nisam videl sliku ili se ne sječam. PM znaš
Printable View
daj andrea reci više i riješi nas muka
ma nered pozna andreu iz centra za odvikavanje od alkohola i težih opioida... ali kako odvikavanje nije uspjelo, on se ne sjeća tko ga je tih godina mazio i pazio, a i andrea je od onda popravila sve zube pa je neprepoznatljiva... ;D ;)
ne kuzim, kaj s eminemom?
ej ljudi a kaj je sa threadom "slike komada uvačenih mobitelom". jabih tamo gledao neke fotke ali ništa!?
...za to ti je bolje kupiti neki od naših eminentnih časopisa (Smokvin list...)... :P
Mene sad nešto mući - Miško ti si prirodno crnkast ili je to morski štih...
(na ovim sličkama mi ličiš na Indijca ;))
ja ti ne mogu poslat sliku. al bumo sredili nekaj. možda se znamo iz nekog drugog života....?= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
točno tako, ali u biti ja sam bila na odvikavanju, a on je mene mazio i pazio, ali wb nikako mi nije jasno kako za zube znaš?:D :D :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma nered pozna andreu iz centra za odvikavanje od alkohola i težih opioida... ali kako odvikavanje nije uspjelo, on se ne sjeća tko ga je tih godina mazio i pazio, a i andrea je od onda popravila sve zube pa je neprepoznatljiva... ;D ;)
btw cule zakaj te to tak zanima? pa svaki je na svoj način zgodan. ti mi recimo zvrkasto izgledaš. kao neki mali vražićak sa dušom anđela:D
gog- ma zajebajem se, pogledaj malo postove otprije;) :turn:
zamisli
kaj da zamislim?
ma ništa neznan kako bi to privea da svi razume u glavnon baza u mojoj ekipi
Prirodni mračnjak, mada se može dogodit da ti je neko prčkao po brajtnesu na kompu :wave:= Citat =:
Poslao: dmi
...za to ti je bolje kupiti neki od naših eminentnih časopisa (Smokvin list...)... :P
Mene sad nešto mući - Miško ti si prirodno crnkast ili je to morski štih...
(na ovim sličkama mi ličiš na Indijca ;))
ajd miško priznaj da si cigo ;)
misko je mrak ;)
Imam ja uvid u svu tvoju medicinsku dokumentaciju... ;)= Citat =:
Poslao: andrea
točno tako, ali u biti ja sam bila na odvikavanju, a on je mene mazio i pazio, ali wb nikako mi nije jasno kako za zube znaš?:D :D :D
Cule_ST ima najludju sliku za sada..
@whiteboy jel se sjecas kada si se meni rugao da sam napisao 'č' umjesto 'ć'??? -''sve se vraca i sve se placa''...a sada pogledaj sta si napiso na thread-u (naslov) ''Slike Forumaša - treća sreča!''... ne piše se sreča nego sreća!
...pravo da ti kažem pošto sam korisnik pepeljara za vid možd' mi ova stoka oko mene nešt' prčkala pa...= Citat =:
Poslao: miško
Prirodni mračnjak, mada se može dogodit da ti je neko prčkao po brajtnesu na kompu :wave:
miško kaj to papaš na onoj slici? i koja je to hrpetina cd-a iza tebe? šta slušaš? btw imaš lijepi stol
kakav nered na 4 slici po redu gdje jedeš juhicu iz kruheka ( probala i jako fino) , primjetih da se nešto zlati na tvojoj lijevoj ruci, točnije na prstenjaku.....znači you are married?
tako je, ja sam bila pacijent, kakav nered je bio moja medicinska sestra, a ti si bio moj doktorčić....muči me senilnost, al evo prisjetih se.....:D= Citat =:
Poslao: whiteboy
Imam ja uvid u svu tvoju medicinsku dokumentaciju... ;)
O čemu ti to?? Tamo je sve uredno... :angel: :D Eh da znaš u kakvom sam ja još stanju bio kad sam tu temu lijepio... tek sam se probudio nakon neprospavane noĆĆi... ;)= Citat =:
Poslao: vjeko
@whiteboy jel se sjecas kada si se meni rugao da sam napisao 'č' umjesto 'ć'??? -''sve se vraca i sve se placa''...a sada pogledaj sta si napiso na thread-u (naslov) ''Slike Forumaša - treća sreča!''... ne piše se sreča nego sreća!
ma razumem te prijatelju..dobro si mogo i A napisati :D
mozda se kvarca misko!?!?! :)
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????
ma ne mi t se se u firmi zezamo sa kemijskama pa onda onaj rngić stavimo na prst, neki puta i ring od privjeska za ključeve. ne sječam se koji je bio tada u igri :)= Citat =:
Poslao: andrea
kakav nered na 4 slici po redu gdje jedeš juhicu iz kruheka ( probala i jako fino) , primjetih da se nešto zlati na tvojoj lijevoj ruci, točnije na prstenjaku.....znači you are married?