ja ko konj po tome stiščem i neće :((((
Printable View
ja ko konj po tome stiščem i neće :((((
pa drzi tipku!!!!!!!
ma ne derite se na čovjeka, drži on tipku al se mob svejedno pali, i meni je tak bilo. u prošlom postu sam objasnio kako se može taj problem rješit ako imaš sreće, pošto meni pali svaki put tako. a inače sa phone xs nikako nisam mogo flashat mob jer ga neće prepoznat nego sam morao sa davincijem i far managerom
da treba ti FS, MAIN i CDA. za naše područje ti treba
FS: W800_R1BC002_FS_EMEA2
MAIN: W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA
i CDA: W800i_CDA102430_2_EMEA_2
za najbolji vidič kako to sve napravit se pobrinuo jedan lik baš tu cafe mobil, sori al sad ne znam koji je link pa ćeš to morat sam potražit
e jel se moze flashat k750i sa davincijem ak je brown? ja imam sedamstopedesticu i al je brown i nece sa xs ni s farom...
http://www.davinciteam.com/index.php?page=latestnews
moze,treba ti DaVinci Flasher v13.5 ili noviji= Citat =:
19-07-2005
client 13.5 released - K300 and Z800 CID36 unlock added
k750 flasher client updated - now it allow to flash brown (developer) phones.
Converting to W800 will be available as soon as officially released
firmware will appear for this phones. R1K firmware which offer some other tools not works with GPRS.
Z1010 renewed on FTP, also EMEA2 and EMEA3 R1K010 added.
ej most aj se javi na msn veceras ak budes dolazio...btw di da skinem da vincija kak se s njim radi i dali se main i fm moraju pretvarat u brown?? aj nek neko sve pojasni
davinci radi sve,ti samo moras platit (kupit log),cjelo vrijeme moras bit spojen na internet(DV server),pozeljno je da imas DSL
evo i tutor
http://www.seuniverse.com/step1.php
EDIT: ali samo ako je k750 cid36
http://img354.imageshack.us/img354/1...1212438lv0.png
to sam baš htio reć možeš samo ako je cid 36 ...
btw. wotan je jeftiniji i po meni bolji ...
Cekajte, pratio sam sve ovo od CID36 pa sve do dnas znaci ako je telefon CID49 i Brown od modovanja nema nista mora biti CID49 RED.Jel se moze kako obrnuti CID49 brown u red??
I jos nesto jel su sad noviji telefoni brown ili red??
to sam se i ja pitao ali za to moras izlgeda imati neku malo bolju opremu od one koju si dobio sa mobom meni su rekli da mi je najbolje da odem kod lokalnog dekodera i da mi to on sredi ovako sam tesko jedino vidis da kazu mozes sa da vincijem ali ako imas cid 36 najbolje odi kod nekog u servis i pitaj da ti ga prebace, i ja cu morati, a za fleshanje k750i u w800 mislim da se isplati jer imas i super kameru a onda i dobijes ono jedino sto obicnom k750i fali a to je malo bolji player i sve vezano uz njega!stoga mislim da se isplati!
da, brown erom se mora prebaciti u red prije nekakvog moddanja a to moze se napraviti samo sa servisnim kablom
Ok bio sam siguran da se to moze uraditi samo u servisu ;) Nego me interesuje(vidim da ste gore nesto pricali) da li svi novi k750i su brown ili red, znam da je CID36 bio do odredjenog perioda i posle je na scenu nastupio CID49, pa zato pitam jel kod ovoga sad ista stvar.Da li npr. onaj telefon koji je sa vodafone mreze je brown,a ovi legalni su red...
pliz moliiiim vas ako neko ima neki firmware da flasham mobitel...al neka bude walkman...molin was da uploadate priko rapidshare-a...jer svugdi tražim te flash stvari i svugdi se plačaju...pliiiiiiiiiiz!!!
ajmeeeeee evo sam skinija...i komp mi se ugasija i usred flasha prekinuo i sad mob nemogu upalit...jel zna ko što?????
koji ti je cid telefona i koji je software, cid provjeris sa Davinci clientom, a software: joystick desno, *, lijevo, lijevo, *, lijevo,*!!!!!!
cid je 49...i sad mi se neče uključi...al skužija sam...možda i uspijem napraviti
evo ti link, nadam se da je pravi software;
http://rapidshare.com/files/38138288...EMEA_RED49.rar
Ljudi, evo skupio sam sve sto mi treba da udjem u mobitel preko FAR-a, ali imam jos par dilema, ja sam flashao k750i u W800, znaci samo Main, e sad me zanima kad na kraju da bi osposobio ponovno tel moram odabrati onaj rest, da li cu uzeti rest od K750i R1DB001, ili od W800 R1DB001????????????
probaj izvaditi bateriju, pa je ponovno vratiti, i onda upaliti mob
proba san sve...a neče...a kvragu...kolko košta popravak otprilike?
to se i meni desilo, mislim da je mob bio u 'mrtvom' stanju.. i samo sam flshao ispocetka.