Dobro, ima dosta dućana, ali opet... ja sam masku za 6630 kupio u dućanu GSM Electronic (ili tako nešto) blizu Sheratona... Pa ako mu je to blizu... :rolleyes:
Printable View
Dobro, ima dosta dućana, ali opet... ja sam masku za 6630 kupio u dućanu GSM Electronic (ili tako nešto) blizu Sheratona... Pa ako mu je to blizu... :rolleyes:
gle ova tema ima 5 str. pa malo prolistaj i vidjet ćeš da ima navedenih shop-ova;D= Citat =:
Izvorno postao sony70
ja sam pitao u mobisu i ovak su mi odgovorili:
Poštovani,
Cijena kućišta sa ugradnjom jeste cca 305,00 kn.
[QUOTE=marq]gle ova tema ima 5 str. pa malo prolistaj i vidjet ćeš da ima navedenih shop-ova;D
Uz najbolju volju niti na jednom postu od 5 stranica nisam našao gdje se u Zg može kupiti kučište za N70:evil:
dakle,opet ti kažem da imaš u mobisu i imaš na jarunu na placu,bar je tako napisano u ovoj temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=31766
Kontaktirao sam nekoliko poznatih servisera i svi mi govore da zaobilazim kučišta ako nisu original Nokia.Navodno na neoriginalima se ljušti boja i poklopac ne "sjedi" kak bi trebao.Kakva su vaša iskustva?:smart:
ja sam na 6630 imao neorginalno kućište i sve jer bilo dobro, jedino se zadnja maska malo micala gore-dole (možda nekih milimetar)...= Citat =:
Izvorno postao sony70
Ali normalno je da su neorginalna kućišta malo lošija od originalnih... zato su i jeftinija... ;D
Po ovome što sam čuo i nisu malo lošija,čak se i boja guli.Volio bih čuti nečije iskustvo baš sa N70 i maskom koja nije orig:spin:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Zavisi kak koristis mob...
Ja imam original masku i nemogu rec da mob na nes lici jer jel izderan i izlizan na sve strane cak se i boja ogulila na poklopcu...
Ak pazis na kopirku maske bit ce dobro nebu joj nis a ak imas mob po uskim depovima i vadis ga 42 puta dnevno onda ni jedna nebu nakon nekog vremena dobro zgledala...
p.s. mob mi nije niti jednom pao jos uvijek da nebi bilo;D
Ja sam imao na 3650 neoriginalnu i sva se boja ko potrošila.. a na N70 imam original i pocela mi se guliti, a frend ima crnu neoriginal i sve 5 zasada
Moja orginal siva se počela guliti i to dosta rano zato sam je i na kraju prefarbao...
dakle, ja kupio srebrnu n70, jer je samo takve bilo. zarkom zeljom zelio ivory pearl, nakon duge potrage kupio u za 300 kn orig. kuciste bez tipkovnice u ducanu KA tehnik, u zgradi sa sjeverne strane jarunskog placa. nisu bas nes ljubazni, al imaju ono kaj trazis. u mobisu su meni rekli 417 kn sa izmjenom, a i maske mi se njihove cine nekako smedje. i kazu da gubis garanciju. ja sam promijenio kuciste i nema sanse da skuze da si mijenjao sam, buduci da je sve na click. jedino kaj su me nokti bolili tri dana poslje.
kuciste super, poklopac kamere stoji jos bolje i cvrsce nego na onom koje je bilo prvotno na njoj.
ja sam kupio crystal jacket:thumbup:
drugi dan mi je mob pao i nema nikakve ogrebotine ni na mobu ni na jacketu:spin: :licklips:
To je i mene oduševilo! :thumbup: za crystal jacket!= Citat =:
Izvorno postao marq
preporucujem vam ovu masku od ihladina jer ja imam istu takvu na mobu(nije orginal).Za mene je ova cak bolja i od orginala
pozdrav
sretan bozic
To mi nikad nece biti jasno kupiti mob i onda bit rob tog moba i pazit da ti ne padne....mozda je tal crystal jacket super zaštita al mogu ja isto tak omotat svoj mob u vrečice ( 15 slojeva) i nebu mu nista...ruzna su ta kucista kaj vam ne smeta taj preruzni izgled i ovak je mob velik a jos s tim:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao marq
Rade ga obojas il neznam kaj kao sto su mnogi tu uspjeli....
Bok svima!
Evo meni je maska na N70 nakon 4 mjeseca kao nova, ali mi se tipkovnica dosta ogulila i hocu novu:king:
Kupio sam u Austriji za 10e srebrnu masku sa tipkovnicom, ali nije to to, jednostavno ne sjeda tastatura ko ova Nokijina...e sad, jel zna netko mozda za koliko u Mobisu dilaju tastature??:licklips:
Fala
ja prije par dana nabavio crnu masku, al sam stavio origigi tipkovnicu, ova koju sam dobio uopce ne lezi dobro, mob predobro izgleda, crni sa bijelom tipk....
cek nakon 4mj originalna maska ti se izgulila na tipkovnici na mobu koji se jos uvjek u mobisu prodaje za 3000kn?
Pa kaj tu onda vrijedi 3k kn?
Ogulila su mi se slova na tipkama, znaci ne vidi se ono "4 ghi" i to...jednostavno ga puno koristim, kucam dosta sms i igram dosta igrice na njemu...= Citat =:
Izvorno postao MiniMe
daj okini fotku da vidimo kak to izgleda:spin:= Citat =:
Izvorno postao brba
orginal si dobio ili onu šip-šop:notooth: ?
http://img443.imageshack.us/img443/2713/imagezc9.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/4...ge02vz1.th.jpghttp://img285.imageshack.us/img285/5...ge01rn8.th.jpg
Slike su dosta loše jer sam slikao sa 3650. Neznam jer original, al meni izgleda ko original :) :)
original je.
ok thx, htio sma navest da treba cekati da se ti spojiš pa da kažeš :) :) :)
Još jednom fala na maski