@andrea: još ne navraćam u ministarstva nikakve prirode, na svu sreću... sumnjam da ijedan student navraća. To valjda tek kasnije nakon faksa...
Printable View
@andrea: još ne navraćam u ministarstva nikakve prirode, na svu sreću... sumnjam da ijedan student navraća. To valjda tek kasnije nakon faksa...
malo vjerojatna situacija za mene, nego sam se polomio= Citat =:
Poslao: andrea
možda si se zaljubio...:love:
mislis da ti napisem kaj su ti sportovi? neznam ni ja tocno, nek me neko ispravi ako kazem pogresno--> judo ti je dobar sport, nemas puno udaraca nego vise padovi poluge i takve stvari, a tai bo ti je mjesavina plesa i borilacke vjestine= Citat =:
aha...pa super...vidjet ćemo dal će biti petica...
judo ili tai bo..coma ja neznam šta je niti jedno niti drugo pa mi please napiši....
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
prvi s 5 drugi sa 4 treci cemo vidjeti! zasto?
tak, sam pitam
= Citat =:
koliko ti imaš godina i u koju školu ideš?
17 god (uskoro 18), 4 razred XI gimanzija
iznenadio bi se, ima studenata kao u priči....dolaze mladi doktorčići koji moraju polagati državne ispite, pa medicinskih sestara kao u priči za stručne ispite i tako to....tko zna možda i ti jednom navratiš...sad barem znaš kako izgledam:D= Citat =:
Poslao: whiteboy
super, mlad si....joj kad sam ja imala 17 godina...bude se uspomene :rolleyes:= Citat =:
Poslao: dj_velja
17 god (uskoro 18), 4 razred XI gimanzija
zašto malo vjerovatna???= Citat =:
malo vjerojatna situacija za mene, nego sam se polomio
mlad si i sve je na tvojoj strani....pa nemoj mi reći da se nikada nisi zaljubio?
polomio od rođendana i cuge ili???
mislim da je tai bo za mene....ovaj judo mi je pregrub i ne želim dobit batine....= Citat =:
mislis da ti napisem kaj su ti sportovi? neznam ni ja tocno, nek me neko ispravi ako kazem pogresno--> judo ti je dobar sport, nemas puno udaraca nego vise padovi poluge i takve stvari, a tai bo ti je mjesavina plesa i borilacke vjestine
taj tatin frend ima teretanu i trenira dečke tajlandski boks a to nema šanse da ću trenirat. to se i nogama udara i mene je strah....:(
ja volim svoje god
da od rodjendana u cuge, a kaj se tice ovog drugog, ja sam ti relativno komplicirana osoba kaj se toga tice (a moze se reci i jednostavna)= Citat =:
zašto malo vjerovatna???
mlad si i sve je na tvojoj strani....pa nemoj mi reći da se nikada nisi zaljubio?
polomio od rođendana i cuge ili???
šta sada jednostavna ili komplicirana osoba? i dont understand:confused:= Citat =:
da od rodjendana u cuge, a kaj se tice ovog drugog, ja sam ti relativno komplicirana osoba kaj se toga tice (a moze se reci i jednostavna)
hmm. kako gledas, ustvari jednostavna kaj se toga tice, ali neki mogu reci da sam kompliciran kaj se toga tice
A to su? 20-21?= Citat =:
Poslao: bad girl
ja volim svoje god
Zar nikad nisi susrela takvu osobu?I ja sam pomalo takva osoba.= Citat =:
šta sada jednostavna ili komplicirana osoba? i dont understand:confused:
Rekoh nema studenata, ti koji dolaze na državne su već doktori. Al vjerojatno da ćemo se tamo i sresti u budućnosti ak bu sve po planu...;)= Citat =:
iznenadio bi se, ima studenata kao u priči....dolaze mladi doktorčići koji moraju polagati državne ispite, pa medicinskih sestara kao u priči za stručne ispite i tako to....tko zna možda i ti jednom navratiš...sad barem znaš kako izgledam:D
A ja mislim da je za tebe NANBUDO, ja ga trenirao i mogu reci da je to bas sport za curice :)= Citat =:
mislim da je tai bo za mene....ovaj judo mi je pregrub i ne želim dobit batine....
taj tatin frend ima teretanu i trenira dečke tajlandski boks a to nema šanse da ću trenirat. to se i nogama udara i mene je strah....:(
--
Trenutačno pegla:
Petar Dragojevic - Otvoren prozor
Ili predsjednike.... ;D
i to što kažeš! :lol:= Citat =:
Ili predsjednike.... ;D
-----
Dugacak je put do 200 postova a mladost brzo prolazi pa zato:
http://marac.ath.cx/j.jpg
nije mi jasno. nema između, ili jesi jednostavan ili nisi....= Citat =:
hmm. kako gledas, ustvari jednostavna kaj se toga tice, ali neki mogu reci da sam kompliciran kaj se toga tice
al dobro, provjerit ću :D
to su valjda te godine....u puberteru ste pa ste malo ovak malo onak,...bum vas vidjela u 20-toj:jump:= Citat =:
Poslao: Eminem
Zar nikad nisi susrela takvu osobu?I ja sam pomalo takva osoba.
ma ima i studenata....i to dobrih.....ima svega....ali najviše novopečenih doktorčića.....i za muške medicinskih sestara....:afro:= Citat =:
Rekoh nema studenata, ti koji dolaze na državne su već doktori. Al vjerojatno da ćemo se tamo i sresti u budućnosti ak bu sve po planu...;)
hvala na savjetu ali ići ću na tai bo...pa bum vidjela....= Citat =:
Poslao: dilurekba
A ja mislim da je za tebe NANBUDO, ja ga trenirao i mogu reci da je to bas sport za curice :)
--
Trenutačno pegla:
Petar Dragojevic - Otvoren prozor
curica??? to mi je kompliment.....hvaja:kiss:
Ajde da i ja bar jednom dobijem pusu, dosadilo mi vec stalo ljubit špiglo:p= Citat =:
:kiss:
:kiss:
---
Dugacak je put do 200 postova,
a mladost brzo prolazi pa zato: :D
http://marac.ath.cx/j.jpg
evo ti onda još :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
pa neka te drže neko vrijeme ;)