vipnet naplaćuje dekodiranje 488 kuna:-/= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Printable View
vipnet naplaćuje dekodiranje 488 kuna:-/= Citat =:
Izvorno postao dubrava
je taj SE K750i brandiran??
i koja je razlika ako je brandiran.....
je.....
ma nije tako starsno,kako puno vele...malo vise crveno vidis,ali inace je mobi za.5 :thumbup:
imas mogucnost promjene soft,ali onda odlazi ti garancija....nauce se brzo na taj vf-live .....
OK Thx.
Sto crveno??
Jesu drasticne razlike do original SE softa?
Meni inace nije bad je ce biti to backup mob.....
tako to izgelda------------> http://www.fonefunshop.co.uk/Unlocki...ndedk750i2.jpg
ako je tako nema panike.
Thx
NOKMAN možeš li odgovorit da li može mjenjat temu mob ako je brendiran tj. da li se ponaša isto kao i nebrendirani?
nova motorola krzr k1 u vip-ovoj ponudi... lijepo od njih što tako brzo nabavljaju top modele... izvor http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=370973
Jel ima kakvih naznaka o cijeni motorole w375 u vipu.U vecernjem piše da ce biti izrazito jeftina.
u tele2 je 895 KN, ne znam koliko VIP može ispod toga
Pa može to i ispod 500kn.ipak je to low budget telefon bez vanjskog displaya.
moze ako si uzemes pretplatu inace ne za sada..mob fura na izgled a da je furao na funkcije nebi naikad ni nastao!!!= Citat =:
Izvorno postao konan1
pitanje u vezi ove akcije k750...
za postojece vip korisnike je 1091kn, to znaci da sam treba pokazat karticu od vip-a ili wtf? fakat nemam pojma, ljudi me zapitkuju, a ja vip nisam imao od 2002g niti bas mogu skuziti tu akciju.
hvala na odgovorima...
Doneseš taj broj u vip, i onda ti prodavac pošalje neku poruku na taj broj i onda s tog broja odgovoriš tako da upišeš šifru koju ti on kaže i to je to.
Trebas biti Vipme korisnik bar neko vrijeme (ne znam tocno koliko, mislim da mora proci bar godinu dana od aktivacije kartice) i ne smije biti u novije vrijeme neka akcija s tim brojem (npr. proslogodisnje fore slicne ovima od 690 kn na racun).= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
I uz to se jos lijepo moras i registrirati (na licu mjesta, dobijes odmah 25 kn na racun) i tek onda mozes kupiti K750i za 1058 kn (gotovina).
Ako uzmes za 1191 kn, dobijes i onaj privjesak - punjac i novi broj.
Moraš imati vipme min 12 mjeseci i da u zanjih 12 mjeseci nisi iskoristio nikakvu promotivnu akciju.
toliko patnje i uvjeta radi 100kn popusta ne vrijedi toga :D
hvala na odgovorima :thumbup:
Ako koristiš vipme, onda bi bilo dobro da ti svaki mjesec sjeda lovica na racun. Ako uzmeš paket sa 690kn, za njega možeš dobiti samo 100kn, a ovako ti stalno nešto kapa.
Ima još jedna kvaka: Da bi ti sjedao bonus, moraš svaki mjesec barem jednom obnoviti racun s bilo kojim bonom.
Da znam za to sve, ali VIP mi je nekak freakovit... koristim sve ostale, a njega ne, jednostavno mi ne lezi... no s ovom ponudom me opako rajcaju, moram priznati... :)
Fakat je prava stvar ovaj SOS punjac...
Kad idem racunati isplativost necega, uzmem u obzir sve sitnice i cesto bas one odlucuju o tome sta cu kupiti.= Citat =:
Izvorno postao rise000
Npr. htio sam W810i. Medjutim, uleti Vipnet s K750i za 1091 kn, 690 kn na racunu i poklon sos punjacem.
Od toga dobio sam aparat koji je brandiran i zakljucan (to sam ocekivao), 30 kn mjesecno uz uvjet da obnovim bar s 35 kn svaki mjesec i registriram broj (sto mi nije najbolje sjelo) minus punjac za koji su se naknadno sjetili da dijele samo novim Vipme korisnicima.
Navodno je garancija 2 godine... Sad se bojim neke klauzule koju sam previdio pa se produzena garancija odnosi, recimo, samo na onu "Vodafone" naljepnicu na dnu. :rolleyes:
danas sam se igrao malo u ducanu...mozes normalno mjenjat temu...htio bi uzet k750,al brijem da ce to sad svi kupovat a i k610 je puno ljepsi meni... jel im kamera ista i kak ispadaju slike s obzirom da nema autofokus..= Citat =:
Izvorno postao ljacme
Ne...autofokus i bljeskalica znatno popravljaju slike. Ako trebaš fotomob onda K750, a poslovni 3G mobitel je K610i...
Zna mozda netko kad ce doci u prodaju D600 u vip na ovoj akciji koja bi trebala biti trenutno?
kazu da nece ga vise biti..pitano u vip centru..jos jedna informacija za d600 kad ga kupujes u vipu cijena koja je navedena je za mobitel bez dodatne opreme (kabel za tv i komp valjda)= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Neznam jeste li primjetili u vipu se pojavio i mobitel proizvođača Vodafone.
Vise o tome http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=370971