Ko zna sto si ih pitao odnosno kako si im postavio pitanje. S obzirom na stil komunikacije pretpostavljam da su te slabo razumjeli.= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
U odredjenim slucajevima doista nije to moguce.
Printable View
Ko zna sto si ih pitao odnosno kako si im postavio pitanje. S obzirom na stil komunikacije pretpostavljam da su te slabo razumjeli.= Citat =:
U odredjenim slucajevima doista nije to moguce.
Pristup internetu je preko GPRSa odnosno UMTSa gdje ga ima sto nema nikakve veze sa Vip onlineom.= Citat =:
Izvorno postao dstosic
aha sad kuzim.. znaci kak da ja pristupim s kompa na umts?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
jel ja mogu ici na karnet onda ili to nema sanse?
skini si upute sa vipove stranice ili bar procitaj. Sve ti je lijepo objasnjeno. Bar pogledaj slike pa ce ti biti jasnije.
Ko zna, ko zna, e ja znam sta sam ih pitao, ti hoces reci da ja neznam postavljat pitanja i da neznam o cemu govorim, sta si ti neki pedagog pa da znas stilove govora, ma nemoj da seres... Ti znas sta je moguce, daj suti, nemoj da je nesto kazem o tvome stilu i pametovanju ovdje......:king:= Citat =:
samo naprijed :)
Zakljucio si da su stoka a niti ne znas dali su ti dali ispravan odgovor. Naravno ovisi o tomu sto si ih pitao.
Pitao sam dali u slucaju preseljenja mogu promijeniti adresu ili mora ostati 24 mjeseca homebox na istoj adresi? On kaze, nemoze morate 24 mjeseca drzati na istoj adresi i nije moguce promijniti mjesto stanovanja... Jesu dali ispravan odgovor? A mozda su i upravu, nisam ja siguran jesi ti meni dao pravi odgovor jucer... Tko bi tebi vjerovao...= Citat =:
ja ti nisam dao odgovor nego sam samo napravio C/P. Zato i sluzi internet da bi se doslo do informacija.
A i odgovor bi mogao biti tocan ako se uzme u obzir s koje lokacije na koju lokaciju se selis. Drugo je mjenjanje lokacije da nosiš malo kod prijatelja HB pa malo u firmu pa malo kod kuce a drugo je iustinu preseljenje.
A od kuda si ti to mislio seliti do kuda ako nije tajna?
Ne znam što si ih pitao (više mi ni nije briga), ali ako je ona točka 2.6 točna (i sastavni dio ugovora koje bi potpisao s njima), onda ih nemaš što pitati nego ih samo OBAVIJESTITI da ćeš promijeniti adresu, a ukoliko ti oni to onemoguće, imaš pravni osnov za raskinuti ugovor, i ti možeš tražiti naknadu štete od njih, čisto da se zna :thumbup:= Citat =:
Vec je pocelo kako nisam ocekivao od VIP-a....
Kod lokalnog dealera danas dobivam informaciju da oni NESMIJU prodavati HB te da trebam kontaktirati VIP Centar.
Zovem na 091-7700 te trazim info o kupnji HB-a.
Kaze samo malo..., U Dubrovniku nema niti jedan kom..., samo malo da provjerim jos u Splitu.., na zalost nema ni tamo!!??:-/
Pitam ako mozda nisu jos dobili,.. te ona govori da su vec rasprodali!!
Nazovite sljedeci tjedan pa cemo Vam mozda znati reci kad ce uredaju ponovo doci....
Eto.....
Sto sad nego opet cekati......(kao T-com za ADSL??)
= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
Ako je istina da su ih već rasprodali (što me ipak malo čudi, ipak je prošlo samo 2 dana) onda stvarno svaka čast, ima bit da se usluga svidila mnogim Rvatima. Doduše, i mislio sam ja da će ovo biti hit.
U Osijek su došla 4 komada i sva 4 su prodana u manje od 2 sata...= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
Slavonski Brod - 2 kom. mislim da imaju još jedan...
Dobra je usluga, pa će se i brzo prodavati...
Što to u praksi znači da se ne smiješ seliti? Ako ja prenesem homebox i ostanem unutar dometa iste bazne stanice koja pokriva moj stan kako će oni znati da se selim npr. kod frenda doma ili na kavu u birc (ok, glup primjer, ali hipotetski :))?
Jer jedna bazna stanica je podijeljena na čelije, pa bi se smio seliti samo u uskom kutu, mogao bi ići bliže ili dalje stanice. Također su u gradovima stanice relaivno gusto raspoređene.
Jučer sam iz zvao (usput, poprilično loše znaju u službi za korisnike), ali naletio sam na jednu koja mi je potvrdila da ukoliko se primjerice odselim, mogu ponijeti sa sobom homebox, ali on mora na svakoj adresi biti prisutan bar 6 mj., što bi značilo ukoliko ga sada uzmem, nema micanja narednih 6 mj., a onda mogu kamo hoću (ALI unutar iste županije).= Citat =:
Izvorno postao Billy_boy
triangulacijom npr.= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
na jednoj si lokaciji udaljen od BTSa X 56 metara od BTSa Y 175 metara a od BTSa 356 metara
pa se preselis i onda su malo drugacije brojke
pa si udaljen od BTSa X 104 metara od BTSa Y 157 metara a od BTSa 346 metara
onda je stvar jasna premjesten je
Mislim da nije tako, ako ga sad uzmeš možeš se prelocirati bilo kada samo nakon toga homebox ako aktivan bi trebao biti na toj adresi 6 mjeseci. Inače, nemoj te se oslanjati na službu radije pročitajte uvjete poprilično su jasni, a imate i faq.= Citat =:
Izvorno postao SEguy
jel moze se zvat karnet preko toga?= Citat =:
Izvorno postao jay
ee i to je meni palo na pamet
076 se naplacuje manje od lokalne, al ako je kao i lokalna (0,10 kn/min) to je 6kn/h sto je i dalje OK, jer se za jedan sat moze provuci 10MB, pa je to duplo manje od .. ma jooj koje kalkulacije..
nitko ne spominje cjenu 076 brojeva?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
to si racunao na temelju 9,6 kbps ili ?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
meni bu to sekica uzela....ne brblja previše...internet joj treba al ne adsl..i za tu cjenu se po meni za nju isplati..više nego plačati pretplatu t-comu pa pretplata za net+net..
kad se sve zbroji i oduzme ako podrosis svih 150 minuta u mjesec dana 1GB interneta te ispadne djabe.
Ja ovo pokušavam još skužiti...
Može mi netko pomoći? Naime, trenutno se spajam s 56k modemom na net via Carnet. Mjesečni računi su mi do 400kn.
Sad, bi li mi se isplatilo otkazati broj T-Comu i uzeti Vip homebox?
Još nešto, ADSL bar u dogledno vrijeme neću moći imati jer je moja centrala puna i čekaju iz Zagreba ekipu koja će proširiti broj priključaka.
Dakle, trebao bih ADSL...
moras uzeti u obzir da ako oces Homebox napravu djabe moras im ostati vjeran 2 godine, a to znaci 24 x 150 kuna minimalno. OK ti je ako znas da ces u slijedece dvije godine to imati potrebe koristiti na pozive koji su ti uracunati u tih 150 kn mjesecne pretplate.