u xs-u ti to znaci da je baterija prazna
Printable View
sad je bila puna 100%,ponovo s XS i nakon 2 sata stane,padnu windowsi i opet ništ...:creep:
ja sam svoga flashao u w800 i to dobro se sjecam baterija je bila napunjena 8%!!! i nije mi bilo nikakvih sranja i kad sam ponovo upalio mob baterija je bila ista.
skuzio sam sta je sa sek750.pl trebas procitat nove privatne poruke pa tek onda mozes normalno downloadat.
riješio problem koji je bio u driveru:jump:
posto je ovo najbolja tema za flesanje u w800, sa tutorialom i objasnjenjem prek kojeg sam i ja u 5min uspio flashat d750 uw800 bez gledanjakoj je cid il boja...cak sam 4-5puta krive stavljao gore al 6.put je uspjelo...
to sam kod frenda radio,i sad doma pokusavam na 2komada k750 i d750 stavit w800 ali phonexs(PLUS,PLUS) ih nece ocitat...drzim c na ugasen mob i pojavi se found new hardware,a tamo da nece ocittt,tj nem kao sim kartice koje inace ni ne treba bit...pa ne kuzim,jel moram imat instaliran mob u kom da ga prepoznaje il bi se moglo i ovak nekak...
i koj je najnoviji firmware od w800,onaj dc002 nesto il d002 i koj je bolji...stavio onaj c002 na zadnji mob al je kamera bila samo 4.5 poboljsala se z 0.1, njnovija inacica kamere je 5.3 jel? u kojem firmware-umogu dobit tu inacicu,i moze link za download;jer top sony trazi neko cekanje mjesec dana il tak nes.....:beer:
Yo ljudi, evo i mene opet!:hrv: Nakon što sam se na dugo vremena povukao u svoje odaje :D FLASHAO SAM MOB!!! :comp: Osim što mi se na ekranu, kad god uđem u meni, pojavljuje iritantna poruka :cry: nema nikakvih komplikacija! :afro: Ovako, hvala svima koji su mi pomogli, a najviše se zahvaljujem Most Wantedu i blizzardu. Hvala dečki! :beer:
pa ako ti se pojavljuje poruka da je nes sa menu. fileom, nisi dobro flashao, to se i meni desilo, flashaj ispocetka najlakse, prvo main, fs, opet main pa customize.
To ti i nije bas pametno, moguce je da sje*es mob.
Nemas drivere instalirane na kompu. Imas link u nekoliko topica ovdje na forumu al se sam potrudi pronaci. :tomato:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6805
"There is a lot of confusion regarding the name of this software. It's "XS++" not "PhoneXS++", thank you."
Nemas instalirane drivere. SIM kartica nema veze sa tim (preporuka je da je izvadis iz moba).
R1BC002
Sve sto ima na topsony ima i na http://sek750i.pl/ driveri i firmware.
mene zanima kako se rijesit problema kad idem slikat pri najvecoj rezolucij na flashanom k750i i zumiram, znaci do 2x mi zumira i onda stane ali brojevi idu dalje do 4x ali ne zumira, i kad slikam onda pri zumiranoj slici, slika mi kao da i nisam zumirao, kako to rijesit, mislim da ste shvatili problem. :)
kad slikam pri 640rez slika mi zoomirano, ali ja hocu da bude na 2mgpx, mogu li stavit novi driver za cameru pa ce slikat zoomirano ili nece pomoci?
nece pomoci,ni na jednom driveru zoom ne radi na 2mpx
mozda onaj super v9.00,taj je jedini koji jos nisam probao pa ako imas vremena probaj iako mislim da ni na tom zoom ne radi
@ Most Wanted Iako nije ovo dio teme ali moglo bi i ovdje stat... Znas li mozda kako da instaliram patch od radia.. u xs++ treba mi samo putanja kako napravit foldere u onom files_to_upload folderu.. Hvala
patch ne ide u upload folder
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=575602&postcount=6
bok ljudi, ja sam uzeo nekoliko patcheva i zalijepio ih preko onog gslide, e sad skinuo phone XS, i de mi recite sta trebam uraditi da bi mi samo ti patchevi radili????????????????
I ako mi neko moze dat link gdje mogu download potrebne stvari da si nabacim hrvatski jezik????
Unaprijed hvalla
po milijunti put.
flashas sad mobitel s tim mainom na koji si stavio patcheve, i kako to da nemas hrv jezik na k750i?
samo sam flashao main, napravio ona 3 foldera u OTHER, i nista folderi i dalje imaju a meni nista od hrvatskog jezika
cujte ljudi sad imam jedan problem, koji je nastupio nakon sto sam flashao mobitel, problem je slijedeci: mobitel mi radi sve super, kad se odjednom ugasi, nekad se upali, nekad nece, ne znam sta mu je???????
Da li je to mozda zbog ovog flashanja????
moguce da ti se neki patchevi ne slazu,ako si ih uopce stavljao i onda se zna dogodit crash (mobitel se urusi)
nisam stavljao nikakve patcheve, da li se moze kako ovo rijestiti ili da stavljam ponovno stari software, tj. onaj originalni