evo nove ponude ovdje
za neke (3) se uređaje može vezati top up
Printable View
evo nove ponude ovdje
za neke (3) se uređaje može vezati top up
E to te ja pitam! Thanx, KN
E vidiš, sad mi je žao kaj si je sestra uzela samsung x450 kad je mogla E300... Taj mob mi je fakat OK...
Nego Ova motorola V550 je ista ko V525 ili se to meni samo čini...?
Fizički i hardverski ista. Samo što ima VideoRecording, istovremeno zvono i vibru i još par detalja čisto šminkerske prirode.
Ja sam na Vipu,ali jedva čekam trećeg operatera
načekat ćeš se :)= Citat =:
Izvorno postao Maky123
sad ce on u 8 mj. ..
zna mozda netko koji ce bit predbroj 099 mozda? NMT mreza je ukinuta.
već sam ti napisao, 095
da, ok ..skonto sam.
rekli su da će prodavat mobove po kunu ne na pretplatu nego ovak i sve će bit 50% jeftinije
po 1kn ovako?? bit ce kodirani vjerojatno, ali opet? ne vjerujem bas to..bez pretplate nece to ici,vjeruj mi,nisu ni oni bas tako ludi.
a mozda ce i bit nesto tipa ovoga sto je vip nedavno ponufio...znacio obavezi se na toliko vremena i na toliko zvjerki..= Citat =:
Izvorno postao khideg
:spin: ja sam dobila mobač alcatel od frendice,jer je ona kupila sebi novi,bila je na vip-u pa tako sam ostala.ona je bila na pretplati,jer putuje stalno van pa je rekla da nemre vani pričat.No to je bilo davno.Večina mojih je na vipme pa tako i ja.Svak ima svoje prednosti i mane.Od nečaka mama je na simpi pa nemre s New Yorkom,a ja sms s njim ko da je tu.Svi oni deru. ;D
Ja sam bio na Simpi, ali zadnje 2 i pol godine sam na Cronet iliti T-Mobile pretplati...
098 pretplata - više manje stalno isključeni odlazni pozivi i poruke :)
...od nedavno i na T-mobile HR (Simpi), naravno uz dosadašnji HR VIP...
................v)(p............
Na VIPme zadnje tri godine.Kao što lili kaže,i meni je većina frendova na 091,pa mi se isplati.
katkad se čini da simpa ima bolje ponude ali vip je više cijenjen, kartice su kvalitetnije i brže ali iskreno, mogli bi koju noviju tarifu uvesti, osim ove 0
simpa najjeftiniji bon.
Samo da kažem jedan podatak, po kojemu se vidi koliko VIP i T-Mobile zarađuju...
VIP u jednom danu zaradi samo na SMS porukama (ovdje nije uključen MMS, razgovori, roaming, pretplate itd.) oko 300000 eura...pa se sad treba malo zamisliti...to je podatak iz pouzdanih izvora...
A čuj, sigurno nebi radili to kaj rade da im se jebeno ne isplati.
a što znaći ta brojka od 300.000 eura. Ništa ako se nezna cijena ulaganja. Mislim čak da je i cifra puno veča ali to netreba nikog začuditi ako se zna da su telekomunikacije jedan od najunosnijih poslova danas.
simpa.....:)