Sutra nam stize i taj dugo ocekivani prvi prosinac pa cemo vidjet jel ima sta od smanjenja cijena.
Printable View
Sutra nam stize i taj dugo ocekivani prvi prosinac pa cemo vidjet jel ima sta od smanjenja cijena.
sve si mislim da od toga nece biti nista,jer ne vidim nikakve najave,a ni reklame.mozda iza nove godine bude nesto.
U zadnje vrijeme reklame počinju na dan od kada cijene počinju vrijediti, a najave se svode na naša nagađanja po forumima i na newsima= Citat =:
Izvorno postao zmija
Kad su povecali promet na 5 GB isto nije bilo nikakvih reklama.
Ja se iskreno nadam da ce bit nesto od ovoga.
15.12 će nam sam reć da smo svi sa 5GB prebačeni na flat :D= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
ko i ono kad su nam rekli da sa 2 idemo na 5...
Nadam se da ce biti promjene jer sad je i AMIS presao na drugu semu.
Sada je red na T-Com, posto je AMIS ipak na T-Com-ovoj mrezi ako se varam onda ispravite me..
Samo sta sumnjam na smanjenje cijena nego vise na neku kombinaciju kao kod AMIS-a i Iskona, tako nesta bi moga i T-Com napravit..:-/
Vise bi mi odgovaralo brzi net;
1 Mbit => 2 Mbit
2 Mbit => 3 Mbit
3 Mbit => 5 Mbit
This is real stuff...:king:
Reklame idu samo za privlačenje novih korisnika, sve drugo je njima nepotrebno.
daj boze da bude tako jer sve se nadam da ce T-com ipak odgovoriti na ovu ponudu AMISA.= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
@Sljaka
Govoris koda radis za T-Com, cuj u tome ima istine ali sta ce im reklama kad ih mogu napravit mac, stara njemacka poslovica je: zadovolji korisnika sa carobnim rijecima i zadrzi ga sa novim methodama..;D
Mislim da ce ipak biti nove kombinacije....
Sta najvise mislim da bi ipak mogli dignit brzine jer DSL kod nas je jos uvijek na maloj razini a mi se blizimo EU tako da bi bilo neko vrijeme prelaza tehnologije..
Da ne idem u OFF, u GER je TV-MAX od kada izasao, DSL brzine od kada velike i povoljne ali ne povoljniji od drugih.
Ako nece sada onda nece nikada....;D
IMO, T-com se uopće ne boji niti Amisa, niti Optime, niti Iskona (:)), ali postoji nekoga koga se T-com poprilično boji, a to je H1. Zahvaljujući WiMax infrastrukturi te odličnim odnosom prema korisniku, H-1 je praktički preuzeo tržište poslovnih korisnika u Splitu, a slijedeći je Zagreb. Iako je njegova pokrivenost vrlo mala, kada H-1 uđe u velike gradove, T-Com će spustiti cijene. A to bi trebalo biti negdje početkom slijedeće godine i tek će ta godina donijeti djelomičnu liberalizaciju tržišta koja će pokriti veći dio tržišta. A dotad možete samo sanjati da će T-Com spustiti cijene paketa ili povećati brzine i tako dodatno opteretiti svoju ionako lošu infrastrukturu koja naprosto nije predviđena da se na njoj zgrću tolike količine novca.
varaš se, ispravljam te :rolleyes: naime ove novonajavljene usluge amis će nuditi na vlastitih centrala= Citat =:
Izvorno postao exotica
Tak je...ova infrastruktura je u potpunosti Amisova :)
Ako je to to, onda bi se moglo desit da ce brzine ici gore.. iLi..??
Sta mislite,cijen idu svejedno dole pa mogle bi brzine gore...:thumbup:
trebalo bi da se boje amisa...sa ovim cijenama su stvarno dobri= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
da sigurno,jesi nesto pio?= Citat =:
Izvorno postao Compov
mislim...to je t-com!
Ima istine u tome što govoriš, ali Amis je malen igrač, H-1 ipak puca na veliko, što se i vidi u ambicioznošću i profesionalnošću ekipe...
Ipak malo je poznata činjenica, da su za H-1 od samog početka govorili da će, ako će itko napraviti razliku na telekom tržištu, da će to biti oni. A i Amis se jako sporo širi i T-Com može obuzdati njihove nalete. Ali dakako prednost jest što H-1 koristi WiMax infrastrukturu (za koju oni imaju regularno pravo na području Grada Zagreba; ne bih znao da li to uključuje i Zagrebačku županiju) i oni moraju ući u svega nekoliko centrala, da bi imali cijelokupnu pokrivenost grada ADSL signalom (teoretski naravno).
je,ali opet nazalost samo zagreb. i cini mi se da imaju koncesiju (wiFi) za splitsku i zadarsku zupaniju.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
a ostatak hrvatske?
skup je kabal.
ako smanje cijene na razinu amisovih....mozda i uspiju zagristi veci dio kolaca,a ovako....kud se bore sa nacistima,tu je jos i ta sitnija konkurencija sa slicnim ili nizim cijenama.
svi na malom prostoru,guzva u 16-tercu!?
ne znam,nisam ekonomist,ali cini mi se da sam zagreb nece biti dostatan ni za jednog od alternativnih operatera. a svi bi bas tamo
cisto sumnjam da ce smanjit cijene vec su stavili bozicnu ponudu od 1 kn.da su htjeli smanjit cijene vec bi razglasili na sva zvona.:sheriff: :rifle: :headbang:
to i ja mislim.u bozicnoj ponudi imaju adsl za 1kn i sony mp3 player.zasad ne najavljuju druga snizenja.
čuo sam da H1 skoro pa da nije probao da se politika nije umiješala, al mislim da tu ima istine jer su jedno vrijeme bili dužni 100 miliiona kuna T-Comu.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
al meni su ok ja sam njihovih korisnik fiksne linije da još uvedu dsl i da se odvoje od t-comove sise bili stvarno H1
1.12 pa ništa .....sada čekamo 1.1.2007
Zašto uvijek nešto čekamo? Kad dođe - dođe... Ako uopće dođe...
zato jer je netko tu na forumu ispljunuo da mu je netko iz pouzdanih izvora rekao da će 1.12. ..... ......= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I kad su povecali s 2 na 5 GB isto nisu nista rekli , tek su sredinom mjeseca javili da je sve povecano...= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
A ova bozicna ponuda je samo za nove korisnike, a nas stare ko je*e
to nije ni bilo vrijedno reklame ....ako prebace sa 5 gb na falte to je ipak znatno sniženje cijena i ako još uz to povećju brzinu vjeruj mi bit će reklame na veliko ne za nas nego za nove korisnike ...= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk