meni je najljepši samsung e900 nije zato što ga ja imam već mi je stvarno lijep (šta mislite zašto sam ga kupio?). Drugi po redu mi je d900 ali on mi je nekako preširok.
Printable View
meni je najljepši samsung e900 nije zato što ga ja imam već mi je stvarno lijep (šta mislite zašto sam ga kupio?). Drugi po redu mi je d900 ali on mi je nekako preširok.
Meni je naljepiš D600(moj budući mobitel)Svidja mi se njegov dizajn i funkcije.Imala sam ga u ruci,frend mi ga ima,odmah sam se zaljubila ;D :king:
meni je najljepši e900
imao sam ga i stvarno je:thumbup:
inače kakav je d900 jeli revolucija(u samsunga naravno) ili...
i meni je d600 najljepsi :) hehehe
naime, izgledom je toliko elegantan, prekrasan...da ga se ne mogu nagledati :) totalno sam zaljubljena u njega...i iako ima par propusta, toliko mi je savrsen da na to jednostavno zaboravim :)
Po meni je najljepši D600. Ima ljepi dizajn i ljepu tipkovnicu, a po opcijama isto nije loš!!!:thumbup:
SGH-N600 definitivno je najljepsi;D :closed:
P:comp:
Amaro
ja sam bio prije glasao za d600. al sad kad sam vidio e 900 glasam za njega:thumbup:
Meni je najljepsi e900, ali za cure je vjerojatno e530, mob je bas ono zenski...
...e720... :) ...
Meni je naljepši D600(Moj budući mobitel(muž):thumbup: ;D
Meni je naljepši D600-Moj budući mobitel(muž):thumbup: ;D
moj glas ide za E900... mob izgleda stvarno super, pogotovo zatvoren, kad izgleda ko da nema tipki... ma super mob što se dizajan niče... :thumbup:
da,lijep ja,al je komplicirano,malo prodes i sve ti se upali odmah.dobro da nisu i brojke tako :)
Komplicirano je kad ga prvi put primiš u ruke... ali nakon pola sata - sat prćkanja po mobu, se anvikneš na tipke... Imao sam ga pa znam... ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao mala
Nije kompliciran... :thumbup:
imala sam ga i ja i nisam se mogla naviknut :p
pa da ja imam e900 naviknio bi se na njega 100%...
Ali ga nemam...:(
doduse,ja sam ga imala samo tjedan dana,malo mi ga decko posudio. kad bi ga imala duze navikla bi se sigurno:rolleyes:
Ha ha, a meni ga nitko nece ni posuditi... :(
Ma kupit cu si ga ja jednog lijepog dana... :thumbup:
Ja ga imam i nakon jednog dana sam se navikao na tipke, mob je odlican:thumbup:
meni su najljepši d600 ,d900 i e900 . svi imaju predivan dizajn i svaki je odličan :thumbup:
Mislim sta reci,velik ekran slajder toliko jak da razbijas led sa njim,D900 naravno.
E-900, Definitivno!
Imam fon, strava je!
:thumbup:
Ipak sam se predomislio... Meni je najljepsi d820... bas mi onako strava izgleda...
edit: nisam se predomislio... imam e900 - lud
D900 je naljepši ali ne i najbolji
d820 mi je najljepshi definitivno:)