pruzatelj usluga kad vec ovi zabusavaju. :dunno:
Po meni je trenutno najbolji izbor amis, samo nažalost nije svima dostupan.Ljudi koji nisi iz Zagreba, Sesveta i Velike Gorice jos se ne mogu prijaviti za prijelaz
pre jeftino. kod t-coma ja flat 278kn. i šta je najzalosnije kod amisa za te novce da uzimas kod t-coma flat imas brzinu od 4096/768 kbps
danas je 27 a nema ni riječi o pojeftinjenju još jedna patka od T-COMA
Da patka! Cijelo jato!
Ma ako ce i povecavati brzinu ili pakete to ce biti prije sljedeceg BB-a ko i svake godine ;D ;D :lmao: :lmao:
meni su poslali e-mail sretan Uskrs (valjda je to promjena koju je ona Šoljica (ili kako se već zove najavljivala) vjerojatno se okreću ka korisnicima, a cijena je itako sporedna stvar)?!
Hvala mislim ja u sebi, i vama isto :)
Da ljudi počnu prelazit na alternativne ISPove,barem za promet,umjesto čekat neka fantomska sniženja,možda bi se nešto promijenilo i tekom bi možda snizio cijene. Na svakom forumu se ljudi žale,a većina ih troši t-comove pakete. :thumbdown:
da, ajde vi iz metropole, bacite rukavicu :), svi na amis, odmah..
Tako je...svi odmah na Amis :D
Smrco :notooth: je valjda mislio na koristenje ovih turbo povoljnih paketa...dva u jednom, iskon duo i drugi. Ali zasad nista od toga. S druge strane, vec sa ovim nekim shemama mozes postici znacajne ustede (od 50-60 kuna)...
Ne, mislio sam bas to kaj sam napiso, tj ono kaj je Ojpi prije napiso.
Dakle da pojasnimo jos jednom, prije neg kaj idem zvat i premjestat pakete.
Trenutno sam korisnik T-Scumovog Max ADSL-a, na normalnoj brzini, te iam Flat paket.
Do me kosta mjesecno 280 kn.
Sad posto AMiS i Iskon i ostali su spori u svom sirenju, nedostupne su mi njihove duo usluge, na kaj bi preso istog trena.
S obzirom da se poteglo pitanje dal se onda moze kombinirat.
Znaci i dalje koristim Max ADSL osnovnu brzinu, ali ne koristim niti jedan njihov paket, vec paket uzmem recimo od Amisa Flat???
Posto ste napisali da je moguce, sad mene zanima kak odjebat T-scum-ov paket???
tj kaj se nece oni bunit, oce mi namjerno shebavat vezu? ovo ono, te jel ima ko da koristi takovu kombinaciju?????
Dakle, damgol je bio u pravu kaj se tiče brzina, ali dodatna informacija je da će flat paket pojeftiniti. Za koliko, to nemam pojma. :notooth:
http://img133.imagevenue.com/img.php..._122_339lo.jpg
Pa gomila ljudi kombinira t-com brzine sa paketima raznih providera. Ja od kad sam uzeo adsl nisam se nikad spajao preko t-comovih accountova. Prvo sam imao iskon, onda sam ih odhebo kad su se prodali, sad imam optimu flatmin za 70kn i stvarno se da puno skinuti, samo se javlja usporenje brzine od 22-3h otprilike, ali ako ti to ne smeta navali. Od 1.4. će pojeftinit flat paket pa pričekaj još malo...