pošalješ sms u kojem piše "D" na broj 3636!
Printable View
pošalješ sms u kojem piše "D" na broj 3636!
E hvala ti! jer nisam to nigdje vidjela a neda mi ih se zvat i cekat pol sata na liniji...= Citat =:
Izvorno postao Vido
ja sam KUPI NOVI simpa broj i bon za 170kn samo zbog opcije UNLIMITED....
i ako to ukinu sada bacit ću ga u smeće... jer mi više ne treba simpa.... a za daljnje samo slanje poruka mi je i VIP dobar....
ali ako ne ukinu UNLIMITED,svaka im ćast.... neka povečaju na recimo 50kn ali neka ne ukinu!!!!!!!
ima ovdje tko iz T-COM?????? da tamo radi.... da potpišemo peticiju ili nešt šta ja znam....samo da ne ukinu to.... jer mene odmah gube kao korisnika
nece ga valjda ukinuti.. a ja se veca namjerio opet iznova nabaviti neki simpa broj zbog unlimiteda... ajd, cekati cemo neke konkretne informacije:)
uopće neću razmišljati o tome kaj će biti nakon 31.12. kad mi ukinu unlimited. tako sam se fino navikla na zvanje bez razmišljanja o kunama koje se cijede iz sekunde u sekundu.... gnjeee :(
Ma i 50 kuna je previše! S 25 kn dovoljno zaraduju ne brini se!= Citat =:
Izvorno postao Kera
Moram vas razočarati, ali 99,999% nema šanse da se ta opcija unlimeted nastavi za bonove. Stari mi je na pretplati i dobio je u onom promotivnom prospektu sa računom poruku, vješto "istaknutu" fontom 4 negdje ispod reklame da će nakon 31.12 opcija unlimeted i dalje biti dostupna pretplati, ali za 100 kn, umjesto 25 kn (za tarfine modele 60 i 150), a za veće tarifne modele je jeftinije, ali max do 50 kn za najveće tarifne modele. Zaključak - njima je cilj imati što više ljudi na pretplati i svaka akcija za prepaid ima primarni cilj navući ljude na pretplatu, stoga, nema šanse da će za 25 ili 50, pa čak i 100 kuna dati prepaid korisnicima tu opciju, jer bi se to jednostavno kosilo sa njihovom politikom.
Prema mojoj procjeni mogu se očekivati neki novi tarifni modeli na simpi, jer kada se unlimeted isključi prepaid usluga im sa obzirom na vip i tele2 postaje nekonkurentna, ali ne treba očekivati neke unlimitede za prepaid opet.
= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ovo stoji i ne stoji. Nakon lita su svi mislili da je to to, ali ipak su opet da li opciju unlimited. S druge strane moja stara je vec dosta puta dobila da akcija 7 favorita traje do tad i tad pa su ipak produzili. Sve ovisi o procjeni. Meni je svejedno, ako ne bude kartica ide u ladicu, ako bude ja trosim. Pa kako im drago!
ako unlimited ostane 25kn na pretplati u opciji flex, ja prelazim na pretplatu... i eto im novog korisnika.... dobar potez...= Citat =:
Izvorno postao supercom
100kn je too much :bunny:
jeste li i vi dobili poruku da ce se i "najdrazih 7" naplacivati 25 kn? :-/
O tome se već pisalo u nekoliko navrata... Guba,a ?= Citat =:
Izvorno postao imatic
nisam bas citao pa pitam. Ma stvarno bezobrazno. sta makar ne stave kao t2 i vip makar na jedan broj besplatno, puno ljudi bi to koristili. ali ovako sad nam sve naplacuju. Jos ce i pozive poskupiti kako je krenulo :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
= Citat =:
Izvorno postao imatic
da. Iako onda fakat ne vidim smisao Flexa. Ostaje jedino opcija Poruke koja je eventualno isplativa. Ovako ce biti glupo bez 7 Najdrazih i jeftinog Unlimiteda. Bezveze...
bas to. A i ja sad predem na pretplatu :-/ sta se bar nisam strpio (al ne, ja sam morao imati K800 za 1000 kn ;D ;D )= Citat =:
Izvorno postao basho
Gle, ako će i biti tako, za mjesec-dva će opet imati kakvo promotivno razdoblje... To tako funkcionira već godinama...
nadam se da si u pravu, ali od pocetka unlimited-a ju koristim pa ce se biti tesko odviknuti od nje. i pogotovo sad kad jos najdrazih 7 naplacuju (koju vjerovatno necu aktivirati). Znaci, onda ce mi pozivi biti 1,20 u mrezi :-/ A i da aktiviram najdrazih 7 ispadne me 150+12,50+25=190 kn/mj sto je previse= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Onda ti predlažem da nakon 4. plaćenog računa od potpisivanja ugovora se spustiš na tarifu Flex 60... Barem to...
to sam i planirao, ali ako ovako nastave, necu nista moci pricati za tih 48 kn (+PDV 12) pa cu morati ostati na 150
Točno je da se nikad ne zna s t-mobileom, no primjetio samo da su sad stavili cijene za unlimited poslije 31.12., dok su te cijene prije bile samo u pdf-u.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-05-50-00.asp
tema je o Simpi, a ovo su cijene za FLEX tarife :-/
e slazem se andro...ka bilo je da ce do lita biti unlimited...a onda je krenulo do nove godine...ma boje se oni toga da im ljudi neodu na druge operatere.....produzice oni opet....ako nece ja opet prestajem nadoplacivati simpa karticu, te kartica ide u ladicu...pa im bilo sretno...;D= Citat =:
Izvorno postao andro2001
ajd prebaci onda tamo u Flex temu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Makar da vam velim da ne bi bilo loše da i stave UNLIMITED za onih 7 najdražih brojeva..... i dam im 25 kuna. Jer 25 kuna i makar 100kn da im dam za UNLIMITED je malo za tih 1500minuta jer i da plačamo samo 1 kunu za jednu minutu to je već 1500KN!!!!!! i sad vidite koliko gube oni.....1400kn....hm...
i to je već dosta s tih 7 brojeva isto samo da ne isključe....
jer onda ide kartica u ladicu, a možda i na neko drugo mjesto....
Ne gube oni ništa.Da nije besplatno, nebi pricao 1500min. Jedino negativno po njih je možda preopterecenje mreže.:thumbup:
Upravo tako, nema gubitka. A kad priko lita nije bilo preopterecenja, onda ne moze ni sad. Imaju oni dovoljno kapaciteta ;D= Citat =:
Izvorno postao konan1