PITANJE: da li ako se stave nove ikone po vlastitom izboru i iste se uklone nakon nekog vremena, hoce li ostati original SE-ove ili ce mi ekran biti bez ikona? :-/
Ako je pitanje bilo vec postavljeno, moja isprika...
Printable View
PITANJE: da li ako se stave nove ikone po vlastitom izboru i iste se uklone nakon nekog vremena, hoce li ostati original SE-ove ili ce mi ekran biti bez ikona? :-/
Ako je pitanje bilo vec postavljeno, moja isprika...
ostat ce original SE= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
OK,hvala! :beer:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Evo nakon 2 pokusaja uspios am promjenit ikone na cid49 k750 pomocu phone xs-a jedino nisam uspio uplodatona layout tak da mi se vidi scrool bar, kak to rijesit...da opet sve uplodam to mi traje oko sat i pol....
http://img150.imageshack.us/img150/7...ture001an4.jpg
E kak si napravio backup ikona koje su bile na mobitelu? I gdje da nađem flash interface drivere??= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
original ikone su u firmwareu tak da ak izbrises ove imas original...nisam radio backup, a flash drivere imas na www.topsony.com ili potrazi po forumu....= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Hvala care... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
OK,thx.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
ako treba kome tutor :D za ubacivanje flash tema na w810 nek salej pitanja na mail:D
charobnjak.ze@gmail.com
ili nek mi se javi u msnu charobnjak_ze@hotmail.com
provjereno rade
E ljudi uspio sam (jedva) povezati mobitelu FAR_u i sada mi je otvoren k750 i imam dva foldera FLASH i FS,a u njima nema ništa,zašto???
Kako povezat K610i sa Far-om... Dali mi kmoze ko objasnit di se moze podesit konekcija sa mobom da je USB i koji port..??
Ma tu nitko ništa nezna(ili ne žele pomoći),osim Imatic_a a on nikada nije online.:-/= Citat =:
Izvorno postao exotica
a mozda jednostavno nemaju svi k610....ili ne koriste far....
Ja tražim pomoć oko K750i,pa opet ništa. :-/= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
ok...sorry....kaj pokusavas napravit u cemu ti je problem ono gore pitanje s farom? vjerojatno su ti prazni folderi zato sto imas cid49 a ne cid36, a cid49 nemozes preko fara nego preko phone xs-a.= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
A kako da preko phone xs_a napravi backup menija kojega imam sada(t-mobile)?= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
mislim da backup nije moguce napravit a ikone ti nisu u main flashu negu u fs-u, a njega mozes skinut sa www.topsony.com jer cid49 jos nije razbijenbijen....
OK,hvala! Sada ču to probati napraviti. (poslao sam ti poruku na PM)= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
Kada promjenim ikone i dalje mi ostanu od t-mobile_a (t-zones i download),kako da njih isto zamjenim?
Ovako..imam k750i kupljen pred par mjeseci...piše tamo da je izrađen 2006 godine...jel...prošle...i sada...po svoj onoj proceduri...spojim ga...jel sve ok, prepozna ga...i taman kada mislim uć u fs direktorij izbaci mi poruku...
http://img465.imageshack.us/img465/7656/k750kn5.jpg
i nakon toga uđe u taj fs direktorij i u njemu ne prikaže ništa...i sada ne znam kako dalje...ima možda netko kakava savjet...ili nešto...naravno da ga spajam s kabelom (usb) koji sam dobio uz njega...
Dal trebam ja nešto sredit ili jednostavno ne radi?!
Hvala unaprijed...:bunny:
a da li se teme mogu mjenjati i na k610i?