imam ja tu igru... ne trebaju meni linkovi...:thumbup:
trainer je napravljen prije nego je full igra izašla
http://www.nfszone.com/nfs_carbon/downloads
Printable View
imam ja tu igru... ne trebaju meni linkovi...:thumbup:
trainer je napravljen prije nego je full igra izašla
http://www.nfszone.com/nfs_carbon/downloads
Evo ovako... jučer sam ju igrao nešta malo...
Naravno, čim sam vidio da mi ne odgovara igra i da Eagames nikad nije čuo za fiziku, odustao sam od prelaženja, pa sad reko, idem vidjet šta sve u igri ima...
nabavio savegame, mora se hex editorom mjenjat CDkey, ima neka nova zaštita...
promjenim to i sad da vidim kako igra diše kad je gotova...
Od onoliko silnih auta ( koliko ih se doimalo da ima ) kad listaš, brojka je slična onima u Underground 2...
Netko mi je rekao da je sretan jer je ovo nastavak underground 2 igre a ne most wanteda... što po meni nije istina...
što se tiče customizacije auta... ja nemogu vjerovat da nema postavljanje drugih farova, neonskih svjetala, ozvučenja...
i ne volim što je igra stalno u mraku... šta su nesposobni napraviti kak spada dan ili mrak i dan te dinamičku promjenu vremena... mislim, to im je jedan dan programiranja a učinili bi igru boljom...
po svemu sudeći EA ipak uspije uprskati...
onda idemo dalje...
Oni koji imaju Ati X800, X700 pa čak i X600 te i stare ati kartice ( 9800 te 9700 ) imat će bolji gameplaj ( veći framerate ) nego X1800 X1900, 7900GT i kompanija....
a najgore su prošle 6600GT te 6800 kartice...
Pixel shader 3 nije optimiziran i sve kartice koje vrte igru sa PS3 imaju jak pad perfomansi...
tako se dogodi da 7900GT te X1800 kartice imaju od 20-40 FPSa a X800 GTO, XL i XT kartice od 40-50...
Znači igra po meni dobiva 2 boda manje jer nisu u stanju napraviti optimiziran engine kao naprimjer GTR ili Toca što rade igre...
osim toga, grafika je opet pre kičasta, kad igram igru, osjećam se kao da sam lik iz crtića... sve nalikuje na crtić... nije tako realno kako se očekivalo...
moja ocjena igre .... 7/10...
Dao bi joj manju ocjenu, ali ima jedna zanimljivost... svi vi koji imate stara računala igru možete bez problema igrat...
Ja sam igrao na Intel Pentium 4 1,8 Ghz , 256 MB rama, ATI 8500LE 128bit 64mbit
igrao sam na 1280*1024 ( LCD ) , na Extra postavkama svijeta, smanjenim shaderima, povećanim refleksijama na max i imam od 30 do 50 FPSa...
30 kad startam trku, 50 kad oko mene nema drugih auta...
što je iznimno dobar rezultat... ( nije 8500 bez razloga koštala 4000 kuna prije 4 god. kad je izašla )
evo radi mi!
super je igra!
krompirko je reko vecinu!
sta se nemogu stavljati neonke???
neeeeee:evil: :evil: :evil: :rolleyes:
ajmeee
to mi je najbolji dio!
a tek zvucnici!!!
jaooo koj9i mulci!!!
ja sam skinuo neki torrent carbon PC-DVD Working
btw carbon je nastavak most wanteda...pa u prvoj "utrci" se furas s onom bembom iz kraja most wanteda!
i jos ti dodje onaj Cross!!!
kako bi tog crnju lupio nogom u glavu jaaooo
;D
edit: ja imam radeonku x1600 256mb i intela 2,8 gigu ddr2 i malo brejka na FULL detaljima...:-/
kako je igra doooobra....
ovaj drift... milina....
najbolji nfs do sad!!!
jep, slazem se da je pre kicasta, i da, nije uopce fora sto je stalno mrak...
ah....
nista nije savrseno, pa nije ni Carbon
Najbolja igra do sad. Steta sto nema drag-a:thumbup:
bas sam je danas instalirao. igra je kako sam i ocekivao. usminkano, kicasto, stisni gas i vozi a ako tu i tamo poberes koji znak ili stablo, nema veze. pa to je samo stablo.
auti su super, cjelokupan look, zvuk masina, tuniranje to je sve za 5 i to nam dize dlake na glavi i povecava adrenalin. ali kad krenete vozit... adrenalin splasne. jer to nema veze svezom. meni je dosta brzo dosadilo, jer jednostavno mi je to neigrivo. jedino sto vas moze motivirat da igrate jer otkljucavanje novih elemenata od tuninga do novih auta.
no ok naravno da ima ljudi koji vole takav nacin simulacije.
danas se ide za tim da igre budu sto realnije nasoj stvarnosti, jer nam tehnicki napredak to omogucava. mnoge igre su u tome vec uspjele. za mene osobno je steta da i NFS ne ide u tom smjeru.
igra je losa i cinimi se da je pre mal napredak od ostalih nastavaka ako ga upoce i ima
Igrivost i realnost se nakon G.T.R. 2 čine JAKO smiješno :D
Drift drift baby;D , sve mi je ukljuceno 16af antialiasing na najvise detalji high.....ne steka nimlao , grafa Leadtek 7600GT TDH, dam koju slikicu moje "pile" kasnije:)
kakvo je stanje sa LAN-om??
Dal mora biti original ili?
Danas kad sam igrao doživio sam nešto nevjerojatno, za vrijeme trke naletim na murju, oni prema meni ja prema njima 250Kmh projurim kraj njih, oni okret i za sekundu već se naguravaju sa mnom, ti isti koje sam prošo, katastrofa.
da...to i mene zanima htio bi igrat preko lana ali nigdje ne vidim opciju za to= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
danas sam nabavio igru i na prvi pogled sam skužio da je smeće stoput mi je bolji Most Wanted a underground 2 da se nepriča
Evo samo da obavjestim svekoliko pucanstvo da je moguce igrati preko neta iz same igre....ja i frend upravo rasturamo ;D
Samo preporuka je da bez TS-a ili Skypa ne igrate jer ce vam biti sranje...zapravo tesko cete se naci u browseru od igre....
nemoj sr** kak si to uspijo jel šteka 1 megom= Citat =:
Izvorno postao VandaL
Jok, nema lagiranja....istina samo smo nas dvoje igrali ali danas cemo probati sa vise igraca.
Jle to bila original igra il kopirka?:-/
ja sam orginal prešao za 12h
Igra je prelagana i prekratka, mogli su stavit bar još 2 kvarta.
evo....a krumpirko mi nije vjerovo:evil:= Citat =:
Izvorno postao LORRY
Ne znam kako uspijevate, ali one driftove sa brda po mračnoj cesti ne mogu ni do pola odvoziti... Izgleda mi kao mission impossible...Moram se zalijetati da bih skupio bodove, a onda auto obavezo počne kliziti i ludovati i izgubim svaku kontrolu nad njim da jednostavno moram barem okrznuti stijenu ili ogradu i onda iz početka... :-/
take staze su mi najlakše i najbolje
uzmi si micubishi lancer za drift meni je najbolji auto imam ga od kada sam ga dobio
= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Gusar hehe...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
tajna je u finom doziranju gasa... nice and smooth
Ma vraga... Pošto je ne padini, kontrola je još teža... Ako ne idem dovoljno brzo, ne mogu sakupiti dovoljno bodova, pa i da dođem kojim čudom do kraja, nemam dovoljno da bih pobijedio... Ne mogu odvozit ni do pola, da ga... :-/