bratic mi ima 6233, fantasticne tipke i sto mi se najvise svidja, nema usporavanja makar pisao 5 poruka za redom..
Printable View
K800 je katastrofa za pisati poruke, dok je w800 bio dosta bolji...:)
3310 a i k750 nije los..
Nokia 3310-za pisanje poruka-zakon!
...offtopic obrisan - molim da nastavite ontopic...
Od onih imam definitivno Nokia 3120...
tvrde tipke(mrzim mobove s gumenim tipkama)
nokia 3310 do onda kad mi tipkovnica nije riknula,simensi nisu losi, al mrzim pisat poruke posebno na motoroli
Nije loše pisat na Sony Ericssonu ali definitivno moj glas ide Nokii jer imaju tipke normalne veličine na kojima je najugodnije i najbrže pisat po meni. Definitivno kao najgore mi je u sječanju ostao LG U8360 koji je software-ski bilo očajno i sporo i komplicirano.
SE w850-->los za pisanje poruka
K800-->mrvicu bolji
najgori mob za poruke mi bio t29s,tvrde sitne tipke,i prsti su boljeli poslije tipkanja,a i onaj poklopac im nije bio predobar...
meni je dobra 6280 a n73 katastrofa.
nokia je najbolja za pisati(3310,6230i)
najbolji za poruke je samsung d600
Meni na 6233 jer ima full mekane tipke,
na k610 su mi malo malo tipke, a i na starom Siemensu C55 se također lako pisalo, a i 3310 (jer su tipke dosta razmaknute, pa ja mogu s svojim "čevapima":lol: brzo pisati)
sta mislite kak je tek pisat poruke na SE k550i, je sam zadovoljan sa k750i (dosta tvrde tipke, jedino sto su dosta preblizu jedna drugoj pa mozda potrefim neku drugu....;D :mega:
sonyercisson sa hrv t9 definitivno
ne mogu se sad priviknuti na obično psianje :)
još da mi su mi navigacijske i funkcijske tipke od k610i na mojem k750i, i da su bar tipke s brojevima malo mekše...
Kad sam imao Nokiju 6280 bila je ona daleko najbolja od svih koje sam koristio i koristim
Siemens sx1
sa 2 palca je puuuuno brže
meni je nekako moj w300 najbolji... tihe tipke, mekane... a i volim sta su neobicne
najgori mi je bio c550, uzas. premale tipke, cak i za moj prst :notooth:
neznam dal mogu ovo ubrojit pod mobitele al ajd :D
qtek 9100, zapravo bilo koji mob s takvim rasporedom tipka, jednostavno mi brze i lakse ide kad se naviknes na taj raspored.
Meni je definitivno n70 nokia a i dobra mi je bila ona 8810 i 7610 .
Ja sam probao tipkati po 6234 i predobro je! Prsti jednostavno samo lete!
Samo kaj su navigacijske koma.
Ko moderna 3310 kaj se tiče pisanja poruka :)