samo da podsjetim prije mijenjanja softvera se mora promijeniti product code i onda se može n80-ka promijenit u IE ali time se gubi garancija ... a neki forumaši su imali i ozbiljnih problema sa restartom .....
Printable View
ja nisam mjenjao nikakav product code i normalno imam sve kao i n80IE
ako je kupljeno u Mobisu,bolje se ne zajebavati s time,jer steta je izgubiti dvogodisnju garanciju.:wow:
da ne otvaram novu temu, jer nisam našao ono što me zanima, koja je glavna razlika u običnoj n80 i IE? obje su iste i softwerski i hardwerski?
piše u slijdećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34887
razlika je oko nekih detalja u softu...
možeš od obične napraviti IE i obrnuto... :)
posto sam i ja novi korisnik n80 imam pitanje o wlan-u. kako znam kada je besplatan a kada mi skida pare? i gdje mogu pogledat malo vise o wlan-u tj. da ga bolje naucim. Inace mob je super jedine primjedbe su za kuciste i bateriju. poklopac za bateriju sam lagano rjesio pa sad nema vise lufta a za bateriju sam mislio da duze traje ali inace sve 5. isplati se mob. I ako zna netko dobru stranicu gdje mogu jos bolje upoznat mob.
pozz
Nedavno sam instalirao posljednji firmware 5.0719.0.2 za n80 i od onda ne mogu instalirati gotovo ništa (tu i tamo neki program ali ni izbliza kao prije) na svoj mobitel.Zanima me ima li još tko ovakvih problema i da li postoji kakvo rješenje za ovo?
pročitaj sticky temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
možda pomogne...
Da li ti izbaci nekakvu grešku kada hoćeš instalirati aplikacije?
Problem rijesen.Pisalo bi certificate error pa sam morao u app manageru podesiti da instalira sve a ne samo signed programe.Hvala na pomoći.
jel zna neko kako mogu iskljucit ton na brojevima? inace sam ugasio ton na gornjim tipkama ali mi brojevi i dalje imaju ton.
Šutnuli mi temu u kantu pa ...da ovde priupitam...
Ne mogu naci ali mislim da sam negjde vidjeo u opcijama..
..mozel se iskljuciti da u toku razgovora kada zatvorim slide sistem da mi ne prekine poziv. Sad mi prekide pa me na sekundu nanervira.
.
Pozz svima, evo nedavno sam nabavio ovaj telefon i instal. KD Player.. I ima jedan malo problemcic, naime kad zelim prebaciti na iducu pjesmu program mi uvijek izbaci poruku:
"" Dopustiti programu "KD Player" citanje podataka o korisniku ? ""
Ako itko zna kako se ovo iskljucujem molim da napise, ja nista nisam uspio pronaci..
Kolko mi je poznato ako je zvuk tipki ukljucen to vredi za sve tipke.
Ima neki program na netu koji tu pomaze no neznam kak se zove.A Lighz control je za dodatne opcije svijetla .