OK, a ona 'ženska' pića, ala slatkasti likeri od trešanja, Bailey's, razno-razni kremasti kokteli, ma kvargu čak i Griotte?? :) Zar ni to?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
OK, a ona 'ženska' pića, ala slatkasti likeri od trešanja, Bailey's, razno-razni kremasti kokteli, ma kvargu čak i Griotte?? :) Zar ni to?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...možda je njemu tako bilo, ali meni ne...ja sam od 15-te godine pio umjereno, 2-3 put se pravo nalio, ali to ipak nije bio pravi razlog da prestanem...pravi je razlog taj kad sam jedanput ostao trijezan i vidio frendove šta rade kad popiju... a i od tad nisam osjetio ni potrebu ni želju da pijem...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ti bi me barem trebao razumijeti: NI-ŠTA! ;) Volio bih da mogu biti barem social drinker, ali ni to...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
daj reci sta su radili? relativno je normalno da kada si trijezan da ti se svi koju su pijani glupo ponasaju.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Nikada veći OT nisam vidio..hehe:lol:
Što se tiče alkohola... popim ali malo tek tolko da se zarumenim i malo se " podignem" , nikada se nisam napio...umjeren sam dosta...znači čašica dvije- tri max : D
I to ništa žestoko becks, vigor.....
HEHE :turn: :turn:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Uh ti si onda gori od mene :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja znam tu i tam nešt popit ali jaaaako rijetko :)