PIE koristim, ali koristim i MSN Live Messanger, mozda je do messangera ?
Printable View
PIE koristim, ali koristim i MSN Live Messanger, mozda je do messangera ?
Do njega je. Probaj sa IMplus. Meni s njim sljaka bez problema.
Aha.. Ma necu IMplus, fale mi avatari.. MSN Live mi je odlican, al je ocito pun bugova.. cekam finalnu verziju..
Thnx..
može li se, i kako, promijeniti jezik na TyTN-u? naime, naišao sam na jako dobru ponudu u beču ali je software na njemačkom a želio bih na engleskom
Bez problema se promjeni jezih fleshanjem WWE ROM-a
A evo da se nadovezem.. najavljen je novi sluzbeni ROM za titana koji ce biti AKU 3.x
Update se ocekuje najkasnije u ozujku..
je li fleshanje ROM-a nešto komplicirano ili...?
Flashanje je jednostavna stvar i nije neki problem.
Nije komplicirano, prakticki se sam flesha..
Procui malo ovdje pa ce ti biti jasnije ;)
puno hvala, sad sam siguran da ću ga kupiti u beču (inače je 2500 kn jeftiniji nego u hrvatskoj kad ti vrate porez).
edit: zaboravih pitati, kad se fesha ROM, da li onda tipkovnica (klizna) ostaje qwertz ili postaje qwerty?
Tipkovnica postaje QWERTY
aku 3.3 za titana je dostupan, digao sam ga na xda ftp
ima jedan wwe i jedan švedski, ljudi su oduševljeni, švedski je navodno puno bolji, al treba patchati ga sa eng mui packom
btw. tytn je dobitnik zlatni moby za smartphoe godine!
To se vec znalo da je TyTN najjaci..hehe.. maaajka ;D
Nego.. ja cekam sluzbeni AKU3.3 ROM, nadam se da ce biti doradjen.. ili je ovaj koji je uploadan finalni i nece biti editiran vise ????
Bas me nervira ovaj teleskopski stylus, mislim da cu se radije oslanjati na dobro poostrene nokte :)
Mene isto nervira taj stylus jel se rasklima sav.. Al dobro, neizvucem ga skroz do kraja vec taman koliko treba pa se ne klima ( ne savija ) puno..
Dakle, tko ceka - DOCEKA :klap:
Naime, pojavio se WM6 "Vanilla" za TyTN-a... napokon se i hermit moze upgrejdat na WM6 :king:
Zainteresirani, znate gdje trebate gledati ;)
OK, sad vi meni recite šta ću ja dobit s time što ga nadogradim na šesticu, osim što mi ništa živo neće raditi.
Sta ces dobit.. hmm.. dobit ces dosta toga korisnog..
- Windows Update ( updejtanje windowsa preko neta, dakle nema potrebe za fleshanjem radi updejta i riskiranja da ce te ociglit uredjaj )
- HTML emailove
- Novi kalendar ( kalendar sada ima ribbon koji predstavlja evente u njemu, tako da je lagano vidit kad ste slobodno, a kada ne )
- Primanje poziva za meetinge putem emaila, SMS-a !? ( dakle neko vam posalje invitaciju za neki meeting i imate dugme za accept s cime vam automatski salje odgovor posiljaocu ako prihvatite da ste prihvatili i automatski vam se stavlja meeting u calendar. Prije nego sto prihvatite, vidite ribbon iz kalendara i vidite dal ste slobodni ili niste putem ribbona vizualno. Ako niste slobodno, mozete dogovorit neki drugi termin koji vam je slobodan )
- Windows Live ( MSN Live je odlican, predobar )
- Imat ce te mogucnost koristenja aplikacija koje ce biti radjene samo za WM6
Ima tu jos dosta promjena, ali nista radikalno, ali DEFINITINO vrijedno upgrejda...
Ima tu na forumu par filmova kojih sam postao... evo prikupit cu linkove sve ovdje pa si pogledajte. To su bas prezentacije novih featura u novom OS-u
Review 1 Review 2 Preview Business User Demo 1
Pa pogledajte si malo filmice ak imate vremena, ak ne sve.. dovoljno je buisness user demo, jel se nove stvari u OSu najvise odnose na tu skupinu usera
Ja osobno jos necu fleshat WM6, prvo cu vidit kakvi su ti prvi ROMovi, jel su bugoviti itd.. Kasnije ce se pojavit puno bolji i sredjeniji ROMovi, pa cu malo pricekat.. Osim toga, u ovim prvim verzijama fale neke stvari kao MSN Live, Video Calling, itd.. tako da za sad samo promatram feedback onih koji su fleshali i cekam :klap:
Koristim WM6 vec tjednima i stvarno nije nista posebno, osim problema sa kompatibilnosti sa starijim programima za WM5. Ne koristim default e-mail reader niti kalendar, Windows Update je prakticki beskoristan jer AKU izlazi jednom godisnje i ovisi o proizvodacu dal ce ga dati u opticaj, ovisno o tome kako AKU radi sa pojedinim uredajem. No nisam zapravo niti siguran da ce se kroz Windows Update downloadati AKU packovi, mozda samo manje zakrpe (kojih je dosad bilo ravno: 0).
Već duže vrijeme pratim o HTC TyTN-u.Promatram ove vaše teme.Zanima me gdje ste vi svoj nabavili i po kojoj cijeni?Gdje mi ga je najbolje nabavit ali da nije brandiran??i koliko para???poz!
Crazy-Shop.com - 6200kn
Pa fina mu je onda cijena.Zanima me koliku cijenu okvirno postiže na crno??
Nema ih na crno, barem ja nisam vidio..
Da znam da su jako rijetki.Vidio sam prije par mj.u oglasniku ali je brzo prodan.Mene zanima i rado bi ga uzeo,ali 6200 je malo too much.
ako imaš volje, u austriji je 4000 kn kad ti vrate porez... ja sam ga kupio u beču za 600 €... mislim da je to razlika vrijedna putovanja