bigboss to tvoje imaju nekak malo prozvoda al su im cjene dobre da.
Printable View
bigboss to tvoje imaju nekak malo prozvoda al su im cjene dobre da.
ove cijene koje pisu za pioneer mogu se jos spustiti bez problema , ali imaju jos dosta stvari koje nisu na netu, ak te nest konkretno zanima nazovi i pitaj, likovi su korektni
jel zna ko jel se "smije"kupovat u pevecu,iam jeftini radio,al cuo ssam da bas im proizvodi nisu pouzdani ..
pitanje o kojem se radiu radi, garanciju imas pa ne vidim smisla brinuti se previse...
mogu ti ja preporucit nes s obzitom da sam lud za dobrom mjuzom u dobrom autu autu.. ako zelis hebenu marku kazica definitivno uzmi clarion, al ne isplati ti se uet ako nemas dobro pojacalo, dobar sub i dobre zvucnike... ako zelis malo losiji kazic al ipak bolji od sony-a, kenwooda itd... uzmi pioneer ili jvc! kenwod namoj uzimat jer je to obicno cesme!! dakle uzmes clarion (solidan model, cd-mp3 -oko 2000 soma) onda ti treba pojacalo (preporucio bi ti rockford fosgate 2x 100w americkog sinusa- to je definitivno medju boljima ili nes od jvc-a, onda uzmes dva visokotonca za naprijed, dva dobra dvosistemca za u vrata i na kraju 2 dobra trosistemca za vrata odozada-samo ih nikako nemoj stavljat na zadnju policu jel ce ih sub isisat! -to sve sta sam ti nabrojo gledaj da bude ROCKFORD, CLARION ili eventualno JVC -e kad to sve kupis onda se mozes pohvalit da imas solidnu muziku.
-a za sve ostale koje zanimaju nabrijani auti s dobrom muzikom dodjite subotom predvece iza inine zgrade i potrazite crveni yugo sa lancia motorom 1.5 i 110 konjskih snaga bez vozaca ili zelenu mazdu 323 1.5 sa nesto malo konja I BOOLESNOM MUUUZIKOM!!!!
heh, covjek trazi jeftinu muziku a ti o ovom gore ;) no, neka dobro da si nam se malo pohvalio ;D
ja sam prije godinu dana uzeo JVC mp3 sa šest zvučnika i ugradnjom me koštalo 2800 kn!! sa zvukom sam prezadovoljan i obavezno bih svima preporučio da kad si ugrađuju muziku za auto da si stave ona dva mala visokotonca jer je s njima zvuk u autu savršen:lol: :lol:
ja sam imao takve magnatove u yugicu ;D
jel taj jugo iz dugog sela?= Citat =:
Poslao: el nino
mogu ti ja preporucit nes s obzitom da sam lud za dobrom mjuzom u dobrom autu autu.. ako zelis hebenu marku kazica definitivno uzmi clarion, al ne isplati ti se uet ako nemas dobro pojacalo, dobar sub i dobre zvucnike... ako zelis malo losiji kazic al ipak bolji od sony-a, kenwooda itd... uzmi pioneer ili jvc! kenwod namoj uzimat jer je to obicno cesme!! dakle uzmes clarion (solidan model, cd-mp3 -oko 2000 soma) onda ti treba pojacalo (preporucio bi ti rockford fosgate 2x 100w americkog sinusa- to je definitivno medju boljima ili nes od jvc-a, onda uzmes dva visokotonca za naprijed, dva dobra dvosistemca za u vrata i na kraju 2 dobra trosistemca za vrata odozada-samo ih nikako nemoj stavljat na zadnju policu jel ce ih sub isisat! -to sve sta sam ti nabrojo gledaj da bude ROCKFORD, CLARION ili eventualno JVC -e kad to sve kupis onda se mozes pohvalit da imas solidnu muziku.
-a za sve ostale koje zanimaju nabrijani auti s dobrom muzikom dodjite subotom predvece iza inine zgrade i potrazite crveni yugo sa lancia motorom 1.5 i 110 konjskih snaga bez vozaca ili zelenu mazdu 323 1.5 sa nesto malo konja I BOOLESNOM MUUUZIKOM!!!!
ne zgb -tresnjevka
-to ti je kao da usporedjujes "AUTO" ali ficeka i recimo bmw-a magnat i rockford se nemogu usporedivati jer npr magnatov sub od nekih 100w i rockfordov od duplo manje wata -rokfordov bi platio najmanje 150% vise od magnata....= Citat =:
Poslao: gog
ja sam imao takve magnatove u yugicu ;D
- bas sam neki dan sa svojim rokijem sprzio pojacalo 2x300w... i sad mi sviraju samo visokotonci he he
:lol:
ako iko zeli slozit kvalitetnu muziku u autu naka se javi, jer mi se kompic bavi profesionalno sa muzikom u autima , cak bi dosta jeftinije prosli jer ima neki popust posto je decko profi.
možda i je tako ali ovih 6 magnatovih u mojem auto rade presavršeno i ugrađivao ih je profesionalac ! :lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: el nino
-to ti je kao da usporedjujes "AUTO" ali ficeka i recimo bmw-a magnat i rockford se nemogu usporedivati jer npr magnatov sub od nekih 100w i rockfordov od duplo manje wata -rokfordov bi platio najmanje 150% vise od magnata....
- bas sam neki dan sa svojim rokijem sprzio pojacalo 2x300w... i sad mi sviraju samo visokotonci he he
:lol:
dobro kaze gog ja trazim nes jeftino a ovaj mi bubne cifru od 3k kuna!da valjda je dobari taj u pevecu ak ima garanciju..
muzika moze ici i debelo preko 3k kn ;D
e majstore zapamti nema dobro a jeftino!= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
dobro kaze gog ja trazim nes jeftino a ovaj mi bubne cifru od 3k kuna!da valjda je dobari taj u pevecu ak ima garanciju..
uostalom sve kad kupuješ onda kupuješ za duže vrijeme,nećeš valjda mjenjat nakon 2 mjeseca već nakon par godina!
Pa nema nes urnebesno al meni je 4x50W sony sasvim dosta.ma pa nisam lud da pljunem 3k kuna sam za radijo..nema sanse.
bas sam danas raspravljo sa frendoviam o muzici u autu-i dosli smo na ideju stavit neku maticnu,procesor neki PII na 300 mhz , zvucnu neku , spojit to nekak prek adaptera na akumulator , pa cjelu maticnu na auto radio i iii--- muzikaaaaaaaa! stavim fino svoj hard od 40 gb,25 GB muzike..sta bi radija...
hardovi bas i nisu najsretniji kada ih se trese
nekak bi ja to vec uvrstio.ili stavio nekakvu mrezic zastitnu tak nesto.
o tome sam ja razmisljao vec.... 10 000 puta. najlakse imat laptop...
da,je..a valdja se moez ušičerit neki tek-tolko-da-radi za 1 , 2 tisuce kuna
ma moraš imati neki radio u autu jel koliko got imao giga muzike na hardu dosadilo bi ti vjeruj mi!
ono... ne?
ja sam radio u pevecu i imao sam ja sony mp40 od tam dok mi ga nisu ukrali... -koliko sam ja shvatio ti bi ubo taj kazic, po meni nije los za te pare a ima mp3 i daljinski a mogu ti ja i svoj prodat... lol= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
kak ćeš ga prodat kad su ti ga ukrali