Tnx! :)
Jos da nadjem nekoga ko ga je kupio i isprobam iz prve ruke! ;D
Printable View
Tnx! :)
Jos da nadjem nekoga ko ga je kupio i isprobam iz prve ruke! ;D
ma kakve probe otiđi u zagriju na žitnjaku kupi i iznenadi sebe jer nebuš pogrešio a ako ti se nebu dopalo što ti pruža onda stvarno neznam koji bu te mobitel zadovoljio jer po cijeni on ti je najbolji koji toliko nudi pa čak i nudi nešto višei i od razvikane nokie koja je sjebala kvalitetu na uštrb kvantitete a cijne ostale previsoke.= Citat =:
Izvorno postao refugee
pitanje za vlasnike
kak vam ispadaju slike koje slikate po mraku ali na jedno 4,5 metara, npr. dvoriste u slabim uvjetima?
meni ispadaju skroz crne, nisam jos skuzio kak da to pogodim
E na 4 do 5 metara ne hvata niti fleš mog Sonyja T1, koji je pravi fotić, a kak će tek od K800. Na to zaboravi. Pogotovo u mrklom mraku na otvorenom prostoru (ala dvorište). Ako fleš uhvati 2 metra, to je uvrh glave, taman da možeš uslikat svoje frendove dok se stistake u nekom diskaću. :)= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Da je i jedan metar, dovoljno je za takve prilike.
Upravo tako. Većina fotoaparata kompaktne klase svojim ugrađenim blicem dobacuje do max. 3-4m. K800 je daleko od toga, a teško da će i fotići preći to sa ugrađenim blicevima... Komotno zaboravi na takve snimke jer je to praktički nemoguće s takvim malim blicevima.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
za to moraš imati nočnu kameru
sad mi nije jasno, jel se uz k800 dobije kartica od 1gb ili ne?:confused:= Citat =:
ja sam negdje pročitala da dolazi s karticom od samo 64mb...
:-/
Ovaj originalni, znači ne u Vip ponudi dolazi sa 1GB karticom koliko sam ja vidio. Da ne bi bilo neke zabune provjerit ću u ponedjeljak u ovom dućanu. Rečeno mi je da s njime dolazi kartica 1GB, ali evo ja ću u ponedjeljak još otići i osobno provjeriti jel ide ili ne ide 1GB kartica. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nijala
Inače, taj SE-ov, nebrandirani imate za kupiti npr. u Zagriji. www.zagria.hr
baš me zanima jesu li ti točno rekli, jer ako dolazi s takvom karticom, onda je on još i jeftin s obzirom na svoje mogućnosti.= Citat =:
http://img369.imageshack.us/img369/7916/happy7un2.gif
Koliko sam ja upoznat, originalni NE dolazi sa nikakvom karticom. Ima ugrađeno 64 MB memorije. U SE-u smatraju da je to dovoljno za početak, a više si sami morate kupiti.
ja sam isto svugdje procitao da dolazi bez kartice. sutra idem u sv. nedjelju po 1 gb jer mi nakon w800 stvarno fali memorije. kaj se slika tice mislio sam da je mozda moguce bez flesha napraviti neke bar malo vidljive slike kao na w800. cini mi se da je osjetljiviji na svijetlo od k800.
bez kartice od distributera (zastupnika SE)
e sada ovisi kakvi su pojedinci u firmama i žele li "poklanjati" kupcima memorijske kartice
inaće 1GB dođe oko 45Eura
Gdje je ima za kupiti, ak je za K800?= Citat =:
Izvorno postao drazen
Dali ima kombinacija više boja tipkovnice? Upravo sam naletio na slike http://www.kupiprodaj.net/index.php?a=15&b=33066 na kojima se vidi da je tipkovnica sive boje a na službenim stranicama je crne. :wall:
I na kraju kakva je tipkovnica dali se da na brzaka ugodno pisati SMS ili su tipke previše zbijene kao što mi je sada na siemensu s65?
Potraži na www.sancta-domenica.hr= Citat =:
Izvorno postao MadMatax
Ma na službenim stranicama ti je tipkovnica "crna" jer je direktno slikano i malo retuširano. Tipke su boje... recimo grafita. Znači nekako sivkaste, vidiš ih bolje na tim live slikama. A za pisanje mi se tipkovnica čini ok. Ne bi trebalo biti problema jer ima i puno gorih tipkovnica, a ova ima fino, ravnomjerno razmještene tipke...= Citat =:
Izvorno postao Neodoljivi
Evo, nekima se vec "strgala" tipkovnica i imaju problema s njom :fish:
(nasao sam to na drugom forumu)
http://img312.imageshack.us/img312/2...0i44jr0.th.jpg
zaštitna folija koja je zaljepljena uz pomoč toplog(vručeg) zraka da se nemože odlijepiti kao folija sa displeja.= Citat =:
Izvorno postao imatic
izgleda da je vlasnik navedenog moba sileđija i da mu je bilo dosadno pa je umeđuvremenu napravio takvu glupost.budala ostaje budala bez obzira na mobitel.
Meni se na k750 ogulila nekakva prozirna folija na plastici oko displaya.Samo se pocelo dizati, i sad mi mob izgleda neuredno kad pogledaš taj dio.Možda se isto dogodilo na ovoj slici tipkovnici od k 800.
Znam da tamo ima ali je 499 kn a ne 45eura= Citat =:
Izvorno postao Neodoljivi
Izgleda... Ovakvo što se ne da napraviti iz čista mira tako da je ovaj stvarno morao glupost tešku napraviti da dođe do ovoga. Na kraju krajeva, takvi mogu svaki mob strgati bez problema...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Uopće ne mora biti. Tipkovnica je plastična sa gumiranim premazom (kao što sam i napisao za sljedeći broj Mobila ;)), baš kao što imaju i mnogi današnji moderni automobili na gumbićima u unutrašnjosti, a u više slučajeva sam vidio kako se taj premaz guli nakon duže upotrebe. Dovoljno je da vlasnik ima malo duže nokte i lagano prvi put slučajno zagrebe (da se niti ne vidi) i dalje će se to nezaustavljivo počet guliti. Uopće nije potrebna nikakva sila ili sileđija.= Citat =:
Takva tipkovnica, tvrda sa gumiranim premazom, djeluje jako fensi i stvarno je ugodna za dodir, no trajnost (premaza) je sigurno upitna.
Također, K750 ima plastiku sa drugom vrstom premaza, koja se na mom telefonu po rubovima počela guliti, a vjeruj mi, jaaako pazim na svoj telefon.
Također, K750 ima plastiku sa drugom vrstom premaza, koja se na mom telefonu po rubovima počela guliti, a vjeruj mi, jaaako pazim na svoj telefon.[/QUOTE]
A koji dio plastike ti se ogulio na 750.Meni onaj dio oko ekrana.Ne bi želio da se to dogodi i sa zadnje strane.
Čitam, čitam i čudim se :).
Pričate kako vam je glavna foto-funkcija na mobitelu, kako se palite na fotkanje i slične "spike" i nikako ne mogu shvatiti kako vas, pobogu, može zadovoljiti ta očajna slika koju daje mob, a kao, palite se na fotkanje.
Zatim, kako je super 3.2Mpix nad 2Mpix, kako je neki fotić banana jer nema AF, pa Xenon flash....ono..halo?!?
SVE to je čista banana. Nemojte pričati da vas zanima fotkanje jer ispadate neozbiljni i smiješni. Softverski AF - banana. Silni megapixeli na površini od par milimetara - banana (čim više megapiksela, veća banana). Xenon flash? To je flash? To je prije neka krijesnica nego flash. Flash, naime, može osvjetliti sportsku dvoranu...(da, da, ovo je ipak samo mobitel...blah...nek onda bude mobitel, a nekaj glumi i loš (generalno loš, mislim) fotoaparat s bijednim flashom).
Uglavnom, kužim ja da vas oduševljavaju nove tehnologije (kak i mene), ali dok čitam o kvalitetnim fotografijama na mobitelima i zaljubljenicima u mobilnu fotografiju...pomislim...ko je ovdje lud?! :).
Također kužim da se ti mobilni fotići mogu iskoristiti za neku dokumentarnu fotografiju, ono, live izvještavanje ili fotkanje na pijankama koje se slike ionako kasnije briše jer ih nitko ne želi gledati...ali ne mogu ni zamisliti kako bi mobitel iskoristio za amatersku fotografiju, ono, fotkanje iz gušta.
Sve fotke koje ste ovdje postali su toliko očajne da me srce zaboli od same pomisli da bi to bio alat koji bi koristio za bilo kakvu vrstu fotografije, a naročito prilično zahtjevnu foto-disciplinu - makro - koji je netko ovdje spominjao.
Razumijem i ljude koji nemaju apsolutno nikakve kriterije glede fotografije i zadovoljava ih bilo kakva nakupina pixela koja daje nekakve naznake onoga što su fotografirali pa mogu shvatiti da ih oduševljava tehnološki napredak kamere postignut na K800, ali teško razumijem nekoga tko veli da voli fotkanje i onda brije po fotiću na mobitelu :-/
Ali sad sam ja fest off-topic, jelda? :)
Moj dojam K800...ružan mi je :(, ali to je ukus o kojima se ne raspravlja. Recimo, daleko mi je ljepši W810, pa čak i K750.
Po ostalome ispada kao mrak mobitel (šteta što su zeznuli pozadinu s onim poklopcem) prepun funkcija i mogućnosti.
Ipak, u mojem džepu se neće nikad naći, što zbog povećih gabarita, što zbog forsiranja kamere kao primarne funkcije uređaja :). A kao vlasnik digitalnog SLR fotoaparata, možete naslućivati moje mišljenje o kamerama u mobitelima :).
Evo samo da kazem kupio sam K800 u petak u vipu da bi se jucer pokvario tj uzasno se ugrio sam od sebe i ugasio i vise se nije mogao upaliti. Danas sam dobio drugi telefon