hvala :respect: :hrv:
Printable View
izasao novi firmware R8BA024
ne vidim koja su poboljsanja, ali cim saznam, pisat ce tu ;)
evo i na topsony
http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=965
Kod mene je softver R1ED001, nemam zamjerki, ne znam da li je ovaj novi (k800-cid49-r1gb001) toliko bolji da ga se isplati mijenjati?
Zaboravih: i ako ima negdje FS sa hrvatskim jezikom bio bih zahvalan..
ubaci novi R8BA024
on fino radi ja nisam nasao zamjerke ali nisam ni uspio da vidim sta je novost u odnosu prosli
a cust fajl imas od starog ima i nas jezik normalno
upravo ubacih novi soft(R1KG001) sad nemam hr meni nego samo engleski.mob je kupljen u Tele2.moze pomoc!
Pa moras da skines FS sa hr jezikom ;), pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044
Pa kako si ubacio R1KG001??
preko update servicea koji sam skinuo sa SE stranice.
Mislio sam da si ga flashovao preko XS++ ;)
Ne znam, sam odluci da li mozes to da uradis ;) ali nije tesko, samo prati uputstvo i to je to.
To znaci da za MAIN R8BA024 moze ici FS i CUSTOM od R1ED001 kako bi dobio hrv. jezik?
Naravno da ne moze. MAIN i FS moraju biti iste verzije.
Mozda bi radilo i sa razlicitim verzijama, ali to je IMHO prilicno riskantno.
No ne kuzim zasto bi stavljao MAIN R8BA024 i FS R1ED001.
Linkove za kompletan R8BA024 za K800 (dakle MAIN, FS i custpack) imas u ovom postu.
upravo sam ga flashirao i sad mi je verzija softa R8BA024,ali opet nemam hr menu.
Jesi ga flashao softverom iz ovog posta?
Jesi 100% tocno pratio proceduru?
Ako je sve potvrdno, trebao bi imati HR menu, ne znam u cemu bi mogao biti problem. :-/
koju regiju izabrati od ponudjenih za hr menu?
edit:uspio sam!hvala svima.
Regija je "\own_custpack". Zato i jesi uz MAIN i FS skidao i custpack. :)
Ali vidim da si uspio vec.
Kod mene je telefon CID 49 :(
Pitanje iz naslova- odnosi se na firmware koji ima na seusu- u. Nosio bih mob na servis pa bi stavio taj firmware- pa mi možda ne updateaju mob na cid53.
Ja mislim da je r1kg001, ali nisam siguran. Pa jel može netko potvrdit?
I, koji custom trebam stavit (jel može link)?
I jel ima netko iskustva da je nosio mobitel u mobis na popravak (sa garancijom, popravak- hardware- ski) i da mu nisu updateali na cid53 (ako nisu updateali, šta im je reko zašto da ne updateau :)?), naravno, mislim na nekog tko je nedavno nosio na popravak.
Hvala.:respect:
Zabunio sam se- elektromagic (nešto sam čitao o nokiama- pa mi ostao mobis u glavi :p)
A jel znaš, jel je najnoviji na seus- u r1kg001?
Prema ovom popisu, zadnji FW za K800 na SEUS-u je R8BF003.
Ali mislim da se taj popis odnosi na genericku, nebrandiranu varijante FW-a, tako da za Vodafone ne znam...
Imam noob pitanje (naime ispao sam skroz iz moddanja SEa u zadnjih par mjeseci od kada sam prodao k750)...
Dakle - ako radim update fw-a putem mobitela koliko cca prometa pojede mob za to vrijeme? Da me update ne bi ispao vise od mobitela :D
EDIT: Nebitno ali mob je k800, non branded, tele2 lock, R1KG001...
ja mislim sa se CID ne moze dici kada radis update preko moba