KU 970 je namijenjen za vodafone, to je mislim jedina razlika.
Printable View
nije istina
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1829
jedan ima ugrađenu memoriju 512mb i nema kartice, a drugi 50mb i ima kartice
piše da je KU nešto teži, ali to nije važno previše.. jedan ima samo 3G, a drugi samo EDGE i to bi bilo to ja mislim..
kaj ste se napalili decki? neznam zakaj uopce raspravljate o tom mobu kad je namjenjen zenama iskljucivo!!?
tih, dobra vibra i ogledalo (to sam ovak nabrzinu izvukla iz postova) - san svake zene!!! hehehe
jedini bolji (bar za pljenit paznju) je LG PRADA! al to je za neke druge koke... (Prada mi e 2much of a brand to carry)
;)
to je samo dobar sminkerski telefon za pokazivanje i nista drugo.
jos jedna varijacija na ultrapopularnu cokoladu.:suicide:
Mp3 player je jako dobar, ali slušalice koje dobiješ uz njega su kriminalne plus ako su ti mp3ice na sd kartici kada svaka pjesma završi moraš ručno prebaciti na sljedeću (kakav debilizam)
znaci mobitel ako hoce biti dobar mora biti ruzan ? tj mora bit nokia ?
btw LG ke 970 je dobar telefon , nije odlican ali je dobar.
Ima svojih nekih gluposti isto kao i vecina drugih proizvodaca , no sve u svemu je solidan mobitel.
Naravno da se nemoze usporedivat s symbian telefonima , ali oni su klasa za sebe i njih tako i tako manjina ljudi gleda.
nisam bas cital kaj ste postali,ali moje misljenje je:
zanimljivo izgleda,aluminijsko kuciste,tanki,2mpx kamera,i dr. dojam je da nije los iako nisam bas za LG
meni je pickast still... zato ga volim!!! decki obicno ne vole nosit ogledalo sa sobom svuda pa....otud komentar... al ima nas/vas svakakvih ;))
ma da je kakav, to je LG=šrot marka. mobitel bi bio lijep da ne pise LG na njemu.. takvom modelu bi bas pasao naziv panasonic il nokia.
da malo objesnim zasto su lg mobovi srot- kopiraju motorolu i samsung. koja je svrha kupiti mob koji imitira drugu marku?? isti dojam dobivate kao da nosite kopiju rolexa. shine je lijep model, al kopija je d900 il neke klizne motorole.
a po čemu to kopira samsung D900 ili klizne motorole? zato što je klizni mobitel? onda su, po toj logici, i svi preklopni mobiteli kopije starih motorola. meni taj mobitel po ničemu ne liči nikojem samsungu ili motoroli, osim te jedne banalne sličnosti da su klizni mobiteli
To uopće nisu šrot telefoni,shine sigurno nekopira nijedan telefon,bas kao sto kolega iznad mene kaze,svi preklopnjaci su po tom kopije motorole...
samsung je stvorio svoj image, je da je malo u pocetku kopirao motorolu, al potpuno se je odcjepao od nje,kako svojom koncepcijom, tako i dizajnom.. tako da je razvijao svoj prepoznatljiv stil koz modele sve do danas.. Shine je jos jedna kopija isto kao i motorola koja je pokleknula pred samsungom.
samsung kad se posveti preklopnjacima ili sad u novije vrijeme kliznim tel. fakat se posveti i usavrsava koncepciju iz dana u dan. dok lg luta stilovima, evo sad ce izbacit model Lg Pradu-pogodite-jos jedna kopija LoL -iPhone, pa sad recite da ne kopira..da mi je samo znat tko ce kupit tu imtaciju..
Lg Shine odise kvalitetom izrade, ako lg nastavi tim pravcem, sto sumnjam, mogao bi dostici samsung, kao sto je samsung dostigao motorolu.
a pocem ga to kopira???????
kaj vi ne idete sami sebi na živce:smurf: ?? daj se prestanite svadjat o ženskim mobitelima, prepustite to ženama koje će ih koristiti...shine je mobitel sa ciljanom grupom-ŽENE, a ja vidim ovdje samo kitove kak rapspravlaju da li je kopija ili ne, mislite li da je to ženama važno!!?? no freeking way:sheriff:
Po cem je shine zenski mob ?
u potpunosti se slažem sa sonyckom da to nisu šrot telefoni jer sam imao nekoliko komada i svi su radili savršeno bez ijedne greške, što ne mogu reći i za samsung - sa d500 sam npr. imao dosta problema. a sa ziginjom se slažem što se Prade tiče - taj je mob predstavljen negdje 3 mjeseca prije prvih priča o iPhoneu. by the way, Prada je u prodaji već 2-3 mjeseca u svijetu a prije negdje 2-3 tjedna je najavljena u Hrvatskoj.
@ simoniel - shine nije mobitel sa ženama kao ciljanom skupinom kupaca, nego su žene jednostavno poludjele za tim mobitelom pa se sad ti mobiteli nazivaju ženskim. da nemam mob koji imam, uzeo bih si Shine bez imalo razmišljanja