nije fer svima dižu a meni NE:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Printable View
nije fer svima dižu a meni NE:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
meni toga ne treba, moj se sam diže :p= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Evo i meni su digli :p
Pa mi smo u istom gradu, a meni još ni naznake za dizanjem brzine... Zapravo čini mi se da je malo i pala od prošlog testa. :-/= Citat =:
Izvorno postao prpic
Meni digli....
http://img374.imageshack.us/my.php?i...etspeed3py.jpg
Pa, zar u cijelom Slavonskom brodu postoji samo jedna centrala? Sumnjam...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Ma nije samo jedna centrala sigurno... Ali valjda u nekom doglednom vremenu mogu jedan grad odradit... I još sam ja u centru grada a Prpić je u brdu... Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati novi dan, očito me tako dopalo. Osim toga ostalo mi je još 60-ak mb do idućeg paketa pa bolje da mi ni ne dignu brzinu. :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
primjetila sam večeras da mi je bitcomet skidao ko sumanut... napravim maloprije test i vidi čuda ;D ;D ;D ;D
weeee :rotfl:
zakon!
= Citat =:
:rotfl: :rotfl:
A mozda je do toga sto si ti na ISKONU
Iskon je isto najavio dizanje cijena... Informiraj se malo. Osim toga Iskon je samo provider za promet. Ja sam i dalje korisnik T-Comove linije i njima plaćam pretplatu za brzinu... Razmisli malo...= Citat =:
Izvorno postao prpic
Ljudi, pa kakav Iskon? Iskon je T-Com... Ionako je Iskon samo nudio uslugu, a koristio infrastrukturu T-Coma, što znači da T-Com podiže brzine za sve, pa bili oni na Iskonu, Amisu ili ne znam kojem provideru...
A da... I to što frish-KI kaže... Iskon ionako više ne postoji, znači brzine idu svima jer su svi na T-Comu ionako... Ipak, meni ništa od ubrzanja zasad... Izgleda da ću se morati strpjeti do sutra... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
joj,ma moram se pohvaliti :)
e ovo je ludnica...skida ko luuuuuuuuud :) hehehe bas sam hepi...
sad sam napravila 5gb prometa (a imam start paket...) tata ce me ubit :)
http://img244.imageshack.us/img244/2...board012ns.jpg
A možda ti već noćas podignu... Nemoj o tome razmišljati i provjeravati svako malo, jer ćeš izpyzditi...= Citat =:
Ma neću... Ode ja lijepo spavati pa sutra ako me dočeka, dočeka... Vjerojatno će i dići negdje iza 00:00, u sitnim satima, ali nema šanse da čekam i svako malo router resetiram da vidim ima li što novo... :spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mogu mislit kako tvoji megabajti piče... moji piče brzo ali tvoji... pcccc :chatter: sretnice :) :kitty:= Citat =:
Izvorno postao tutlek
...ček, ti imaš brzinu 2 mb/s, a paket od 512mb... iskreno - malo glupo :-/ ...= Citat =:
Izvorno postao tutlek
omanje glupo :-/ ustvari... :rolleyes:
bolje da imaš više megabajta je*eš brzinu, jel? :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
a biga...mi smo uzeli najmanju brzinu i najmanji promet...i eto ti ga sad na :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
hehehe
ma dobro...ne treba meni puno prometa...ja inace potrosim oko 1gb mjesecno...:) ono,cijelo vrijeme sam online...ali to je ICQ,mail,forum i playtoy...i to je to...eventualno skinem neke pjesmice :) hehe
a ne znam kako mi je tako brza veza kad su mi sad povecali...ali ne bi trebala biti tako,jel???mozda su nesto fulali :P
A da prijavis kvar na 0800 9000;D
očito niste uzeli najmanju brzinu... ili si upravo doživila neki bagić ;D pogledaj na korisničkim stranicama šta ti piše koja ti je brzina u paketu. ali vjerojatno je došlo do neke pogreške. samo da ti tak ne ostane pa se iznenadiš kad ti račun dođe :-/
Jucer mi dosao za DSL jedan moj poznati i napravija mi je nesto sto mi je prekidalo liniju kad zovem i on kako od ovih tipova dobiva poruke pozicije DSL-a i tako rekao sam mu nek mi digne brzinu DSL-a evo jutros me je zva i reka da je ova zenska rekla da je digla to i evo.... http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/dsl.jpg
A ti misliš da su samo tebi na toj centrali digli brzinu? Svima su, vjeruj mi...