pa napravi cule,nitko to ne brani...........
Printable View
pa napravi cule,nitko to ne brani...........
ajd mi napravi uslugu i mene izostavi kad radiš te svoje liste....bit ću ti zahvalna....a kaj se moje Tare tiče....koliko sam skužila Comin pas dominira prema tome.....:wave:= Citat =:
Poslao: creative
ma to je opcenito lista ljudi koje najvise citam...pa sam ih se i najprije sjetila...
ne samo zbog narodnjaka nego uopce neznam kaj da mislim o tebi...ono malo mi se cinis ok pa malo ne...kuzis?:cool:
ne zamaraj se uopce...a znas kaj onaj cucak tvoj mi se svidio!!
mozda si zato na listi!!hehe:D :D ;) ;) ;) ;D
:fried: :fried: :fried: :fried: :fried: :fried:
ko je reko da su dalmoši ljeni :)
a vidi spliću kako editira postove... :)
nemojte mi cule-a zaheb.... :)
je li zabranjeno i to slučajno to san napravia zato jer ste mi pola postova sa ove strane izbrisali pa je ispalo da san reka samo ono šta san editira= Citat =:
Poslao: whiteboy
a vidi spliću kako editira postove... :)
Ja sam pobrisao tvoje i Andreine postove (chatali ste).
nije fer ovo je slobodna država
Postoje zakoni za offtopic chat. Budi sretan da nisi u zatvoru :rolleyes:
cule, objasnila sam ti već, nemoj se s moderatorima raspravljat jer nema svrhe. budi pametan kao ja....:) :cool:
btw- sezam je dobar moderator i on briše samo u nuždi, znači samo onda kad to stvarno mora....:p
i sad dosta offtopica, pa će valjda i moj postek pobrisat, ali će se nasmijat kad ga pročita, a to mi i je bila namjera.:D pa pa......
aj dobro
...pa dobro,jel izabran forumaš godine ili se prebacuje glasovanje u ovu godinu........
BTW....još malo pa će biti 1000 ulogirani član....jel sta spremili neš za njega....?....:lol:
jsp_m mi je reko da ko dovede 1000clana ima nagradu, a isto tako i taj 1000. clan
= Citat =:
Poslao: andrea
cule, objasnila sam ti već, nemoj se s moderatorima raspravljat jer nema svrhe. budi pametan kao ja
ako se neko ima zaliti neka to napravi u mobil forum obavjesti, a ne da ovako prigovara, ja cu rado poslusati svaki prigovor
coma kaj ti hoćeš? moj post si trebao u cijelosti kopirati, znači sa smajlićima...
i ja se ništa nisam bunila i zato me nemoj bezveze živcirat.
kaj ćeš mi sad još i šalu zabranit? daj se malo opusti.:angry:
:lol:
nema zajebancije sa andreicon
to si dobro napisao.
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jsp_m mi je reko da ko dovede 1000clana ima nagradu, a isto tako i taj 1000. clan
da da . isto kao i za 600 clana ak se sjecas. "put u pariz za dvoje"
čiiil andrea
ma gle, wb, andrea je u stvari naša forumašica godine jer tak nekog (ajmobitpristojnipareć) temperamentnog forumaša koji uvijek zapali atmosferu ko ona smo teško mogli nać. uz nju nikad mira na forumu ;)
ma andrea je zakon
to sigurno...;)= Citat =:
Poslao: zappan
ma gle, wb, andrea je u stvari naša forumašica godine jer tak nekog (ajmobitpristojnipareć) temperamentnog forumaša koji uvijek zapali atmosferu ko ona smo teško mogli nać. uz nju nikad mira na forumu ;)
ajde barem se i ti koji put javiš s postom...i to sve zahvaljujući meni.:cool::D :p= Citat =:
Poslao: zappan
i ovo u zagradi je trebalo ići ovako (dužnostnamjepristojnost)....:)
wb- pogle gore koliko smajlića:afro: :D