Banova Jaruga neki disko na 2 kata!:thumbup:
Printable View
Banova Jaruga neki disko na 2 kata!:thumbup:
Ja sam bio prosle godine u Kaptolskoj kleti i bilo je skroz OK...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Naime, u sklopu Kaptolske kleti se nalazi pivnica i restac, oni su organizirali prosle godine i u pivnici i u restacu samo sto su cijene bile razlicite.
U pivnici je bilo 350 kn i u cijenu je bio ukljucen svedski stol, cuga i live bend!
U restacu su konobari donosili klopu za stol koja je bila fakat sjajna, od predjela, salata, nekoliko vrsta glavnih jela do deserta, cuga isto te neki live bend za 550 kn mislim...
Mi smo bili u malo u restacu ali smo se kasnije presaltali u pivnicu jer su u ovom restacu prevladavali stariji ljudi, dobro bilo je i mladih al svejedno...
Sve u svemu, preporuka! :thumbup:
El Niño , daj mi pliz reci kako su ove godine organizirali, koliko lovice je za upad, sto se sve nudi, tralala...
Tenks :thumbup:
Ove godine je doček 250kn i u restaću i u pivnici s time da je u to uključen bend, hrana, aperitiv i pola litre portugizca. Mi idemo u pivnicu...bum ti javio kak je bilo! :thumbup:
ja na thompsona iako ja neznam kako oni misle strpat 18000 ljudi (18000 je prodanih ulaznica) na prostor di max stane (izračunali) 8000 ljudi. uspit će samo ako ovi jači dignu slabije i ovi slabiji najslabije.........
Ajd ljudi pišite di ste bili i kako je bilo...
bil na trgu do pol 1, bilo je odlično, onda ssmo otišli u Los Santos na hausijanu do jutra
Predlokavanje u stanu, donalokavanje na Jelačiću do 9, pola 10, prelokavanje u Tvornici do 5. :) Generalno jedna od najboljih do sad, s obzirom da sam radio do 4 popodne, i nisam imao nikakav konkretan plan. Tvornica je bila pun pogodak....
Evo da ti odgovorim whiteboy...
Doček nove godine u SomePlaceElse (ex American Bar)
cijena ulaznice 400kn, švedski stol, neograničena cuga... Što se tiče glazbe, bio je DJ i grupa, kada bi grupa imala pauzu, DJ je puštao muziku... I od grupe i od DJ_a se moglo naručuiti da odsviraju/pusti neku stvar, naravno besplatno... Bend je svirao stvarno različite stvari (i domaće i strane, bže i sporije), a DJ je također puštao svakakvu vrstu muzike... Sve je bilo super, jedino su malo zasrali kad je bend odsvirao 3-4 narodnjaka, ali su ubrzo prešli na domaće stvari...
Na dočeku je bilo možda nekih 300-400 ljudi (+konobari i osiguranje), većinom ekipa od 30-35+ godina (neki došli u odjelima, pa samo se malo čudno osjećali kad smo došli) tako da sam sa svojim društavom bio vjerojatno jedan od mlađih. Bez obzira na godište ostalih ljudi, plesalo se, zafrkavalo, atmosfera je bila super... Samo što je ekipa s kojom sam bio (uključujući i meni) prva došla na plesni podij i jedno vrijeme smo samo mi plesali i zafrkavali se, a kasnije su se i ostali "pridružili"...
Čak smo imali svoj stol tako da smo mogli malo odmoriti...
Što se tiče hrane, bio je švedski stol i stvarno je bila OK ponuda, a što se pića tiče, moglo se naručiti što ste htjeli (jedino nisu imali Breezer i Smirnof Ice), a naručivalo se od 0,25 karlovačkog do 2L Coca-Cole...
Konobari su stvarno legende, naručio sam Whiskey-Colu i konobar mi naspe pola Jackie_a i isto toliko Cole... Svaka im čast! :thumbup:
Jedine mane po meni su te što su pustili narodnjake i što je fajrunt bio u pola 6... ;D
A kad je sve to završio, onda me čekalo mijenjanje gume na autu... ;D
Eto nadam se da će netko i pročitati šta sam napisao... ;D
u vikendici u kašini
stigli oko 6, otišli oko 8
alkohola u potocima, ekipa zakoon :thumbup:
fakat je bilo jebeno
Bio u Dublin pub.. Taman ljudi, bilo je čak i neš straijih, al su se svi zafrkavali, i nije puno ekipe sjedilo tak da je bilo oke.. muzik malo bend, malo DJ, al sve dobre pjemse.. malo domace, malo srano..
Cuge u potocima, i što je bilo super, moglo se naručiti i cijela butelja tak da ne moram stalno žicat na šanku.. Sve u svemu super, s obzirom da sam otišao s jednim frendom...
Bili kod frenda, jela , cuge , zafrkancije do 3 sata..Super:)
mi smo napravili privatnjak, kod frenda na viksi u blažev dolu (vukojebina),bilo nas je 20-tak , i po prvi put u životu da je na tulumu bilo više cura nego dećki, došao doma u 8 ujutro ... uglavnom bilo je jako jako dobro :thumbup:
Bili u Indigu u rijeci do 3, nakon toga u Tesli do 10 :thumbup:
Jedna od boljih proslava zadnjih godina :)
bila prvo kod frenda,bilo glupo. dobila bersplatnu kartu za salun pa sam tam otisla bilo ok i usput dobila par poslovnih ponuda ;D
ja sam bio na nekoj partijani... bilo odlično...
slikao... 180 slika...
pio rum-kola votka-juice
bambus na početku...
završio na samom vinu...
oko 11 sam sjeo za komp i bio dj :D
lik koji je sjedio prije mene za kompom bio je dosadan...
Bio kod frenda u Sv. Neđelji...Totalno smo bili svi spaljeni, bilo cuge, odojaka, francuske i ruske ;D Glazba je bila kriminalno dobra...dva floora, jedan domaća drugi uglavnom vibration style electronic mjuza i bilo je dobro i zabavno i sve super. Jedino što sam se malo zapek'o na peći na kojoj sam prespavao od nekih 6 do 11.
P.S. Bilo je i Jaffa kocki, keksa i ostalih pikanterija :D
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Diže mi se želudac samim čitanjem ovoga :-/
uh ...rum mrzim..jos mjesas svasta..fuj..ja popila jedan jeger na pocetku i nastavila i zavrsila sa martinijem rosso= Citat =:
Izvorno postao Compov
ja pio cjelu većer gemišt , nekako mi najbolje sjeda i nerigam , trebice uredno popile svu votku i martini ....
Radio... :thumbup: