dobro,kupio sam kozu preko eBaya,držim je u podrumu i spojena je na cjevi,kakve to ću zadržati za sebe.
sve što ću reči u svoju obranu je da je ljubav obostrana.
Printable View
dobro,kupio sam kozu preko eBaya,držim je u podrumu i spojena je na cjevi,kakve to ću zadržati za sebe.
sve što ću reči u svoju obranu je da je ljubav obostrana.
:lol: Hahaha Da, samo mislim da je to lani bila ovca :notooth:
A moj epitet je samo jedan od mnogih dosad i ne odražava ništa posebno nego to što sam faks svojedobno upisao, dogurao do 3. godine i odustao.
Još neki koji nemaju veze s mozgom: ;D
-Kult boga jokina
-Stoka sitnog zuba
-Jalnuški diletant
-Minus habens
-Fillius terae
-Dolijevač ulja na vatru
itd.....
Neviđeno!
Tko još kupuje koze kad su ovce poslušnije. Možeš im modelirati mentalitet po volji. ;D
Da, Drug Mile je osim tih "naziva" ispod nicka imao i zanimljive potpise...
Njegovi potpisi i od ZeroBravo_a su mi najsmješniji...
....samo ime govori :notooth:
Nick odražava lifestyle ;D
...i atribute ;D
Oh bože, sad mi palo na pamet :lmao:
Lud, lud, lud :rotfl:
:dunno: :lmao:
kad sam trebala odabrati nick nisam imala nikakvu inspiraciju. onda sam zgrabila prvu knjigu koja ni je došla pod ruku (u mome slučaju enciklopediju životinja) i gdje sam otvorila... http://smiley.onegreatguy.net/bunny.gif
Majke mi,ja neznam što bi napiso.Ja sam stavio M45t3r C,jer mi se to čini hackerski.Pogledajte moju web stranicu koju sam napravio za razred
moj nick znači prva dva slova imena i prezimena sipe
kekec...sve je kekec. ima kekec jetrena pasteta, imaju 3 knjige o kekecu, ima film o kekecu....al to sad nije bitno
bitno je da sam ja kad sam bio mali (jako mali) imao biciklu "kekec", s kojom sam dozivio frontalku s autom te me odbacio i pao sam na pod. ugl. sam lezao dole, i onda me jdan tip iz ulice koji me digao prozvao kekec. i evo vec skoro 10. godina sam ja kekec.
i tako ja patim od kekec_kompleks::-a.
eto vidiš, to me baš zanimalo, što znaći :)
i mislio sam da ima veze sa tom biciklom, i moj frend je to imao..
uvjek sam bio za Mclaren u formuli
ja se faking ne siječam.....to je uletilo kad se prašila delta force 1 :p
Meni je Vert smislio nick jer im je bilo glupo zvat me user_name na gabbly-u :D
:lol: mogu se kladiti da bicikli nije bilo ništa, to čudo je bilo od ljevanog željeza :notooth:
.. a moj nick nema neko bogznakakvo značenje, ubrzivač (za rublje)... već mi je postao tapija jer sam primjetio da ga ima mali miljon ljudi, pa slijedi njegova promjena... Naravno, ništa drastično, samo skraćena verzija.