kad mala ovo vidi, od tebe će ostati prah...koji će onda riješiti...:D
Printable View
kad mala ovo vidi, od tebe će ostati prah...koji će onda riješiti...:D
joj daj ja iam muslica iz hrv al je pmetan u p.m. A MRZIM GA tako je knjizevan i pametan,preknjizevan ,i dosadan,o jednoj jedinoj rijeci prica 2 sata...ooojoooj,blago vama,vecina vas i ne ide u sk vise..= Citat =:
Poslao: dmi
...osobiti profačima iz Hrvatskog... :D
ti si moja droga..sada ne znam dali da te popusim i onda ostanes pepeo samo,ili da te cijelog unesmem u sebe,odnosno da te pretvorim u prah (ko sto je dea rekla) i samo smrknem i povucem u sebe..u moje disne puteve,u moje zile..da mi umjesto krvi teces u venama... neznam..jos..razmislit cu jos.. :zbunj:= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Mala forumašica na velikim drogama :)
chelavi kola i u mojoj krvi... ili cekaj, mozda je to alkohol ;D
....imam iste simptome......:)
http://www.smily.at/smily/smily1058.gif
koji ste vi luđaci...mislim da postajem poput vas....to nije dobro...http://www.smily.at/smily/smily1026.gif
ma dobro je biti lud poput njih,samo naprijed deić :thumbup:
meni kola krv u alkoholu
meni prah u krvi s alkoholom :)
vi ste svi alkići...užas
ja sam uzas, alkicka... :D
tko ja? ne pijem alkohol:)
Nemoj sad ljudima 5r4t ako ima nešto od ćelavog tekuće u tebi to nije alkohol i SIGURNO ti nije u krvi! :evil:= Citat =:
Poslao: gog
chelavi kola i u mojoj krvi... ili cekaj, mozda je to alkohol ;D
jos se uvijek pokusavam rijesiti one sline od kad si mi jezik htjeo uvaliti... fuj, bolesnik.... ;D
a ja mislio da si se ti s capanom jučer 'provozao'... ;D
Olfo "nismo stigli na bus" a obadvojica brišu usta i značajno se pogledavaju :rolleyes:
daj odjebite, skoro sam ostao 6 mjeseci na cipelcugu :) no vas dvojica znate kak je to... :)
eto vi se zahebavate po cesti sa mupovcima...a mogli ste lijepo doći u papayu....ah :o možda je tak i bolje..:)
ne bi nas pustili kad bi vidjeli chelavog kak zgleda i wb-a kak se nacugao (opet :) ) ;D
ah pa imamo mi cure veze...ušli bi nekak....jedva...:)
pa nisu oni ratni zločinci da moraju ić u papaju
jel neko iso na r'n'b confusion po ljeti u papayu?
mislim da ne, ali bio sam u gjuri ak je to petkom ili srijedom :)
ratni zločinci idu u od sumraka do zore i u fontanu, skupa sa mafijozama...hehe
po ljeti sam bila non stop u papayi na zrču....
to je bilo srijedom, bilo je bas ok, prvi put da papaya nije bila puna sminkera, nadam se da ce biti i ove godine