dobar je ovaj SUPER video converter
http://www.erightsoft.net/SUPER.html#Dnload
Printable View
dobar je ovaj SUPER video converter
http://www.erightsoft.net/SUPER.html#Dnload
..ma da imas pravo, ja stalno to brkam, ali glavno da je on skuzil .= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Danas sam pokupio mob sa servisa, mob su odblokirali i stavili novi fw (jer sam ga zahtijevao).= Citat =:
Izvorno postao jay
Evo, prvo pozdrav svima, novi sam.
Ponosni vlasnik C81 tek par sati, stvarčica je upravo na prvom punjenju... Jel istina da je prvo punjenje samo 2h? Ma, radije neka ostane preko noći, od viška glava ne boli :rolleyes:
Inače sam SE-ov čovjek od dana kad je riknuo legendarni Siemens S35... I sad sam se napokon sjetio što mi je ono kod Siemensa bilo dobro... Oči su mi skoro ispale kad sam vidio doc i pdf viewer... PDF sam probao, radi pristojno (osim hrv. slova), doc ću sutra, moram do frenda sa bt-om na laptopu...
Eto, nikakvih problema za sad... jedino je malo spor kad se pali, očito nema druge nego novi software... Nadam se riješiti to još ovaj tjedan.
Sad samo da mi je muzike gore... :(
Pripremi sebe na strpljivost pri otvaranju dokumenata.... (barem je tako u mom slucaju sa verzijom software-a 38) i eh da.. ako su tablice u pitanju ili vec nesto druog osim teksta, onda ti ga nece bas prikazati kako treba, a obican tekst - sve 5.= Citat =:
Izvorno postao Onyx
da, primjetio sam da je prilicno sporo... ali glavno da radi. Malo me razocarala nemogucnost prikazivanja tablica, ali nisam bas ni ocekivao da ce radit. Ima kakav dobar program za radit tablice? Nije mi bitno proracunavanje neko (kao u excelu) ali bas bi mi dobro doslo...= Citat =:
Izvorno postao regobo_02
EDIT: nego, s kojim temama je c81 kompatibilan? Posvuda teme za siemens modele a brijem da su blizu... čak mi se čini da sam negdje vidio na forumu ali nemogu naći...
evo da pozdravim.. moj prvi post :licklips:= Citat =:
Izvorno postao goran-zg
ugl.. i mene to zanima jer sam to procitala na par mjesta na netu.. o cem se tocno radi?:bunny:
evo link pa skidajte :thumbup: http://www.siemensmania.cz/themes.php= Citat =:
Izvorno postao Onyx
...jest da je na češkom ali snaći ćete se!!
O svemu za siemense i BS imate u threadu :http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6312 :comp:
Imaš ovdje "Excell" :D u javi. Meni je radio na svim Siemensima, isprobaj pa javi kako ide.= Citat =:
Izvorno postao Onyx
i ja jedva cekam da dobijem mobitel.sutra ce mi prebaciti karticu a za 7 dana cu i ja postati ponosni vlasnik Benq-Siemens-a C81...samo si jos moram kupiti USB kabel...:spin: :licklips: nadam se da u Osijeku ima usb kabel ;D
Pozdrav svima. Evo jučer sam kupio ovaj mob,i za sada radi dobro osim nekoliko stvari:uspio sam si prebacit 18 mp3 pjesama na karticu od nekid 25 pjesama.Odjednom je prekinulo prebacivanje i od tada mi izbacuje poruku da ne može naći pjesmu koju prebacujem...A prebacujem ih preko Phone Explorera. Drugo:Software update. Ja lijepo skinuo najnoviji za c81(v.51,varijanta A403),i krenuo updateat,ali ne želi mi naći mobitel.Kaže ili da nije connectan ili da nije podržan.S obzirom da je to sw baš za taj mob,ZNAM da je podržan.Ali ne znam zašto ga ne može nać...Ne kužim se baš u one portove koje traži pa ne mogu ni ručno ga updateat.....Ako možete,pomozite. TNX. :)
Kako spajaš mob na komp?
Bluetooth ili kabel?
Kabel...Nemam bluetooth za komp,a i ne može se updateat sw pomoću BTa koliko sam skužio....
takoder imam c81 i uz njega problem! skinuo sam s neta update za firmware na v51. komp s mob spajam preko usb (dca-140 kabel) ali program za update ne prepoznaje mob! daje mi opciju da namjestim port manualno ali nudi za izbor samo com portove tj serijske. kako da prepozna preko usba? jel neko to vec radio?
= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Ista stvar....Nemam pojma kako riješit....Čekam na pomoć ovdje.Valjda će se pojavit netko tko zna to riješit.
a valjda oce. jos na stranici pise da je podrzan i taj usb kabel dca...koji vec je al nema sanse. nema veze
Evo sad sam nanovo počeo instalaciju i upalilo je...Našo mi je mob na portu COM4. I jedina stvar koju sam promijenio je ta da sam uključio punjenje preko USBa.....Slučajno naletio.... :D
U biti,u Postavkama,najdi onaj ACCESSORIES i tamo USB i tamo će ti pisat CHARGING.Uključi ga i onda probaj,makar mislim da NE MOŽE odgovor na taj problem biti TAKO jednostavan. :)
ma sinoc san zaspa. evo iden probati!
ukljucia sam i punjeje preko usba i opet nista. neznam zasto je tebi upalilo a meni
nece... NEVOLI ME i gotovo!:)
= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
E zaboravih: odi u postavke telefona,i nadji tamo MANAGER UREĐAJA,i tamo si narihtaj aktivni kor. račun na DIAGNOSE. I onda NANOVO skini firmware,pa probaj....
Anubis222 hvala stari pomoga si. Evo sto je sve potrebno:
1)ukljuciti punjenje preko usba
2)korisnicki racun staviti na diagnose
3)OBAVEZNO!!! iskljuciti mobile phone manager na kompjuteru!! i onda pokrenuti instalaciju, nakon toga program odma prepoznaje mob
I to je to!
= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
JA SAM FACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :D (ovo je prvi put da sam skužio kako sredit mob :D) Pozdrav.
Anubis222 i MKCyber, imam jedno pitanje za vas, budući da ste izgleda među rijetkima koji imaju USB kabel za Benq-Siemens. Zapravo, više pitanja:
1. Gdje ste nabavili kabel i po kojoj cijeni?
2. Da li konektor za mob na kablu ima sve pinove ili samo neke? Ako samo neke, koliko ih je, i ako nije problem, koji su brojevi?
3. I da li je kabel samo sa konektorima na krajevima, ili ima onu kutijicu se elektronikom na sredini?
Puno hvala.
Kupio ga u TELE 2 dućanu za 100kn= Citat =:
Izvorno postao mr.damir
E u to se stvarno ne kužim,vidi sa MKcyberom....Ili mi objasni malo pobliže što treba tražit...= Citat =:
Izvorno postao mr.damir
Moj je samo sa konektorima na krajevima,bez ikakve kutijice....= Citat =:
Izvorno postao mr.damir
Sad pak i ja imam pitanje:signal mi stalno na pola indikatora,kaj moram napravit da dobijem potpuni signal?
Nažalost ne znam kako ti pomoći u vezi signala, meni radi normalno... Probaj promijeniti mrežu sa TELE2 na VIP, ili obrnuto.
A ono sa pinovima, znaš kako na konektoru od punjača imaš samo dvije žičice koje se vide, a npr. na konektoru od hands free slušalica se vide sve žičice. Pa me zanima da li se na konektoru od kabela vide sve, ili samo 4.