mene muci jedino to kaj mi se restarta kad sam u slikama i spojim ga na komp...probat cu stavit novi fs....
Printable View
mene muci jedino to kaj mi se restarta kad sam u slikama i spojim ga na komp...probat cu stavit novi fs....
stavil sam i hrv. jezik i radio patch, i patch za brisanje onih njegovih original stvari, i patch da radi mob bez sim kartice
ajde mi poslaji link tocan od tog za brisanje stvari....
Mene muči šta kad idem pisat poruke nemam T9 i hrvatske znakove... A šta se dobija sa FS i custom packovima?
Mene muci kako ga prebaciti iz RED u BROWN???
za prebacit red u brown ti treba servisni kabel, mene zanimalo cid49 u cid36 za to isto treba servisni, najisplativije je otic nekom lokalnom unlockeru da ti to sredi...
Koliko vremenski traje stavljanje patch-a?= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
Patcheve zalijepis preko GSlide-a, na Main Flash file, i samo s njim flashash mob. Traje sve skupa nekih 15 min.= Citat =:
Izvorno postao iceman89
Evo sam promijenio i onaj walkman program, stavio sam mu novi skin. Sad izgleda ovako
http://www.se-tool.net/image/player/...Pulse-w800.jpg
Htio sam staviti nove drivere za kameru, može se preko patcheva, ali ne znam oce li mi onda raditi ostali driveri kad ima promijenim folder. Ima li ko iskustva s tim?
Znači samo MAIN (prilagođeni) fleshat s Phone-XS-om, onda ne treba radit customization???
ne trebaš radit customization....= Citat =:
Izvorno postao iceman89
Jel ko pokušao stavit nove drivere za kameru?
a šta će ti novi driveri za kameru, ak imaš 5.3 verziju, koja je dosad najbolja---....= Citat =:
Izvorno postao Bracki
A kako ću vidit koja je verzija?= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
>*<<*<*= Citat =:
Izvorno postao Bracki
odeš na karakteristike>softwer>vidiš inačicu softwera kamere...
< (lijevo jojstik), >( desno jojstik)...
probao sam mjenjat drivere za ekran i kameru al nisam neko drasticno poboljsanje vidio....zapravo mozda su i bolje slike a nisam bacao na komp da vidim na mobitelu su mi bile iste kvalitete al mi je jako dugo pokretao kameru....= Citat =:
Izvorno postao Bracki
edit: na k750 puno mi je bolja verzija kamere 4.5 cura ima 5.3 i slika je nekakva zuckasta sva....
Dali se moze fleshati K610i.
Jos nesto kod mog k610 inacica softvera kamere je 3.0 dali se moze nadograditi gdje ima driver i s kojim programom ubaciti
Može pojašnjenje spike RED/BROWN? Koji su ovi iz T mobilea? Ili ovisi od moboa do moba i kaj to znači?
To sve ovisi od moba do moba!= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
Znači to da BROWN ne možeš flashat (od doma) dok RED možeš!
Kada stavim od w800i SW,i napravim sve ono sa GSlide_om flash (menu,layout,lang) i onda kada pokrenem PhoneXS ponovo koji da tip mobitela odaberem?? W800 CID36 ili W800 CID49?
Pa je li ti mobitel cid36 ili cid49??
Odabereš onaj koji ti je mobitel!
R1BC002 jel to 36 ili 49??
To ti je samo verzija softvera!= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Cid moraš očitat preko kabla i nekog programa, recimo preko Phone-Xs-a!
= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
iz t-mobila su ti brown mobiteli ovi novi moreš ih samo servisnim kabelom!:thumbup:
Jel normalno kada ga flash_am da mi poslije flash_a stoji več 5min na finishing flash???
A sta si radio (flashao)?= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face