Ja sam u ponedjeljak kupio 512 mb Sandisk iz optimuma, kartici nista ne fali, odlicna je!
Printable View
Ja sam u ponedjeljak kupio 512 mb Sandisk iz optimuma, kartici nista ne fali, odlicna je!
Optimum treba uzimati sa rezervom. I ja sam prije tako trazio neki hardver, nabava.net je rekla da ima u optimumu, a na njihovom siteu ni traga ni glasa od toga. Onda sam nazvao, pa cak i otisao tamo za svaki slucaj, i stvarno nisu imali toga u prodaji. Mislim da je bilo nesto kao naruceno, ne zna se kad ce stici, pitaj ponovo za dva tjedna. :(
imas u optimum racunala u heinzlovoj 80 za 190 kn od 512mb,a 1gb 290
Koliki je ustvari kapacitet m2 kartice (orginal sony) od 1gb, meni phone, nakon što sam je formatirao javlja 919 mb ??
Imam takodjer sandisc-ovu memory stick duo 1gb i na istom phoneu, k750, javlja mi da je free 949 mb
p.s. m2 od 1gb-a u k750 stavljam pomoću adaptera naravno :)
512 mb od san diska pise da ima 464mb memorije, a sony od 256 ravno 256mb
svijet-medija 1gb=299kn? jel mi moze to ko otvrditi
jel moze kp iz zg otici u svijet-medija i provjeriti jel imaju kartica od 1gb za 299kn? naso sam to na njihovoj stranici da je neka akcija pa....
jel mi je bolje kupita za K750 M2 karticu sa adapterom (ostane za slijedeci telefon) ili uzeti Pro duo. cijena je ista, brzina??
nije ista cijena... Pro duo ti je jeftinij...mislim da su brzine iste ili bar slične..uzmi bolje duo
Dolaze te od 300kn??
Meni rekli da vise nece uopce dolazit.
danas stigle u Optimum computers sandiscove od 1gb 298 kn za gotovinu i adapterom na duo
p.s. 949 mb free space, sony-eva 919 mb free space
bila moja sestricna u svijetu-medija i trazila tu karticu od 299kn i rekli joj da imaju samo za 449kn a da je ova od 299 bila na akciji i da vise nije..
Mislim da ti to dosta ovisi i o tome kako je kartica tvornicki formatirana. Neke kartice dolaze kao FAT16 a neke kao FAT32. FAT32 je naravno stedljiviji sto se tice prostora. Ja sve svoje kartice i USB stickove kad kupim uvijek prije upotrebe preformatiram u FAT32. :thumbup:
Izgleda de je prosla akcija u ''Svijetu medije'', tako da kartica od 1GB ne kosta vise 299 kn , vec isto kao i prije, dakle 449 kn...:bunny:
Uf, je im dugo trajala akcija, pih! :thumbdown
Izgleda da je to samo marketinska fora, volio bi da se bar neko javi ko je kupio tu karticu na akciji.A mislim da nece posto je akcija trajala 13,56 minuta :thumbdown
može li netko postat gdje su trnutno najjeftinije m2 kartice 512 i 1Gb
hvala!