Windows Vista RC1
"The software will stop running on 31/05/2007.":rolleyes:
Printable View
Windows Vista RC1
"The software will stop running on 31/05/2007.":rolleyes:
I ja sam skinuo zadnju VISTU i kopirao na DVD i sve je u redu.
Sada se samo pshički pripremam instalirat ju ili ne... (dal će me sve to iz**bat ili ne... ) :-/
Evo, instalirao sam i pišem sa Viste RC2....
Dobio sam ocjenu 4.3 ;D ;D
Ok, je ali se vidi da to još nije to... nisu baš svi programi kompatabilni... imam problema i sa instalacijom flash playera i tako...ali je osvježenje... konačno nakon XP-a
Super je malo za promjenu... Samo kako aktivirat , piše da trebam online nešto aktivirat u roku od 3 dana :rolleyes:
Aktivacija je Windows tipka + Pause i na dnu prozora je opcija za aktivaciju.
Pretpostavljam da ti Glass radi... :comp:
a radi mi ono polu prozirni prozori i ono na koso prozori kad ih je više...ali neznam gdje da probam onu kao 3d kocku, onaj 3d prikaz
što se sve pod glass podrazumijeva??
Ovo što si nabrojio je Glass. Neznam na koju kocku misliš. Možda XGL? Toga nema kod Viste nego samo kod Linuxa
kak su počeli miješati različite operativne lol ;D
SAMO ĆU REĆI J***Š WINDOWSE! POGLEDAJ OVO: http://www.youtube.com/watch?v=Cz_2vKq5cZk&eurl=
to je linux suse xgl!!
da, vidio sam...ali kad probaš vistu javi mi se...na linux ne radi pola programa, a trebam ih zbog faksa.. :thumbup:
ja instalirao vistu io prezadovoljan
a ja požalio,iako mi komp može bez beda(ćitaj: dovoljno snažan da pokrene puni aero i da ne trza) to pokrenut..... :thumbdown:= Citat =:
Izvorno postao LORRY
Al zato linux pere sve :thumbup:
Instalirah novi ubuntu na laptop,i imam onaj 3d prikaz-sa integriranom 64 mb karticom.(istini za volju lap ima 1 gb rama,ali.....)
a i osim toga,vista,kad izađe,barem sada tako izgleda će imat previše DRM sranja i tzv trusted computinga (koji bi se trebo zvat untrusted computing,al neću o tome,kad pomislim na te 2 stvari dođe mi da nekoga zadavim........(Billy i Steve,đeste,dođ'te malo vamo....:spin: )
Vistu će kupit samo oni kojima su važni "Sjajni novi gumbići":bunny: (jer budimo iskreni,Vista e donosi ništa novo osim grafičkog sučelja i još veće gladi za RAM-om,ok ima networking stack i malo poboljšanu sigurnost,ali,ali...), a pametnije je prijeći sada na linux ili ostati na XP-u,barem dok se ne vidi ko je lud a ko je zbunjen.
Ili barem do Windows Vista SP1,ili dok neki pametan haker ne smrda DRM i TC.
Rant over.
problem ovako slučajno sam na windows visti rc2 izbrisao recycle bin
i sada neznam kako ga vratiti ako netko zna di se nalazili ili kako ga vratiti neka reče
Hvala unaprjed
Desni klik > Peronalize > Change desktop icons > Stavi kvačicu na Recycle Bin= Citat =:
Izvorno postao LORRY
e hvala puno
Imam jedno pitanje kaj se tiće viste!
Ovako,koja je finalna verzija?Ja ću nabaviti program od jednog tipa,al on ih ima više verzija pa ja to ne kužim.Verzije su ove:
MICROSOFT WINDOWS VISTA ENTERPRISE 32BIT VLM,
Microsoft Windows Vista RTM 32Bit and 64Bit AIO ,
Microsoft Windows Vista Final(mislim da je ova finalna),
Microsoft Windows Vista Driver Kit RTM.
Mislim koja je razlika,pa ako mi netko može pomoći?
RTM verzija (build 6000) je finalna pa bi onda to bila druga ili treća
Daj mi recite gdje da skinem full vistu
Windows Vista Build: 6000.16386.061101-2205 RTM je službeni, puni naziv full Viste... Dakle sve što u nazivu ima RTM ili Build 6000 trebalo bi biti prava stvar... Naglasak na trebalo, nigdje ne piše da vam netko neće podvalit image od Viste RC1/RC2...= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
Google? Potraži malo, imaš milijun izvora za DL... Od torrenta, rapidsharea (splittano na masu partova naravno), mislim da ima i na mIRC-u za skinuti, P2P itd... Search! :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao idemovi1
gdje sad skinuti rc2 ili rc1. na MS stranicama vise nema ako netko ima dit link za DL bio bih mu zahvalan ili ak mi netko moze sprzit dvd bilo bih jos bolje.inace ja sam iz OS
A što će ti RC1/2 ako već skidaš skini final... Ako trebaš RC1 imam ja... RC2 je ionako prilično problematičan pa ti ni ne preporučam nabavku istoga... Ionako nije nikad službeno bio za DL na MS-ovim stranicama... Ako već skidaš, skini final, direct link sumnjam da ćeš naći, većinom je to po rapidu ili na torrentu... A što se RC1 tiče imam ja, to ti mogu poslati poštom...= Citat =:
Izvorno postao 1142007
da li je ko probao tu finalnu verziju????
Moj frend, a uskoro budem i ja nadam se od njega dobio... Po njegovim dojmovima genijalna je... Većina drivera je sređena kao i dosta aplikacija, a također i AV programi sada rade. U svakom slučaju bolja od RC1/RC2 i mislim da je konačno spremna za upotrebu. (Ono, to mi zvuči logično s obzirom na to da je RTM. :rolleyes: ) Detaljnije javim kad se i ja dočepam toga. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Ja koristim (2 dana) i vidi se da je stabilnija i brža, ali ima jos nekih sitnih problema (barem kod mene, vidjet ćemo kako će kod frenda biti)= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Nisam previse pratio to sve u vezi Viste (to se ne odnosi na temu na forumu ) ali kolko sam ja shvatio da je samo look najvise promjenjeni? Meni je malo bez veze da sad instaliram Vistu te da za to moram kupit još ne znam GB rama a i opet postoji vjerojatnost da mi neće sve radit..... Ja sam misljenja da je bolje imati XP SP2 koji ne ždere RAM ko Vista i imati dobre performanse,nego imati Vistu bez da nadogradim RAM i imati slabije performanse zbog toga! Ili sam u krivu?
Istina je da se ne isplati ako trebaš ulagati u hardware, ali sam se uvjerio da ako komp ispunjava barem minimalne zahtjeve Vista ože biti brža od XP-a