I ja sam zvao pa su rekli da nema.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Printable View
I ja sam zvao pa su rekli da nema.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Na T-mobile sajtu u uvjetima koristenja ove Unlimited usluge ne stoji nikakvo ogranicenje u minutama. Sad da li ce oni naknadno dodati tu klauzulu(kao VIP) ili ne ostaje da vidimo. Dakle nema ogranicenja u minutama.
bit ce ,siguran sam jer ce biti zlouporabe.
Da, evo vec je pocelo. Kako je stvarno Unlimited lik na njuzima je napisao da zove sestru, koja je na Simpi i ima ukljucenu onu simpa castilicu gdje dobiva 1o lp za minutu primljenog poziva. I tako frajer prije spavanja nazove sestru i nakon sat i pol ona ima +9 kn na racunu(jer je poziv ogranicen na sat i pol= Citat =:
Izvorno postao zmija
). Svaka cast za snalazljivost.
Nego jel zna netko za sigurno oce ovo krenuti i za Simpu. Jer trebam nadoplatiti racun, pa da to ne napravim, a ono za dva dana bude akcija ili to ili nadoplati 200 kn i dobij dodatnih 100 na racun.
Možda će ga ta snalažljivost i koštati... Vjerovatno će se osigurati kao i VIP, da u slučaju zlouporabe usluge Unlimited, nakon određenog broja minuta, počnu naplaćivati pozive...= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Hoce biti unlimited za simpu?
Ništa od Simpe unlimited. Bio sam krivo informiran svojevremeno.
moguce je, al to je sad opet diskutabilno, jer neki ljudi puno pricaju na mob... i sto ti je onda 2000 min mjesecno? sat vremena dnevno...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Tek mi sad sinulo... Mi na pretplati bi trebali mjesečno izkeširati 100 kuna da bi koristili opciju unlimited, a simpa prepaidovci samo 20... Pa, koje su to fore?! http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/mad.gif
Samo sto pretplatnici placaju 25 Lp uspostavu poziva, a Simpici prvu minutu razgovora:)
Haha, a onih 100kn? U to upadnu sve prve minute :) Ma razlika je u tome da za simpu traje 2 mjeseca, a za pretplatnike recimo to tako "neograničeno".= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ti si siguran da to nece potrajati malo duze i za Simpu??
Ne mogu reći da sam siguran kad zapravo nemam pojma kaj planiraju. Ali jednostavno imam 99%-totni feeling da nema šanse da to ostane poslije ljeta. Ne vidim ni jedan dobar razlog. Kakvog bi onda smisla imala pretplatnička opcija unlimited od minimalnih 160kn + radijska ako to na simpi možeš imati mukte uz nešto veću početnu cijenu razgovora? Uostalom, ako bi to produžili onda im tarife nemaju smisla, odma bi mogli stavit cijena poziva 1,2kn/neograničeno, a ne 1,2kn/minuti. :spin:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Neograničeno? Zašto na stranicama piše da ponuda i za pretplatnike vrijedi do 31. kolovoza?= Citat =:
Izvorno postao ojpi
to je promotivna akcija.zato je ogranicena.
Da, ali u uvjetima korištenja između ostalog piše: "Korisnik koji aktivira Opciju Unlimited, može ju koristiti u neograničenom vremenskom periodu. "= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Neograničeno, s tim da moram izkeširati na svoju Tarifu još 100 kuna mjesečno... To može biti povoljno jedino onima koji imaju mjesečni račun iznad 200 kuna...
kak smo vec na pocetku rekli jos jedna nimalo isplativa tarifa. ali t-mobile je sad vec stvarno pretjeral. pa kaj ne izbace neku ludu tarifu? zapravo mi je jasno, ipak su pola ljudi u hrvatskoj njihovi korisnici
Imaju trenutno ludu tarifu, ali za prepaidovce... Oni će se načastit ovo ljeto...
Ja zadovoljan.Vi koji ste na pretplati ste dobili jeftinije mobitel a sve ostalo je skuplje.Meni se ne isplati na pretplatu jer mjesecno na simpi potrošim do 150kn.Pošto sam dugo na simpi, dobivam bonus od 24 kn mjesecno što bi mi ukinuli da pređem na pretplatu a i još naknada za ukljucenje...
To što mi dobijemo toliko jeftinije mobitele je relativno, jer da bi ih dobili, moramo se vezati na 12/24 mjeseci...
Ima li kakvih informacija da će se Opcija Unlimited moći aktivirati i nakon 31.8.?= Citat =:
Nositelj Opcije Team (ovlaštena osoba) može, do 31.8.2006., zatražiti Opciju Unlimited na prodajnom mjestu ili pozivom Službi za korisnike za sve ili samo pojedine članove tima.
Jako sumnjam jer tako dugo imati akciju besplatnih razgovora unutar mreže bi ih moglo i uzdrmati... Ako govorimo za Simpu... Za pretplatnike u redu, obzirom da oni moraju mjesečno dati 100 kuna da bi ju koristili...
100kn????????????isuse...a ja dobim mjesecno racun 80kn :rotfl:
nego,dobila sam danas poruku od t-scuma ali sam ju izbrisala...jel zna netko kaj je pisalo u njoj...znam da je bila u vezi ovoga unlimited...
Ja pitam za pretplatnike. Ionako se plaća 100 kuna, ne znam zašto vremenski ograničavaju tu opciju.
Do 31.8. vrijedi i 7 Favourite brojeva.
Što će biti poslije 31.8., vjerojatno apokalipsa :rolleyes: