N73 je jedina nokia n serije koja je napravljena kako treba,a ove ostale,zali boze novaca!:freakout:
Printable View
N73 je jedina nokia n serije koja je napravljena kako treba,a ove ostale,zali boze novaca!:freakout:
Sinoć sam po prvi put imao n73 u rukama. Svia mi se što ima aluminijsku masku (čini mi se), čini se čvrsta u ruci, kamera je isto ok, ali onaj poklopac iza stvarno kvari dojam.. Mogli su to bolje izvesti. A joystick na sve i jednom symbianu je katastrofa; preferiram navipad kao kod n70 npr.. Gledam, i na e61 i na 3250, joystick izgleda užasno labavo..
ok,ima i losih primjera za n73,ali koliko citam na forumima najmanje se ljudi zale na n73.kad bi takva bila i n95...:confused:
Ma N95 bi trebao biti odličan. Baš gledam na YouTubeu,slide ima onaj čujan "klik" koji znači da je mehanizam malo tvrđi i robusniji,to mi je drago. Jedino da još ne upada prašina ispod ekrana,bilo bi super (neki dan sam u rukama imao N-Gage na kojem jedva vidiš display od prašine). Al ova baterija me još uvijek kopka... :(
barem je na n-gage je jako lako očistiti prašinu, fino ga otvoriš i pobrišeš...
a na n95 nemože biti prašina jer se nema pod šta zavući. ekran nema zaštitu... sad, kolko će to biti dobro, budemo vidjeli.
Kako to misliš,nema zaštitu? Mora imati barem nekakvu mehaničku zaštitu,jer bi golu matricu ekrana razvalio u prvih 5 minuta u džepu
ma mora imati nekakvu zaštitu na displey_u... mislim da će to biti ko na svim dosadašnjim nokijama (i ostalim mobovima) - plastika...
navodno je ista fora kao na 6131!!!
Bwuahahahahahahahahahahahah :klap: :klap: :klap:
Upravo saznah da se N95 ne puni (mini USB) dok je spojena na PC :creep: ( ne koristi struju kompa :creep:
Šta sam vam rekao??? :bunny: :bunny: :bunny: :bunny:
E sad, Dosadašnje Nokije su imale mogućnost punjenja s punjačem dok je mob preko pop-porta bio spojena na komp. Tako da se moglo relativno pristojno surfat (preko UMTS-a) s mobom spojenim na komp, ako se ima izvor energije u blizini.
Ova nova, neprikosnovena N95 se spaja na komp preko mini-usb-a i ne ostaje mjesto za punjač :creep:.
Tako da će onaj tko bude želio surfati s HSDPA brzinama, morati prihvatiti činjenicu da će mu baterija pri recimo 3 mbps, potrajati cijelih 5 minuta, ako i toliko. :retard:
Ljudi, žalim, ali čelni ljudi u Nokiji svakom danom postaju sve veći idoti :kiss:
I sad nek se javi netko sa idejom da se u finalnoj verziji firmwarea možda ipak opamete. Daj bože, ali teško.
Možda se može nekako to podesit..
Znam da se može kod motorola :)
Stvar je u tome da za USB charging treba softverska podrška. Nokia očito tu podršku nije stavila u mob. Kao što sam već prije rekao, ništa čudno kad je Nokia u pitanju. To sam neki dan pretpostavio, da bi to mogli zasrat, a sad sam dobio potvrdu.
E sad, "ako su lagali mene i ja lažem vas" ;) ali s obzirom na jaaako vjerodostojan izvor, teško da čovjek laže, a i iskustva ima na pretek.
Pa i motorole i SE i vario/compact to mogu..
Da, možda se bude i moglo puniti... recimo i na SE modelima u servisnom meniju možeš isključiti da ti puni mob dok je spojen na USB...
A morali su negdje sfušat... onda neka bar stave jaču bateriju, ako već nema mogućnost punjenja dok je spojena na komp... :( :)
Ko zna, možda isprave tu grešku...
nokia uvijek nesto zasere pa me i ovo ne cudi ako je Mile u pravu.
niste racunali da ce jedan software update rijesit taj problem(i druge ako ih bude bilo)???
samo glup covjek bi napravio savrsen mobitel, razmislite si malo o tome
uvijek treba ostavit mjesta za poboljsanja, s tim si osiguras prodaju u buducnosti
Slažem se. Kao što sam već rekao,................ kapitalizam. Say no more :spin:
Ali ja ne mislim čekat njihov update, jer je to najobičnije vrijeđanje inteligencije :fried:
Ja sam bio Nokijin fan još od 1999. i modela 6110. Tek s modelom 7650 postajem freak i napaljujem se na Symbian i Nokiju općenito. Međutim, u međuvremenu nakon ogromne love potrošene na polovične i nepotpune mobitele, proradio mi je glas razuma i postigao asm prosvjetljenje ;D i teško da će me nokia privući nekim modelom ako ovako nastavi. Nažalost, još uvijek postoji ogroman broj ljudi koji ne vide dalje od nosa, i budućnost firmi kao što je Nokia je zagarntirana. :klap:
Mape za Hrvatsku bi trebale biti spremne do poajvljivanja modela u dućanima, ali od navigacije ništa, barem za sada.
zna li itko kada mob dolazi na naše tržište(u mobisa)
Pa koliko sam vidio na www.symbian-freak.com, Austrija je prilično detaljno prikazana. Mislim da ne bi trebale odstupati od npr. iGo ili ViaGPS.
Ne kužim te to u vezi kupovanja za 900 kuna. Daj neki detalj. Jel to za Nokiju ili neki drugi GPS, jer nisu međusobno kompatibilni.
Negdje u 3. mjesecu
Koliko sam uspio vidjeti, nema 3D prikaz sto se meni osobno nesvidja..
Jesi vidio onaj iGO sa 3D zgradama uz cestu ? :freakout:
Dobra navigacija za nokiu je Garmin Mobile v10 i AdriaROUTE v1.51.. Ima recenzija u bug-u od proslog mjeseca.. broj 170, tamo gdje je recenzija od ViaGPS 2 Cardinale
Dosta dobro izgleda, samo neznam dal postoji za uredjaje trece generacije i N95.. Treba kontaktirat Navigo sistem pa provjerit ;)